Juszes Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ojj słodziutko wyglądają razem :) :loveu: Głaski dla obydwóch przekaż ;* Quote
Jagódka&Uzi Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dziękujemy wszystkim:loveu: Jakbym miała multicytat jak kiedyś to mogłabym normalnie odpisać wszystkim:angryy: Te zdjęcia już są w sumie nieaktualne hehe bo robiłam je pierwszego dnia zaraz po przyjściu do domu. Teraz byłoby trudniej złapać oba psiaki bo wariują:eviltong: Quote
madziasto4 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Dziękujemy wszystkim:loveu: Jakbym miała multicytat jak kiedyś to mogłabym normalnie odpisać wszystkim:angryy: Te zdjęcia już są w sumie nieaktualne hehe bo robiłam je pierwszego dnia zaraz po przyjściu do domu. Teraz byłoby trudniej złapać oba psiaki bo wariują:eviltong: to ćwicz, ćwicz łapanie obu w kadr i nam pokazuj:loveu:, rób dużo zdjęć, szczeniaczki tak szybko rosną... Quote
***Paulina*** Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/133.JPG Śliczne:loveu::loveu::loveu: Kaczorka mamy takiego samego i to drugie też:) Quote
Jagódka&Uzi Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Wrzuciłam 25 zdjęć, więc chyba jest co oglądać:evil_lol: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='madziasto4'] Rozkoszni są, obaj :loveu: Dzięki:lol: Paulina, to ich ulubiona piszcząca zabawka:lol: Inne piszczące jakoś nie dają im tyle rodości co "kaczuszka". A "kaczuszka" bo taki już mam nawyk i Uzi też się nauczył, że ma przynieść "kaczuszkę" hehe:evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ajj.. cóż za przystojni mężczyźni :loveu: Quote
Kasia Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 http://www.poczterylapy.republika.pl/125.JPG cccccuuuuudoooo :loveu: i jak mu fajnie ucholce stoją :lol: super zdjęcia! Quote
***Paulina*** Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jagódka&Uzi napisał(a):Paulina, to ich ulubiona piszcząca zabawka:lol: Inne piszczące jakoś nie dają im tyle rodości co "kaczuszka". A "kaczuszka" bo taki już mam nawyk i Uzi też się nauczył, że ma przynieść "kaczuszkę" hehe:evil_lol: No Kati chyba też ulubiona bo najczęściej mi przynosi żeby się pobawić a po niej to ogólnie wszystko co piszczy i wydaje jakieś dźwięki i piłeczki oczywiście:) Quote
iberia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 izokez jest boski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cherrycoke Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mój Tobiasz jest identyczny jak Twój UZI :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przepiękni tfu tfu tfu !!!!! Ja też zastaanwiam się nad jeszcze jednym psim szczęsciem! Pozdrówki Quote
Jagódka&Uzi Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Jak zwykle- DZIĘKI wszystkim :loveu: Quote
Jagódka&Uzi Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Kasia napisał(a):cze Jagoda! co u chłopaków? :loveu: Już się zaczęło szaleństwo, wariaty jedne:diabloti: Świetnie się razem bawią i dogadują. A ja aż się dziwie skąd ten Iro ma tyle odwagi i siły:cool3: właśnie zrobiłam im nowy avatar;) Quote
Kasia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 szkraby kochane :loveu: wesoło i zabawnie teraz macie :lol: Quote
Recommended Posts