Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim:loveu:

Jakbym miała multicytat jak kiedyś to mogłabym normalnie odpisać wszystkim:angryy:

Te zdjęcia już są w sumie nieaktualne hehe bo robiłam je pierwszego dnia zaraz po przyjściu do domu. Teraz byłoby trudniej złapać oba psiaki bo wariują:eviltong:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Dziękujemy wszystkim:loveu:

Jakbym miała multicytat jak kiedyś to mogłabym normalnie odpisać wszystkim:angryy:

Te zdjęcia już są w sumie nieaktualne hehe bo robiłam je pierwszego dnia zaraz po przyjściu do domu. Teraz byłoby trudniej złapać oba psiaki bo wariują:eviltong:

to ćwicz, ćwicz łapanie obu w kadr i nam pokazuj:loveu:, rób dużo zdjęć, szczeniaczki tak szybko rosną...

Posted

[quote name='madziasto4'] Rozkoszni są, obaj :loveu:

Dzięki:lol:

Paulina, to ich ulubiona piszcząca zabawka:lol: Inne piszczące jakoś nie dają im tyle rodości co "kaczuszka". A "kaczuszka" bo taki już mam nawyk i Uzi też się nauczył, że ma przynieść "kaczuszkę" hehe:evil_lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Paulina, to ich ulubiona piszcząca zabawka:lol: Inne piszczące jakoś nie dają im tyle rodości co "kaczuszka". A "kaczuszka" bo taki już mam nawyk i Uzi też się nauczył, że ma przynieść "kaczuszkę" hehe:evil_lol:

No Kati chyba też ulubiona bo najczęściej mi przynosi żeby się pobawić a po niej to ogólnie wszystko co piszczy i wydaje jakieś dźwięki i piłeczki oczywiście:)

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Mój Tobiasz jest identyczny jak Twój UZI :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Przepiękni tfu tfu tfu !!!!! Ja też zastaanwiam się nad jeszcze jednym psim szczęsciem!

Pozdrówki

Posted

Kasia napisał(a):
cze Jagoda!

co u chłopaków? :loveu:

Już się zaczęło szaleństwo, wariaty jedne:diabloti: Świetnie się razem bawią i dogadują. A ja aż się dziwie skąd ten Iro ma tyle odwagi i siły:cool3:

właśnie zrobiłam im nowy avatar;)