Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 431
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']

zrobiłam w końcu zimowy avatar, a co tam:razz:

a ja właśnie kurka faja nie widze tego avatara :roll:
[SIZE="1"]

szlag mnie zaraz trafi z tym przeskakiwanie postów!

EDIT: Widzę widzę! świetny :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']a ja właśnie kurka faja nie widze tego avatara :roll:

szlag mnie zaraz trafi z tym przeskakiwanie postów!

EDIT: Widzę widzę! świetny :loveu:

No te posty też mnie wkurzają!

A to fajnie, że Ci się podoba:loveu: Teraz robię bannerek, tak mnie wzięło jakoś:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Jestem niesamowicie szczęśliwa, bo chłopaki się uwielbiają. Poprostu wielka miłość, przytulanie i zabawy:) Wspaniały widok!

Z tresurą Irokeza też nie będzie problemu, bo robiłam mały wstęp rozpoznawczy i mimo obecności Uziego nie rozprasza się. Jedyne z czym będzie trudność to aportowanie, bo Iro ma wielka fajną zabawkę w postaci Uziego i przez to nie jest zainteresowany za bardzo innymi normalnymi zabawkami. Nawet jak Uzi biegnie za piłką Iro leci za Uzim żeby go dopaść a piłka w ogole nie jest dla niego atrakcyjna. Jak sama go zechęcam też nie. Ciekawe co bedzie później:)

Posted

Super duet :multi: Ja też jestem przeszczęśliwa .. dziewczynki nie zakumplowały się tak szybko jak Twoi chłopcy bo Jessi trochę niedostępna była, ale już pozwala spać sobie na głowie :loveu: :evil_lol:

Posted

Fotki będą obowiązkowo!

Juszes napisał(a):
Hej! :multi:
Jak się mają chłopaki?

Chłopaki mają się świetnie:cool3: Dzięki! Irokez rośnie jak na drożdzach. Ogólnie trzymają się razem, wariują .. a ja nie raz z nimi:eviltong: Ale jak nie mam dla nich czasu przynajmniej jestem pewna, że nie są smutni bo mają siebie. Nawet jak mamy gości nie mam już tego problemu, że muszę zajmować się Uzim lub odciągać go od gości, których potrafił molestować godzinami, żeby zwrócić na siebie uwagę. Teraz wszystko jest super, psiaki zajmują się trochę sobą, trochę znajomymi- bez zamieszania:evil_lol:

Kasia napisał(a):
cze Jagoda :lol:

jak oni cudnie razem wyglądają :loveu:
więcej fotek, prosimy o więcej!!!

Dzięki Kasiu:loveu:
Masz świetny avatar. Fidlasty wygląda tak zgrabnie!:loveu: Nie miałam okazji wcześniej pochwalić:evil_lol:

Posted

Jagódka&Uzi napisał(a):
Fotki będą obowiązkowo!

Chłopaki mają się świetnie:cool3: Dzięki! Irokez rośnie jak na drożdzach. Ogólnie trzymają się razem, wariują .. a ja nie raz z nimi:eviltong: Ale jak nie mam dla nich czasu przynajmniej jestem pewna, że nie są smutni bo mają siebie. Nawet jak mamy gości nie mam już tego problemu, że muszę zajmować się Uzim lub odciągać go od gości, których potrafił molestować godzinami, żeby zwrócić na siebie uwagę. Teraz wszystko jest super, psiaki zajmują się trochę sobą, trochę znajomymi- bez zamieszania:evil_lol:

No to super, nic tylko się cieszyć :loveu:
A kiedy dasz nam jakieś nowe zdjęcia śliczniochów?

Posted

Magda napisał(a):
Przyszłam obejrzeć chłopaków:loveu: Od razu papa się uśmiecha, a przede mną jeszcze kilka galerii 1+1

szczególnie, że poszerza się grono 1=1 cały czas:lol:

Juszes napisał(a):
No to super, nic tylko się cieszyć :loveu:
A kiedy dasz nam jakieś nowe zdjęcia śliczniochów?

Jutro chcę wrzucić!:evil_lol: