Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Ja też się spodziewałam czego innego. No cóż. I przez takie właśnie seriale rodzi się moda na jakąś rase. Teraz pewnie dużo osób będzie kupowało labradora jako psa dla dziecka :/[/quote]
akurat laby od bardzo dawna są kupowane jako psy idealne dla dzieci. I to mnie denerwuje.
No i ten text o psach ze schrosnika to już w ogóle koszmar :/

Posted

[quote name='Juszes']Aaa i jeszcze gadali coś tam, że nie dobrze brać dorosłego psa ze schroniska[/QUOTE]

Tiaa, czyli wszystkie dorosłe psy w schronach lepiej uśpić... :roll: Chociaż faktycznie przy małych dzieciach problemowy pies nie wydaje mi się genialnym pomysłem, ze względu na niego samego. Żeby nie było potem zwrotu, bo cośtam... :roll:

Posted

wczorajszy odcinek ogladalam... ten serial mnie przeraza. To podejcie, że ten labrador biega sobie samopas po mieścinie, bo ta kobieta idzie do pracy i przeciez nie bedzie go w domu zamykać - on tak kocha wolność to niech sobie sam pobiega między samochodami:angryy::angryy::angryy: żeby tylko ludzie nie brali przykładu z tego serialu ..

Posted

eh przeraził mnie wątek przywiązywania Tostera do drzewa :/ kurcze jakie oni tam głupoty mówią, już widzę jak zaraz szereg "właścicieli" weźmie przykład z serialu

Posted

Nie no to mnie dzisiaj dobiło:
"
-... Twigi będzie miała cieczkę
-nie za wcześnie na to? Szczeniaki miała pół roku temu.
-Nie, myślę że w sam raz, jest dużo chętnych na szczeniaki tej rasy."

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie no! po prostu świetnie! Już widzę, jak ludzie zaczną swoje "labradory" co cieczkę rozmnażać... Mam nadzieję, że ten serial ma niską oglądalność :shake::shake:

Posted

To po prostu tragedia... Ludzie nie mający zielonego pojęcia o pseudohodowlach i pseudohodowcach użyją właśnie takiego argumentu: "Wiele osób chce mieć labka, szczeniaki pójdą jak świeże bułeczki" :roll:

Posted

Ja oglądałam tak "przelotem". Akurat był ten dialog o tych labradorach. Ciśnienie mi skoczyło, rzuciłam pilotem ze złości o podłogę i przełączyłam ten idiotyzm szybko... Nie mam zamiaru oglądać!

Posted

[quote name='Anusia&Saba']Nie no to mnie dzisiaj dobiło:
"
-... Twigi będzie miała cieczkę
-nie za wcześnie na to? Szczeniaki miała pół roku temu.
-Nie, myślę że w sam raz, jest dużo chętnych na szczeniaki tej rasy."[/quote]
jak usłyszałam ten text to po porstu myślałam, że zjadę z krzesła :/ jak można takie głupoty gadać??? potem sie dziwić, że w Polsce mamy mnóstwo pseudohodowli:/
Ja oglądam każdy odcinek z ciekawości jakie tam wymyślą głupoty i z odcinka na odcinek jestem co raz bardziej w szoku:/
P:S widok synalka właściciela Lecznicy mnie straaasznie irytuje :/

Posted

A ja wlasnie zadzwonilam do dzialu kontaktu z widzami i powiedzialam co mysle o tej beznadziei :angryy: zachecam Was do pisania maili i telefony, opinie maja byc przekazane scenarzyscie, tak mowila Pani, z ktora rozmawialam :roll:

[URL]http://www.polsat.pl/#contact.undefined[/URL]

tel. +22 514 52 50

Posted

Ja oglądałam, aby dopatrzyć się kolejnych absurdów, ale już nie oglądam bo szkoda mi czasu i pieniędzy. Do tego nie będę im oglądalności nabijać, może wtedy zniknie z anteny ;>

Posted

[quote name='Marysia B.']Ja oglądałam, aby dopatrzyć się kolejnych absurdów, ale już nie oglądam bo szkoda mi czasu i pieniędzy. Do tego nie będę im oglądalności nabijać, może wtedy zniknie z anteny ;>[/quote]

to tak samo jak ja. Obejrzałam 2 pierwsze odcinki. Załamałam się i nie mam zamiaru niepotrzebnie się tym "czymś" denerwować... a meil być może skrobnę do Polsatu w sprawie tego serialu :diabloti:

• 3 months later...
Posted

Nie dziwie się ,ze ten serial was dobija :lol:
"Z danych wynika także, iż serial oglądają głównie kobiety, widzowie w wieku od 35 do 39 lat i powyżej 45. roku życia, [B]mieszkańcy wsi, małych i średnich miast oraz ludzie z wykształceniem podstawowym[/B]"

Źródło:
[URL="http://www.wirtualnemedia.pl/article/2458004_8216Na_kocia_lape8217_ma_mniej_widzow_niz_8216Samo_zycie8217.htm"]‘Na koci� �ap�’ ma mniej widz�w ni� ‘Samo �ycie’ - najnowsze wiadomo�ci tylko na WirtualneMedia.pl[/URL]