katik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dzisiaj, w ramach odreagowania stresu jaki dzisiaj przeżyła Magia wybrałyśmy się nad jezioro :) Najpierw Magia zobaczyła to, co lubi najbardziej, czyli ptaszki 8) bardzo dużo ptaszków były też większe ptaki Quote
katik Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Później zobaczyła leżącego psa :crazyeye: Podeszła bliżej, a pies dalej leżał :roll: Pies zaczął wstawać, więc trzeba było przygotować się do ucieczki i ucieczka pies nie okazał bardzo straszny, więc można do niego podejść Quote
Chandler Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ale z tej Magii piękny szorstaczek. Śliczna jest po tym trymowaniu :loveu:. Niedługo wystawa - będę trzymała kciuki. Quote
katik Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Dziękuję. :) Magia była wystraszona i zestresowana. No ale ona pierwszy raz w takim tłumie była i pierwszy raz widziała tyle psów. Jutro i w niedzielę też będziemy na wystawie to może Magia się przyzwyczai. Quote
Poświata Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Brawo, brawo - gratuluję zwycięztwa w szczeniorach [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20yes/971.gif[/IMG]. Quote
katik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Dzięki :) Dzisiaj Magia tez nie zachowywała się tak jak normalnie, ale przez większy czas pobytu na wystawie spała, albo z widowni obserwowała inne psy. :) Quote
Asia & Ginger Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 http://img91.imageshack.us/img91/1344/25032008002nj3.jpg Śliczności szorstaczkowe. :loveu: :loveu: :loveu: sota36 napisał(a):Gratulacje Za Katowice!!!!!!! Poświata napisał(a):Brawo, brawo - gratuluję zwycięztwa w szczeniorach . GRATULACJE!!! :cool3: :multi: :multi: :multi: Quote
katik Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dzięki. :cool1: Dzisiaj miałam w planach porobić nowe fotki, bo była ładna pogoda i byłyśmy na spacerze nad jeziorem, ale oczywiście baterie mi siadły. :angryy: A było co fotografować, szczególnie jak Magia polowała na żabę. :lol: Jak żaba się ruszyła to Magia wyskakiwała pół metra do góry :-o ze strachu :evil_lol: Quote
katik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 kilka starszych fotek: Zaczepianie śpiącego Rudusia :evil_lol: Quote
Kiłi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 UUU widze, że już wystawy pierwsze za Wami:cool3: Maniek to na pierwszej wystawie najpierw się tak wkurzył, że mało wszystkich nie pozabijał, a później bawił się z każdym napotkanym psem:evil_lol: A jakie wyniki? Bo nie doczytałam? :evil_lol: Zwycięzstwo w szczeniorkach czyli? WO? Mizianko dla czarnego i rudego stwora:loveu: Quote
Kiłi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 katik napisał(a): A było co fotografować, szczególnie jak Magia polowała na żabę. :lol: Jak żaba się ruszyła to Magia wyskakiwała pół metra do góry :-o ze strachu :evil_lol: Topsiu też tak robi, strasznie się boi żab i ropuch:evil_lol::evil_lol: Przepraszam za post pod postem:oops: Quote
sota36 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://img221.imageshack.us/img221/1/06032008060fa5.jpg co ona temu kotu???;):crazyeye: Quote
katik Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Kiłi']UUU widze, że już wystawy pierwsze za Wami:cool3: Maniek to na pierwszej wystawie najpierw się tak wkurzył, że mało wszystkich nie pozabijał, a później bawił się z każdym napotkanym psem:evil_lol: A jakie wyniki? Bo nie doczytałam? :evil_lol: Zwycięzstwo w szczeniorkach czyli? WO? Mizianko dla czarnego i rudego stwora:loveu: Wystawa bardzo udana. :multi: Magia wybitnie obiecująca :evil_lol: i I miejsce. :evil_lol: Zwyciężyła chyba tylko dlatego, że troszke lepiej zachowywała sie niż konkurentka. :eviltong: Magia jak Maniek, też na początku groźnie burczała na każdego psa, ale potem troche sie uspokoiła, ale na zabawy nie miała ochoty :shake: bo miała tremę. [quote name='sota36']http://img221.imageshack.us/img221/1/06032008060fa5.jpg co ona temu kotu???;):crazyeye: Ona kotu wymiętoliła futro. :evil_lol: Ona tak biedaka meczy, a Rudej już wypracował metodę jak uciec spod niej. A jak nie da rady uciec, to tylko takim żałosnym wzrokiem patrzy na mnie czekając na pomoc. ;) Quote
katik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wielki sukces :multi: Po 3 godzinach intensywnego spaceru (godzina szkolenia, a potem 2 szaleństw z psami) Magia padła ze zmęczenia. :) Pierwszy raz tak się wymęczyła. Wcześniej po długich spacerach nawet jak wyglądała na bardzo zmęczoną, to i tak po powrocie musiała pogonić kota, a dopiero potem szła spać. ;) A dzisiaj od razu poległa w przedpokoju i nie chciała sie ruszyć. :lol: Quote
katik Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Na razie nie mam żadnych nowych fotek. :( Może do jutra naładują sie baterie to coś wstawię. A na razie zagadka: Co ich tak zaciekawiło? (od razu mówię, ze to nie byłam ja z aparatem ;) ) Quote
Poświata Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Coś lata pod sufitem??? Tofka ostatnio myśli że jest kotem ... nie dość że zaczęła mi po stole i parapecie w kuchni łazić :roll:, to jeszcze namiętnie poluje na ptaki. Czekam kiedy po drzewach zacznie się wspinać :evil_lol:. Quote
katik Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Poświata, byłaś blisko :lol: To Tolka na szafie Dziwię się, ze Tofcia dopiero teraz zaczeła polować na ptaki. Magia też bardzo polować na ptaki i myszy. :evil_lol: Często siada pod drzewem i nie chce sie ruszyć, bo wypatrzyła ptaka na gałęzi. :roll: Fajnie musi Toffi wyglądać na parapecie. :lol: Magia na szczęście wchodzi tylko na łóżka i fotele, ale czasem na stół się wybiera (na szczęście ma pewne opory przed wejściem). A że nasze psy żyją z kotami to się od nich uczą. Magia skacze za Rudkiem z fotela na pufę, a z pufy na łózko. Quote
katik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Cześć Kiłi :hand: Wczoraj Magia dostała kostkę i podzieliła sie nia z Rudusiem :loveu: Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No patrz a u nas żadne nie chce się dzielić, a jakby psy taką kostke dostały to kotów by już nie było:evil_lol: Mądra Magia:loveu: Quote
katik Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja się bardzo dziwię, ze ona kotu na wszystko pozwala. :roll: Jak ja się do niej zbliżałam to zaczynała warczeć. :evil_lol: Od wczoraj męczy sie z ta kostką. Spać nie moze, bo musi pilnować. Na spacer nie chce wyjść, a jak juz wyjdzie to chętnie wraca do domu, bo nie wie co sie w tym czasie dzieje z jej zdobyczą. :lol: Quote
Recommended Posts