misiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Obejrzałam,obejrzałam...i te zimowe w maju ;) i te już wiosenne z Lipowca.Wszystkie fotki świetne :loveu:.A Raptus,cudowny :):):). Quote
Kati Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 [quote name='anetta']Ojj, sliczne, a w tle to jakis zamek..? :razz: W tle ruiny zamku, które Raptus bardzo chętnie zwiedzał :cool1: bo wewnątrz było fajnie chłodno, wszedł bez biletu :eviltong: [quote name='malawaszka']pięknie pięknie :klacz: a jak zdrówko Raptuska przystojniaka?? Sama nie wiem co napisać. :roll: Po Raptusie wogóle nie widać choroby, ale jest chudy (je połowe tego co normalnie), a jak zje troche więcej to wymiotuje. Tak sie nad tym zastanawiam i być może te wymioty są ze stresu, bo już 2 tydzień dostaje kroplówki i codziennie jest u weta na zastrzykach, więc mało przyjemne ma życie. Na dodatek jeszcze ten agresywny kot w domu :mad:. W nocy ma święty spokój to jedzenie zjada normalnie i nie wymoituje. Zanim zaczął dostawać kroplówki czuł się dobrze, ale badania krwi były coraz gorsze. Już po pierwszym tygodniu było mniej mocznika i kreatyniny, ale jeszcze jest tego za dużo i musimy robić kroplówki. Na spacerach bawi się jak zawsze, ale nie moge mu na dużo pozwalać, bo wenflon musi starczyć na jak najdłużej (żyły ma w fatalnym stanie). A teraz kilka fotek z odpoczynku na działce: padł po zabawie Quote
Kati Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 misiaczek napisał(a):Obejrzałam,obejrzałam...i te zimowe w maju ;) i te już wiosenne z Lipowca.Wszystkie fotki świetne :loveu:.A Raptus,cudowny :):):). U nas takie opóźnienia to rzecz normalna :oops: ale nie moja wina, ze tak żadko mam czas na Dogomanię :shake: Postaram się nadrobić zaległości :razz: Tylko mam taką prośbę :p kto mnie uświadomi, jak zmienić fotki zamieszczone w galerii w linki? Quote
Kati Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Raptus wreszcie spotkał odpowiednie towarzystwo do zabawy: Kto to jest? Taki wielki i kudłaty Ała! wypluj moją głowę Co, nie masz już sił? Jednak wolę mniejszych kolegów. Może mrówki się ze mną pobawią? Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 Faaaajna ta bernardynka ;) a wiadomo mniej wiecej gdzie mieszka? ;) jakis kontakt z wlascicielka? ;) bo moj Ben chetnie by sie wybral na spacer z taka bernardynka ;) Quote
malawaszka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 :lol: Bubu szukasz żoby dla Benka?? :evil_lol: Quote
beth_i_boogi Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 [quote name='Kati']Raptus wyleguje się na balkonie :cool1: :loveu: C u d n y c h ł o p a k ! ! !:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 malawaszka napisał(a)::lol: Bubu szukasz żoby dla Benka?? :evil_lol: funfeli ;) Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o rany ale Raptus ma minkę Quote
Kati Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Niestety nic na temat suni nie wiem, po prostu spotkaliśmy się w lesie i psiaki się pobawiły. Raptus zadko spotyka takie zabawowe koleżanki, a ta wyjątkowo mu się spodobała. Szkoda tylko, ze zabawa szybko się skończyła - Raptus oberwał po głowie. Quote
Kati Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Na tych fotkach Raptus wyszedł wyjątkowo dobrze, taki grubasek :P Quote
malawaszka Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 on na wszystkich tak ładnie wygląda :loveu: nie widać, że jest chudy :multi: Quote
Kati Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Na szczęście na fotkach tego nie widac, ale w rzeczywistości wszystkie kości mu prześwitują przez skórę. Wczoraj pojadł więcej niż zazwyczaj to dzisiaj ma biegunkę i wymiotuje. Na szczęście byliśmy na wsi i nie trzeba było z nim biegać co 5 minut na dwór. Widać za dużo tez nie powinien jeść. Jutro jedziemy do weta na badania. Quote
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ;)mam nadzieję ,że nie będzie gorzej niż było :razz:trzymam kciuki Quote
Kati Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 niestety pomimo kroplówek znowu wyniki badań znacznie się pogorszyły. Jutro będą nowe wyniki po tygodniu przerwy w leczeniu i wtedy zobaczymy czy to pogorszenie było spowodowane stresem związanym z codziennych wizyt w lecznicy i kroplówkami. Jednyne pocieszenie jest takie, ze Raptus czuje sie bardzo dobrze, nawet zaczął normalnie jeść. Dzisiaj bardzo mnie zaskoczył, bo spotkał "kolege" bull terriera i bardzo miło sie z nim przywitał i nawet chcał się bawić, nie zwracajac uwagi na warczenie białaska. niestety, tamten stracił cierpliwość i lekko zachaczył Raptusa za ucho. Oczywiście od razu odpowiedział warczeniem, ale obyło się bez większej awantury. Raptus wcinający trawkę Quote
Kati Posted May 31, 2006 Author Posted May 31, 2006 Dzisiaj Raptusek świetuje swoje 8 urodziny. :loveu: Wieczorem wstawię kilka fajnych fotek. :razz: Quote
zaba14 Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 juz 8 urodziny?! :crazyeye: ja wyglada jak 3 letni piesek :evil_lol: Quote
Cola Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Obejrzałam większą część galerii i się zakochałam :loveu: z Raptusa to jest kawał choopa, piekny chłopak :loveu: i jeszcze dzisiaj kończy 8 latek... STO LAT!! STO LAT!! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :tort: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
panienkabubu Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 Tak jest STO LAT!! STO LAT!! :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :tort: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :knajpa: :drink1: :drink1: :drink1: No to pijemy :drinking::drinking: hyhyhyhy ..... :) stoooooo lat! Quote
Recommended Posts