Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kati napisał(a):
Misiaczek ma racje, juz jestem na Florydzie :)
Floryda...super.Tylko szkoda,że pracować trzeba ;) :lol:.Gdyby można się tam 4 miesiące poobijać :evil_lol:....
Kati, instaluj ten program szybciutko,bo przecież musimy coś oglądać ;).
Szkoda,że nie Raptuska,ale...wszystkie pieski są extra,więc czekamy na Bobika :).

Posted

jutro instaluje program. Fotki wczoraj porobilam - Bobika z Diukiem, psem sasiadow (taki amstaffowaty szczeniak, podobno mieszaniec pitbulla i golden retriwera :lol: )

Posted

Dostalam informacje, ze Raptusek czuje sie dobrze, przeszedl na 3 posilki dziennie, dostaje inna karme, ktora bardziej mu odpowiada (niestety wiecej kosztuje, ale trudno). Tylko przez te upaly siedzi caly dzien w domu i dopiero pod wieczor chodzi na sdluzdzy spacerek.

Fotek na razie nie bedzie, bo jakos nie mam na to czasu - caly czas w pracy, a jak mam wolne to nie siedze w domu.
Na prace nie narzekam, wprawdzie trzeba sie troche narobic, ale za to niezla kase zarobie i zawsze tez cos innego niz zawsze.

Posted

Ostatnio zauwazylam, ze jestem bardzo przyzwyczajona do psow krotkowlosych. Bobik jest taki troche szpicowaty, ma puchata siersc, ale zdecydowanie bardziej wole glaskac psy ktotkowlose. Wiec jak tylko mam okazje spotkac Duka, amstaffowatego psa sasiadow, to nie moge powstrzymac sie od poglaskania go.

Wlasnie sie mecze nad zmniejszaniem zdjec, ale na razie nic z tego mi nie wychodzi. moze jeszcze dzisiaj mi sie to uda.

Posted

Na Florydzie nie ma z tym problemow.
niedawno widzialam niedaleko domu pieknego, czarnego mastino neapolitano, jak jeszcze go spotkam musze mu zrobic zdjecie.

A to Bobik z Dukiem:

• 2 weeks later...
Posted

Upaly raczej mu nie sluza, ale to nic nowego. Wychodzi na dlugie spacery (ok. 2 godziny) z samego rana i pod wieczor. po poludniu wychodzi na krotki spacer, bo powinien czesto sikac, ale nigdy nie chce wracac do domu - kladzie sie na klatce schodowej i mama musi go sila zaciagac do domu. Czesem spedza dzien na dzialce, to sobie lezy w cieniu, czesm kapie sie w oczku wodnym.
Tak ogolnie to nic sie nie zmienilo.

• 2 weeks later...
Posted

Czas odkopac galerie. Niestety nie mam zadnych nowych zdjec Raptusa. Nie mam tez zadnych dobrych wiadomosci na temat jego zdrowia. :( Poziom kreatyniny znacznie wzrosl. Jeszcze mam nadzieje (niewielka), ze nowy lek powstrzyma postepujaca chorobe.
Bobik z zabawkami:

czapla nad jeziorem:

i pokaz fajerwerkow w swieto niepodleglosci: