Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze fotki Rikiego:

Biedny Riki niedawno miał wypadek - podczas lotu zderzył się z szafą i spadł na śpiacego Raptusa. Usłyszałam tylko plaśnięcie o szafę, a jak przyszłam do pokiju Riki siedział na Raptuskowej łapie. :lol:
A to dokładnie pasuje do moich zwierzaków :evil_lol: (do mnie zresztą też :eviltong: )

Posted

i jeszcze kilka fotek

wpatrzony w piłke

coraz bardziej się niecierpliwi

próba odebrania piłki

i w końcu ostateczny atak

takie kaczuszki spotykamy codziennie na spacerze

Posted

U nas już dawno białego śniegu brak, zreszta mam nadzieje, że szary śnieg niedługo tez zniknie :diabloti:
My jak zawsze mamy duże opóźnienia i fotki były robione ok. miesiąc temu. :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Raptus smakosz śniegu
Może nie tyle smakosz, co chęć rozwalenia wszystkiego na jak najmniejsze kawałki. :evil_lol:

Posted

Kati napisał(a):
Czyżby nikomu nie podobał się ojciec Raptusa? :(

Niedługo nowe fotki :)
:cool1:dopiero dziś go zobaczyłam ......jest wspaniały / tak wogóle to podobają mi się psiaki z tej hodowli/
A jak wygląda mama Aiszy :cool3:

Posted

Mama Aiszy :roll: nie wiem co o niej napisać - bardzo fajna suczka z fajnym charakterem, jak znajdę gdzieś jej fotki to wstawie. :)

Posted

długie łapki sa po mamusi :evil_lol: . Tak naprawde to nie wiem po kim, ale po ojcu dużo odziedziczył - nie koniecznie dobrego :diabloti:
Po ojcu ma rozmieszczenie białych znaczeń, a o niedoskonałosciach nie bede pisać. :cool1:
Za to kolor i kształt głowy odziedziczył po dziadku, bo tylko dziadek i jego przodkowie byli żłóci, a reszta to pręgusy. :lol:

Posted

Patka napisał(a):

TATA RAPTUSA łADNY, NISKI, ZWARTY PIES :cool3: Wiem po kim raptus ma białe skarpety ale za kim ma takie długie łapki, bo tata niski ?
:pPatka a ja myślę ze Raptusik ma swoje skarpetki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nosić po kimś to niehigieniczne;)