Gosia_i_Luka Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ano Luka będzie sobie skakać niedługo, mam nadzieję. :p Kaganiec moja Luka w tramwaju ma na sobie zawsze - a to dlatego, że nikt nie chce jej wtedy głaskać. :evil_lol: Jak nie ma kagańca, zaraz wszyscy pchają łapska. :angryy: Quote
dog_master Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='Gosia_i_Luka']Ano Luka będzie sobie skakać niedługo, mam nadzieję. :p[/QUOTE] @ Dogshow? :cool3: Quote
Gosia_i_Luka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Nie. [IMG]http://yelims4.free.fr/MDR/MDR34.gif[/IMG] Quote
MonikaSz Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 A ja chyba wiem gdzie będzie można zobaczyć Lukra z Pańcią :diabloti: Quote
Gosia_i_Luka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 :p ps. Dog_master - na Twojej stronce jest napisane: "Skosztował również obrony oraz posłuszeństwa." - możesz napisać coś więcej o tej obronie? :cool3: :evil_lol: Quote
Viz Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Gosiu ma ponizej 60 cm (mierzylam!) :lol: A gdzie bedziecie cwiczyc to agility? :) Powstaje w koncu ten klub gdański? Bo ja muszę wszystko wiedziec :cool3: Quote
Sonika Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Własnie co z tym nowym Gdańskim klubem. Na wiosne mialo byc na 100% wiadomo, a tu nic nie widac :mad: Gosia gdzie bedziesz cwiczyc? Quote
Viz Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 O i przy okazji prosze mi powiedzieć dokladne miejsce, w ktorym bedzie klubik :cool3: Quote
dog_master Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 ZKwP mial cos organizowac, na swoim placu na Spacerowej, ale to juz chyba Zachraniarka powinna sie wypowiedziec... [quote name='Gosia_i_Luka']ps. Dog_master - na Twojej stronce jest napisane: "Skosztował również obrony oraz posłuszeństwa." - możesz napisać coś więcej o tej obronie? :cool3: :evil_lol:[/QUOTE] Pod koniec kursu PT w Hauwardzie było trochę obrony :D Tak dla zabawy tylko, ale mojemu się spodobało, jak mógł wisieć na prawdziwym, duuużym rękawie :loveu: Za to troszke dłużej było w Kamie, gdzie na początku na agility byliśmy. Chyba się pomylili (Kubuś był jedyny na agility, reszta posłuszeństwo i obrona) i miał serię zajęć z obrony :evil_lol: (tak samo, jak wszystkie ONy, boksery i spółka :razz: ) Dopiero po kilku zajęciach ktośtam powiedizał, że maluch ma skakac, a nie sie rzucać :D [SIZE="1"]A my nie protestowaliśmy, bo na to w sumie jedyna okazja była, by się poczuł jak pies[/SIZE] Quote
zachraniarka Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 [quote name='dog_master']ZKwP mial cos organizowac, na swoim placu na Spacerowej, ale to juz chyba Zachraniarka powinna sie wypowiedziec...[/QUOTE] Rzeczywiście planujemy ruszyć z agility przy ZK o. Gdańsk. Z początkiem kwietnia rusza kolejna edycja kursów obedience, w tym samym czasie chcielibyśmy zacząć agility. Jednak szczegóły podam kiedy faktycznie będziemy mieć wszystko dograne, nie wcześniej. Quote
Viz Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 No to czekamy w takim razie ;) A ja sie bede dowiadywac co z naszym agility... Ehh taka przerwa :( Quote
Sonika Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Wiadomo juz cos, na ten temat? juz kwiecien...:cool3: wiem, ze sie troche zabardzo upominam, ale to dla mnie wazne ;) Quote
dog_master Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 :multi: :multi: W niedziele na 17:30 (agility) :multi: :multi: Quote
zachraniarka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [B]Sonika[/B] agility rusza na placu związkowym na Spacerowej w Gdańsku-Oliwie jeszcze w kwietniu. Już teraz chętni mogą się zgłaszać do mnie na priv. Quote
Gosia_i_Luka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Sonika - nie czekaj, tylko się zgłaszaj. :lol: ;) Quote
Sonika Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Juz się zgłosilam :cool3: Gosia ty tez bedziesz chodzic? :) Quote
Gosia_i_Luka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='Sonika'] Gosia ty tez bedziesz chodzic? :)[/quote] Będę...ale raczej nie chodzić, tylko biegać. ;) :lol: Quote
goranik Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hej! Wiec jesli chodzi o agility. Juz niedlugo zajecia beda odbywaly sie na moim torze w Oliwie na spacerowej. Na razie plac w Oliwie nie jest przystosowany do tego aby cokolwiek tam robic. Tak wiec zajecia beda odbywaly sie tam gdzie zwykle. Czyli w Gdyni, przy ul. Spoldzielczej, blisko Klifu. Plac juz po zimie prawie jest idealny i mozna zaczac treningi. W koncu! Pierwsze spotkanie starej grupy w te niedziele o 17:30. Nowa grupa proszona jest o zapisy i bedzie zaczynala od kolejnej niedzieli. Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt do mnie pod meil: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Pozdrawiamy Quote
dog_master Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Fajnie, ze blizej (bede miala) :cool1: Ale szkoda, bo w Gdyni taki ladny teren :-( Quote
Sonika Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 hehe, dobrze ze sie skumałam, ze to cały czas Dogshow :cool3: Quote
zachraniarka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dogshow to prywatna szkoła dla psów w Gdyni, nasze treningi będą się odbywać na placu związkowym oddziału gdańskiego ZK. Quote
Recommended Posts