Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ano Luka będzie sobie skakać niedługo, mam nadzieję. :p

Kaganiec moja Luka w tramwaju ma na sobie zawsze - a to dlatego, że nikt nie chce jej wtedy głaskać. :evil_lol: Jak nie ma kagańca, zaraz wszyscy pchają łapska. :angryy:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu ma ponizej 60 cm (mierzylam!) :lol:
A gdzie bedziecie cwiczyc to agility? :) Powstaje w koncu ten klub gdański?
Bo ja muszę wszystko wiedziec :cool3:

Posted

ZKwP mial cos organizowac, na swoim placu na Spacerowej, ale to juz chyba Zachraniarka powinna sie wypowiedziec...

[quote name='Gosia_i_Luka']ps. Dog_master - na Twojej stronce jest napisane: "Skosztował również obrony oraz posłuszeństwa." - możesz napisać coś więcej o tej obronie? :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]
Pod koniec kursu PT w Hauwardzie było trochę obrony :D Tak dla zabawy tylko, ale mojemu się spodobało, jak mógł wisieć na prawdziwym, duuużym rękawie :loveu:

Za to troszke dłużej było w Kamie, gdzie na początku na agility byliśmy. Chyba się pomylili (Kubuś był jedyny na agility, reszta posłuszeństwo i obrona) i miał serię zajęć z obrony :evil_lol: (tak samo, jak wszystkie ONy, boksery i spółka :razz: ) Dopiero po kilku zajęciach ktośtam powiedizał, że maluch ma skakac, a nie sie rzucać :D [SIZE="1"]A my nie protestowaliśmy, bo na to w sumie jedyna okazja była, by się poczuł jak pies[/SIZE]

Posted

[quote name='dog_master']ZKwP mial cos organizowac, na swoim placu na Spacerowej, ale to juz chyba Zachraniarka powinna sie wypowiedziec...[/QUOTE]

Rzeczywiście planujemy ruszyć z agility przy ZK o. Gdańsk. Z początkiem kwietnia rusza kolejna edycja kursów obedience, w tym samym czasie chcielibyśmy zacząć agility. Jednak szczegóły podam kiedy faktycznie będziemy mieć wszystko dograne, nie wcześniej.

• 4 weeks later...
Posted

hej!
Wiec jesli chodzi o agility.
Juz niedlugo zajecia beda odbywaly sie na moim torze w Oliwie na spacerowej.
Na razie plac w Oliwie nie jest przystosowany do tego aby cokolwiek tam robic. Tak wiec zajecia beda odbywaly sie tam gdzie zwykle. Czyli w Gdyni, przy ul. Spoldzielczej, blisko Klifu.
Plac juz po zimie prawie jest idealny i mozna zaczac treningi.
W koncu!
Pierwsze spotkanie starej grupy w te niedziele o 17:30.
Nowa grupa proszona jest o zapisy i bedzie zaczynala od kolejnej niedzieli.
Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt do mnie
pod meil: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Pozdrawiamy