basiapron Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a to niech inni wybiorą bo ja jestem tylko od bazarków,tylko ludzie szybko,a Tobie juz wysyłam adres. Quote
tifet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 basiapron napisał(a):a to niech inni wybiorą bo ja jestem tylko od bazarków,tylko ludzie szybko,a Tobie juz wysyłam adres. dziękuje:) niom... najlepiej abym mogła je porobić na początku tygodnia bo od czwartku znów jestem w rozjazdach.... mogę jakieś fotki, kalendarze, informatorki czy coś porobić... wyślę kilka... jak się spodobają to może później coś jeszcze wymyślę i dorobie (u mnie pięknie na moich adopcjach schodzą- tylko zwykle czasu brak aby robić i wystawiać)... a przy okazji i tak będę robić dla swoich to i dla Robcia fotki rzeczy porobię to podeślę na email lub jak starczy czasu to podlinkuję je... ale to jak czasu starczy...:p czekam na foty... Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 tifet napisał(a):dziękuje:) niom... najlepiej abym mogła je porobić na początku tygodnia bo od czwartku znów jestem w rozjazdach.... mogę jakieś fotki, kalendarze, informatorki czy coś porobić... wyślę kilka... jak się spodobają to może później coś jeszcze wymyślę i dorobie (u mnie pięknie na moich adopcjach schodzą- tylko zwykle czasu brak aby robić i wystawiać)... a przy okazji i tak będę robić dla swoich to i dla Robcia fotki rzeczy porobię to podeślę na email lub jak starczy czasu to podlinkuję je... ale to jak czasu starczy...:p czekam na foty... Robert ma pełno pięknych fotek zrobionych przez mosii, pewnie pozwoli Ci je wykorzystać, ale najlepiej spytaj na PW, bo nie wiem kiedy znów tu dotrze :cool3: Śliczne ma te fotki co są strone i dwie strony w tył ;) Quote
basiapron Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 robimy głosowanie??ja proponuje z postu 290 pierwsze ze zdjeć czyli to: http://img225.imageshack.us/img225/3589/img6535dd0.jpg Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 a ja to http://img225.imageshack.us/img225/3589/img6535dd0.jpg , albo to http://img216.imageshack.us/img216/1236/img6506vd9.jpg :cool3: Quote
tifet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Dla mnie te dwa najlepsze :D patrzcie na małego aby się podobał... jak coś go odpowiednio wykadruję i troszkę poprawię grafikę... Quote
mosii Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mysia_ napisał(a):Robert ma pełno pięknych fotek zrobionych przez mosii, pewnie pozwoli Ci je wykorzystać, ale najlepiej spytaj na PW, bo nie wiem kiedy znów tu dotrze :cool3: Śliczne ma te fotki co są strone i dwie strony w tył ;) pozwoli pozwoli no przecież po to robie:razz: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 mosii napisał(a):pozwoli pozwoli no przecież po to robie:razz: no fakt :cool3: Quote
tifet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 oki w tygodniu jak siądę i porobię to dam znać co i jak :) dobranoc Robercie :) Quote
Mysia_ Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 basiapron napisał(a):bazarek nr 1 na Robusia-77 zł suuuper :cool3: Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 sledze wątek tak po cichu - ale nie jestem w stanie całego przeczytać - jak oceniany jest wiek pieska? wiem, ż estraszy, ale to pojemne słowo, niektóryz używają go w odniesieu do 7latków na przykład. a niektórzy dopiero od 10ciu. czy ktos wie, jka to jest z robusiem?? jesli było juz o tym, to sroki -tyle wątków człwoieka łechce, nie da sie wsyztskiego przesledzić dokładnie... EDIT: znalazłam info, że robuś ma ok 7 lat. zawsze sie jakos znajdzie, jka sie poszpera. ale jest warunek - najpierw trzeba sie zniecierpliwic i zadac pytanie na wątku, hehe. Quote
Mysia_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Robuś jest oceniany nawet na młodszego ;) Quote
sleepingbyday Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 robek młodnieje w zastraszającym tempie :evil_lol: Quote
iwonamaj Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 No brawo, super Robercik młodzieniaszek i z ta padaczka to chyba tez nie...:lol: Nasze słonko kochane! Quote
mosii Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 iwonamaj napisał(a):No brawo, super Robercik młodzieniaszek i z ta padaczka to chyba tez nie...:lol: Nasze słonko kochane! jeszcze pare dni i spróbuje opisac swój pogląd na tą jego "padaczkę" ale najbardziej wyglada mi to na zatrucie(zjadł cos skubaniec) Quote
Mysia_ Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 mosii napisał(a):jeszcze pare dni i spróbuje opisac swój pogląd na tą jego "padaczkę" ale najbardziej wyglada mi to na zatrucie(zjadł cos skubaniec) ciekawe co to było... kilka ataków, godzina za godziną.... a potem nic... no i badania też nic nie wykazały :roll: Quote
tifet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 jutro wezmę się za robienie kalendarzy i fotek dla Roberta i Lorda :) a narazie proszę go podrapać za uszkiem :) :) Quote
iwonamaj Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Wymiziać proszę naszego skarba:lol: Quote
basiapron Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 właśnie,wymiziac wiewióra,ciocia Basia czeka na paczuszke:) Quote
Recommended Posts