Iv_ Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To sukces :multi::multi::multi: :loveu: Przynajmniej jeden oprawca poniesie karę :angryy::angryy::angryy:, oby więcej takich wyroków :modla: Dziewczyny jesteście Wielkie!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wow , jestem pod wrażeniem !!! ale ogromnie się cieszę , taki wyrok , to wielki krok naprzód !!!!! czyli przynajmniej jest pewność , że ta istota , przez 5 miesięcy , nie skrzywdzi żadnego zwierzaka !!! Quote
Odi Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Brawo, brawo, brawo ! Gratulacje i wielkie DZIĘKUJĘ dla Emir ! Oby ścierwol nie wyszedł żywy z pierdla - oby szczezł tam w mękach, za te wszystkie powieszone, konające z głodu i chorób Psy - ZDYCHAJ ŚCIERWOLU ! Quote
salibinka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Miłego pobytu, pani B! A dla Emira - podziękowania za wytrwałość. Quote
EVA2406 Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To niewątpliwy sukces. Oby tylko odsiedziała, bo więzienia przepełnione i długa kolejka do odsiadki. Quote
Zofia.Sasza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Dziękuję w imieniu Black Velveta :loveu: Czyli Bono ;): :lol: Quote
kahoona Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 To nie koniec. Druga sprawa w toku w tym samym sądzie. Nie odpuścimy i doprowadzimy to do końca. Musicie jednak wiedzieć, że jej działalność dalej kwitnie. I z tym też coś zrobimy. Quote
Zofia.Sasza Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='kahoona']To nie koniec. Druga sprawa w toku w tym samym sądzie. Nie odpuścimy i doprowadzimy to do końca. Musicie jednak wiedzieć, że jej działalność dalej kwitnie. I z tym też coś zrobimy.[/QUOTE] A gdzie kwitnie, bo mnie na FB pytają? A Emir zbiera tamże gratulacje i wyrazy uwielbienia ;) Quote
emilia2280 Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 a zakaz posiadania zwierzát ma szansé przejscia? bo kibel dla szmaciska to jedno, ale jak wylezie to oby nie mogla zblizac sié do zwierzát! Quote
kahoona Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name='Zofia.Sasza']A gdzie kwitnie, bo mnie na FB pytają? A Emir zbiera tamże gratulacje i wyrazy uwielbienia ;)[/QUOTE] Uwielbienie niepotrzebne, robimy co do nas należy. A kwitnie dalej w Małym Bożym i niczym się nie przejmuje. Quote
Weronia Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Kochani - pomóżcie p.Wandzie oddając na nią głos w ankiecie :smile: Pozycja: Schronisko w Ruścu i Przyborówku. Link: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906 Quote
Odi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Weroniu, właśnie zagłosowałam na Panią Wandę - pamiętam o tym, że Pani Wanda przyjęła Psy z mordowni od Biedrzyckiej. Quote
Karolina1992 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Cieszę się bardzo że idzie w końcu do więzienia. Tylko mam kilka pytań, bo w Małym Bożu są jeszcze psy, prawda? Więc kto przejmie opiekę nad nimi w momencie gdy ona pójdzie odsiadywać wyrok? Quote
kahoona Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Karolina1992 napisał(a):Cieszę się bardzo że idzie w końcu do więzienia. Tylko mam kilka pytań, bo w Małym Bożu są jeszcze psy, prawda? Więc kto przejmie opiekę nad nimi w momencie gdy ona pójdzie odsiadywać wyrok? Jeszcze siedzieć nie idzie. Jest apelacja. Z drugiej sprawy też jej coś doklepią - wyrok się zwiększy. Wtedy się będziemy martwić - to jeszcze potrwa. Quote
Karolina1992 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc? Quote
Zofia.Sasza Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Karolina1992 napisał(a):To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc? Przepraszam bardzo, ale czy mogłabyś nam przybliżyć kim jesteś i jakie masz doświadczenie w interwencjach? Bo pouczasz teraz ludzi bardzo doświadczonych. Wnioskuję więc, że jesteś w takich sprawach starą wyjadaczką? Quote
kahoona Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Karolina1992 napisał(a):To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc? Jeśli chcesz, żeby to była Twoja sprawa to się tym zajmij - podam adres Biedrzyckiej. Jeśli zaś tylko próbujesz nas pouczać - marnujesz czas. Oczywiście zachęcam do aktywności większej niż klepanie w klawiaturę. A i jeszcze jedno - do Ciebie nie zadzwonimy, śpij spokojnie. Quote
kahoona Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Zofia.Sasza napisał(a):Przepraszam bardzo, ale czy mogłabyś nam przybliżyć kim jesteś i jakie masz doświadczenie w interwencjach? Bo pouczasz teraz ludzi bardzo doświadczonych. Wnioskuję więc, że jesteś w takich sprawach starą wyjadaczką? Sądząc po ilości postów i jakości wypowiedzi doświadczenie ma dziewczyna, że hej.... Quote
Ada-jeje Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Karolina1992 napisał(a):To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc? Od takich wpisow jak Twoj, od razu cisnienie sie podnosi. Quote
Karolina1992 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Adres Biedrzyckiej znam bardzo dobrze, więc nie musisz mi tego podawać. Przykro mi bardzo że wywołałam w Was taki skok ciśnienia. Po prostu uważam że ludzie odpowiedzialni najpierw zastanawiają się co zrobią w troszkę dalszej perspektywie. Świetnie że udało się doprowadzić Biedrzycką przed sąd, ale uważam że myślenie w szerszym zakresie jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Quote
Zofia.Sasza Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Karolina1992 napisał(a):Adres Biedrzyckiej znam bardzo dobrze, więc nie musisz mi tego podawać. Przykro mi bardzo że wywołałam w Was taki skok ciśnienia. Po prostu uważam że ludzie odpowiedzialni najpierw zastanawiają się co zrobią w troszkę dalszej perspektywie. Świetnie że udało się doprowadzić Biedrzycką przed sąd, ale uważam że myślenie w szerszym zakresie jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Ponawiam pytanie: Jakie masz doświadczenia w interwencjach? Bo skoro pouczasz ludzi z Emira, to widać sporo można się od ciebie nauczyć - chętnie skorzystam ;) Quote
kahoona Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Karolina1992 napisał(a):Adres Biedrzyckiej znam bardzo dobrze, więc nie musisz mi tego podawać. Przykro mi bardzo że wywołałam w Was taki skok ciśnienia. Po prostu uważam że ludzie odpowiedzialni najpierw zastanawiają się co zrobią w troszkę dalszej perspektywie. Świetnie że udało się doprowadzić Biedrzycką przed sąd, ale uważam że myślenie w szerszym zakresie jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Skoro tyle się w temacie narobiłaś to zapraszam do sądu - chętnie wpiszę Cię na listę świadków w toczącej się kolejnej sprawie. Zamiast gadania trochę działania. Podaj adres i nazwisko na PW, opisz, jak możesz mi pomóc w sprawie. Wtedy być może posłuchamy propozycji. A nasze myślenie jak widać przyniosło efekty. Wsadziłaś kiedyś jakiegoś oprawce do więzienia? Uzyskałaś jakiś wyrok skazujący? Bo my już kilka więc chyba z myśleniem u nas nie najgorzej. Quote
Zofia.Sasza Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 A jakby co to i ja się polecam. W Krężelu przez trzy miesiące byłam "pracodawcą" p. Pawła, więc i w Małym Bożym się sprawdzę ;) Tylko od razu mówię - dziad z siekierą ma u mnie wymówienie "z bomby" :) Quote
Recommended Posts