Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To sukces :multi::multi::multi: :loveu:

Przynajmniej jeden oprawca poniesie karę :angryy::angryy::angryy:, oby więcej takich wyroków :modla:

Dziewczyny jesteście Wielkie!!!!
:loveu::loveu::loveu:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

wow , jestem pod wrażeniem !!! ale ogromnie się cieszę , taki wyrok , to wielki krok naprzód !!!!!
czyli przynajmniej jest pewność , że ta istota , przez 5 miesięcy , nie skrzywdzi żadnego zwierzaka !!!

Posted

Brawo, brawo, brawo !
Gratulacje i wielkie DZIĘKUJĘ dla Emir !

Oby ścierwol nie wyszedł żywy z pierdla - oby szczezł tam w mękach, za te wszystkie powieszone, konające z głodu i chorób Psy - ZDYCHAJ ŚCIERWOLU !

Posted

To nie koniec. Druga sprawa w toku w tym samym sądzie. Nie odpuścimy i doprowadzimy to do końca. Musicie jednak wiedzieć, że jej działalność dalej kwitnie. I z tym też coś zrobimy.

Posted

[quote name='kahoona']To nie koniec. Druga sprawa w toku w tym samym sądzie. Nie odpuścimy i doprowadzimy to do końca. Musicie jednak wiedzieć, że jej działalność dalej kwitnie. I z tym też coś zrobimy.[/QUOTE]
A gdzie kwitnie, bo mnie na FB pytają? A Emir zbiera tamże gratulacje i wyrazy uwielbienia ;)

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']A gdzie kwitnie, bo mnie na FB pytają? A Emir zbiera tamże gratulacje i wyrazy uwielbienia ;)[/QUOTE]

Uwielbienie niepotrzebne, robimy co do nas należy. A kwitnie dalej w Małym Bożym i niczym się nie przejmuje.

Posted

Cieszę się bardzo że idzie w końcu do więzienia. Tylko mam kilka pytań, bo w Małym Bożu są jeszcze psy, prawda? Więc kto przejmie opiekę nad nimi w momencie gdy ona pójdzie odsiadywać wyrok?

Posted

Karolina1992 napisał(a):
Cieszę się bardzo że idzie w końcu do więzienia. Tylko mam kilka pytań, bo w Małym Bożu są jeszcze psy, prawda? Więc kto przejmie opiekę nad nimi w momencie gdy ona pójdzie odsiadywać wyrok?

Jeszcze siedzieć nie idzie. Jest apelacja. Z drugiej sprawy też jej coś doklepią - wyrok się zwiększy. Wtedy się będziemy martwić - to jeszcze potrwa.

Posted

To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc?

Posted

Karolina1992 napisał(a):
To chyba należy się zacząć martwić teraz? A nie jak się obudzicie z ręką w w przysłowiowym nocniku kiedy ona pójdzie siedzieć a wy nie będziecie mieli co zrobić z psami, bo nikt wcześniej nie pomyślał o tym żeby jakiś sensowny plan działania stworzyć. Czy będziecie wtedy dzwonić po innych fundacjach z błaganiem o pomoc?

Przepraszam bardzo, ale czy mogłabyś nam przybliżyć kim jesteś i jakie masz doświadczenie w interwencjach? Bo pouczasz teraz ludzi bardzo doświadczonych. Wnioskuję więc, że jesteś w takich sprawach starą wyjadaczką?

Posted

Karolina1992 napisał(a):

Jeśli chcesz, żeby to była Twoja sprawa to się tym zajmij - podam adres Biedrzyckiej. Jeśli zaś tylko próbujesz nas pouczać - marnujesz czas.
Oczywiście zachęcam do aktywności większej niż klepanie w klawiaturę. A i jeszcze jedno - do Ciebie nie zadzwonimy, śpij spokojnie.

Posted

Zofia.Sasza napisał(a):
Przepraszam bardzo, ale czy mogłabyś nam przybliżyć kim jesteś i jakie masz doświadczenie w interwencjach? Bo pouczasz teraz ludzi bardzo doświadczonych. Wnioskuję więc, że jesteś w takich sprawach starą wyjadaczką?

Sądząc po ilości postów i jakości wypowiedzi doświadczenie ma dziewczyna, że hej....

Posted

Karolina1992 napisał(a):

Od takich wpisow jak Twoj, od razu cisnienie sie podnosi.

Posted

Adres Biedrzyckiej znam bardzo dobrze, więc nie musisz mi tego podawać.
Przykro mi bardzo że wywołałam w Was taki skok ciśnienia. Po prostu uważam że ludzie odpowiedzialni najpierw zastanawiają się co zrobią w troszkę dalszej perspektywie. Świetnie że udało się doprowadzić Biedrzycką przed sąd, ale uważam że myślenie w szerszym zakresie jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Posted

Karolina1992 napisał(a):
Przykro mi bardzo że wywołałam w Was taki skok ciśnienia. Po prostu uważam że ludzie odpowiedzialni najpierw zastanawiają się co zrobią w troszkę dalszej perspektywie. Świetnie że udało się doprowadzić Biedrzycką przed sąd, ale uważam że myślenie w szerszym zakresie jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Ponawiam pytanie: Jakie masz doświadczenia w interwencjach? Bo skoro pouczasz ludzi z Emira, to widać sporo można się od ciebie nauczyć - chętnie skorzystam ;)

Posted

Karolina1992 napisał(a):

Skoro tyle się w temacie narobiłaś to zapraszam do sądu - chętnie wpiszę Cię na listę świadków w toczącej się kolejnej sprawie. Zamiast gadania trochę działania. Podaj adres i nazwisko na PW, opisz, jak możesz mi pomóc w sprawie. Wtedy być może posłuchamy propozycji. A nasze myślenie jak widać przyniosło efekty. Wsadziłaś kiedyś jakiegoś oprawce do więzienia? Uzyskałaś jakiś wyrok skazujący? Bo my już kilka więc chyba z myśleniem u nas nie najgorzej.

Posted

A jakby co to i ja się polecam. W Krężelu przez trzy miesiące byłam "pracodawcą" p. Pawła, więc i w Małym Bożym się sprawdzę ;) Tylko od razu mówię - dziad z siekierą ma u mnie wymówienie "z bomby" :)