Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo wazny jest stosunek do inncyh zwierzat, bo u nas jest spore stado, dziewczyna tez jest duza, wiec jesli zaczalby sie dym to moze byc kiepsko, nasze stado psio kocie jest ze soba dosyc zgrane i zachowuja sie czasami jak wataha, czyli jak ktoremus sie dzieje cos niedobrego to reszta rusza z odsieczą :)
Zastrzegam ze jeśli nie znajdziecie nic lepszego to u nas tylko TYMCZAS :)
nie mamy pastwiska dla dwoch koni, jeden nam obrabia całą przydomową "łąkę". Ale jeśli uda się zapewnić Koniczynce (jak ona sie nazywa?) inną miejscówke to prosimy o branie jej pod uwage w pierwszej kolejnosci

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jayo napisał(a):
no, mam nadzieje, ze panienka nie asersywna jest zupelnie :evil_lol:

Ja też myśle, ze nie jest arcesywana, duże to raczej łagodne, tak jak ja :oops:

Posted

[
Zastrzegam ze jeśli nie znajdziecie nic lepszego to u nas tylko TYMCZAS :)
nie mamy pastwiska dla dwoch koni, jeden nam obrabia całą przydomową "łąkę". Ale jeśli uda się zapewnić Koniczynce (jak ona sie nazywa?) inną miejscówke to prosimy o branie jej pod uwage w pierwszej kolejnosci[/quote]

TYMACZAS powiadasz:megagrin: taaaa:siara:

Posted

Tu wiecej info na temat kroków adopcji http://www.forum.**********/showthread.php?t=11902&page=2

Jesli udałoby się wziąść czarną na odkarmienie to byłoby super bo zawsze to dom (mimo ze tymczas) a nie hotel ktory adopcje mogłyby jej zapewnic. Mam jednak nadzieję ze obie te jednostki bedą w stałym ze soba kontakcie tak aby jak najszybciej znalazl się dla dziewczynki prawdziwy domek :cool3:

Ps.w miejsce gwiazdek prosze wpisac molosy kropka pl

Posted

Kochani, ja myslę,że trzeba byłoby zrobić tak:
My zabieramy ją ze schronu do hotelu, hotel jest przy poliklinice weterynaryjnej UWM w Olsztynie, tam poproszę,żeby weci ją obadali i jak wszystko będzie w porządku, to pojedzie do Was na tymczas... Co Wy na to????? Wtedy będziemy pewni, ze sunia jakiegoś choróbska nie zawiezie Waszym konikom ;)
Cały czas jestem pod telefonem adopcyjnym (no.... prawie zawsze:eviltong:)
Kiss Lu

Posted

Ok. My postarmy sie ja zabrac jak szybko się da. Postaramy sie zrobic jej "przegląd " weterynaryjny a Wy jak będziecie w okolicy, to sie odzywajcie ;))))

Posted

Kochani przypominam , że poszukujemy transporu dla suni.....

Ja moge pojechać po nią sama ale dopiero 8 września.... wczesniej nie mam takiej mozliwości.....

Proszę o pomoc dla dziewczyny......

Posted

Rybc!a napisał(a):
Kurczę, transport stoi ..

my juz tez.... towaru nam gwaltownie wzrosla liczba (nie planowalismy).....

slabo to widze, ale jak nam pomozecie troche szczyli wydac, to kieszen i psyche zmieknie....