Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasiafo napisał(a):
:modla:Dzięki ci o boska za nowinkę.
Hera kochana nasza trzymamy kciuki, zdrowiej maleńka:loveu:

Jeżdżę ze stara kruszynką Mimi do Kortowa, widuję spacerującą Sunię. Wygląda lepiej, niż kilka dni temu.
Ale, jak zobaczyłam pierwszy raz...:shake:

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hera czuje się lepiej. Jest wesoła, pełna życia. Kupa nadal rzadsza, ale nie jest to już biegunka. Sunia cały czas dostaje leki i karmę .Jutro ciąg dalszy badań.
Herunia bardzo cierpi w samotności, strasznie płacze. Gdy tylko ktoś do niej zagląda cieszy się jak szalona i za wszelką cenę stara sie wydostać na spacer.

Posted

Sunia aktualnie przebywa w lecznicy gdzie poza spacerami i krótkimi wizytami w pokoju studentów nie ma kontaktu z człowiekiem. Sunieczka bardzo tęskni za ludźmi. Na razie trudno powiedzieć jak bedzie sie zachowywała w domku z ludźmi.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Sunia aktualnie przebywa w lecznicy gdzie poza spacerami i krótkimi wizytami w pokoju studentów nie ma kontaktu z człowiekiem. Sunieczka bardzo tęskni za ludźmi. Na razie trudno powiedzieć jak bedzie sie zachowywała w domku z ludźmi.

A w domku z dziećmi innym prawie dogiem i kotem?
Myślicie że zaakceptuje takie towarzystwo?

Posted

to życzymy duuuuuużo zdrówka dla szanownej małżowiny:lol: i udanego remontu:multi:.

zastanawiam się swoją drogą o co tym facetom chodzi...brakuje im jakiegos genu czy cuś:hmmmm::evil_lol:

Posted

no Ressel:lol:

dobrze, że przypomniałaś, bo na razie sunia jest legalnie moja. zaraz wysle do Ressel umowę adopcyjną:lol: i potem będzie jej i ona będzie mogla dać błogosławieństwo:loveu:

Posted

Charly napisał(a):
no Ressel:lol:

dobrze, że przypomniałaś, bo na razie sunia jest legalnie moja. zaraz wysle do Ressel umowę adopcyjną:lol: i potem będzie jej i ona będzie mogla dać błogosławieństwo:loveu:

Wspomnisz o mnie Lu?:cool3: Jak z nią rozmawiałam przez tel. w zeszłym tyg. to mówiłam że chętnie wziełabym sunię ale nie wiem czy jej nie umknęło w ferworze biegunkowym małej:-o

Posted

Charly napisał(a):
to życzymy duuuuuużo zdrówka dla szanownej małżowiny:lol: i udanego remontu:multi:.

zastanawiam się swoją drogą o co tym facetom chodzi...brakuje im jakiegos genu czy cuś:hmmmm::evil_lol:

Mojemu nic nie brakuje tylko boi się że kiedyś trafię na słonia:diabloti:

Posted

Dziś byłam u sunieczki..... faktycznie strasznie płacze jak zostaje sama.... Wyniki wszystkie ma ok!!!

Teraz tylko musimy kupić jej TETRACYKLINĘ i METRONIDAZOL to bardzo ważne. Najlepiej na ludzką receptę,bo będzie wtedy refundowany......

I tak jak pisałam szukamy DT... odpowiedzialnego, bo trzeba sunię doprowadzić do normalności.
Dziś zawiozłam jej ryżyk z marchewką (sama gotowałam ;) ) i zobaczymy.... na razie jakby lepiej ;)
Trzymajcie kciuki.....

ps. sunia jest na oddziale szpitalnym polikliniki dla zwierząt Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.

piszcie do mnie na [email protected]

Posted

Hera ma się coraz lepiej. Dzisiaj na spacerku zaczęła się ze mną bawić. Biegała i podskakiwała jak szczeniak. Sunia ma apetyt. Nie ma już biegunki, choć nadal kupa jest rzadsza. Dzisiaj miała robione badania trzustki i wszystko jest dobrze. Heruni bardzo smakował ryżyk, wybrała z suchej karmy i zjadła jako pierwszy.

Posted

Dzisiaj Hera zrobiła normalną kupkę. Ludzie patrzyli se na mnie jak na wariatkę, jak zaczęłam się cieszyć, że dziewczyna zrobiła ładną kupkę. Sunia nadal dostaje leki na biegunkę i jedzonko. Na razie nie dostanie innych leków. Jak biegunka powróci potrzebne będą inne leki.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Dzisiaj Hera zrobiła normalną kupkę. Ludzie patrzyli se na mnie jak na wariatkę, jak zaczęłam się cieszyć, że dziewczyna zrobiła ładną kupkę. Sunia nadal dostaje leki na biegunkę i jedzonko. Na razie nie dostanie innych leków. Jak biegunka powróci potrzebne będą inne leki.

Dzielna sunia :multi:, brawo za piękną koopkę:klacz: