Rybc!a Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 No więc, tytuł wątku mówi sam za siebie. Wczoraj byłam w schronisku i wczoraj ją zobaczyłam. Nie wiem skąd się wzięła w schronisku . Wygląda mi na porzuconą, lub długo błąkającą się. Nie wiem też do kiedy ma kwarantannę. Jak zwykle nikt nic nie wiedział - przyzwyczaiłam się . Suka miała małe - ma wyciągnięte sutki. Nie jest też najmłodsza- podejrzewam, że ma ok. 7 lat . Jest wygłodzona do granic możliwości. To taka prawdziwa suczka- wdzięczna, poczciwa, kochana. Gdy tylko zauważy, że człowiek się nią interesuje, pociesznie merda ogonem, oczy jej łagodnieją, staje się przytulna jak baranek. Jest w boksie z drugą suką i dobrze się dogadują . To raczej ona jest dominowana . Proszę o pomoc . Jej widok nie daje mi spać po nocach . Kontakt . Rybcia. email: [email protected] GG: 5722414 GSM: 691364660 Zdjęcia suczki: Jest bardzo, bardzo, bardzo duża. Ciotki od dogów- proszę o pomoc ! Quote
basia0607 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Rybciu u nas może trafić tylko do budy ! Co będzie w zimie ? Poza tym musiala by byc na łańcuchu a to dla doga niemożliwe. Kto ją tak zaglodzil ? Quote
enia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 O rety Rybciu jakie cudo dozie........ czy u Was dostaje jedzenie bez ograniczeń skoro jest w takim stanie.....? Quote
malagos Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Koniecznie ją trzeba wyciagnać! Kto jest od dogów?? Quote
czarna_hancza Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Sunia juz na forum adopcyjnym... dawno nie było az takiego szkieletorka :shake: zabiłabym tych ludzi.... :-( Quote
halbina Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jestem... powrzucałam na gg dziewczynom adres wątku... żal biedactwa! Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Witajcie, czy jest możliwość przewiezienia jej do Olsztyna???? Mogłabym załatwić jej miejsce w hotelu...... (UWAGA.psy przyjmuja do godziny 13:00) Proszę o info na maila [email protected] bądź teledon adopcyjny 608 061 644 Quote
BIANKA1 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Fajnie , że juz sa doże Cioteczki :lol: Biedne maleństwo . Ciekawe jakim sposobem znalazła sie w schronisku .:cool1: Quote
evita. Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Straszna chudzina :shake: Mam nadzieję, że w schronisku dostaje "odpowiednie" racje żywnościowe i że jej stan się nie pogłębia ... EDIT: Jak dobrze, że "doziowe cioteczki" przybyły na wątek :) Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Dziewczyny, trzeba działać!!!!! Sunia wyglada okropnie!!! Ale już nie jedna taka bida u nas była...... Czekam na info o pomocy w transporcie z Elbląga do Olsztyna Quote
joaaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Kurcze, ludzie z Tary chcieli wziąć Dżekiego, dożka, ale nie zdązyli, bo ktos go adoptował, może by chcieli suczkę. Napiszę pw do dziewczyny, która ma chyba z nimi kontakt. Tu wątek Dżekiego: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113043&page=14 Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Z Tary chcieli PSA!!! ps. niestety adopcje nie wydadzą Tarze zadnego psa z adopcji.... więcej na wątku molosowym http://www.forum.**********/showthread.php?t=11606&page=9 w miejsce gwiazdek wpisać molosy Quote
enia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='RESSEL']Dziewczyny, trzeba działać!!!!! Sunia wyglada okropnie!!! Ale już nie jedna taka bida u nas była...... Czekam na info o pomocy w transporcie z Elbląga do Olsztyna dzwonie do Rybci ale nie odbiera...... kto jest jeszcze z Elbląga? Quote
joaaa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='RESSEL']Z Tary chcieli PSA!!! ps. niestety adopcje nie wydadzą Tarze zadnego psa z adopcji.... więcej na wątku molosowym http://www.forum.**********/showthread.php?t=11606&page=9 w miejsce gwiazdek wpisać molosy Kurcze, faktycznie, macie rację. Ale dziwne, że włąśnie ona tak podchodzi do tego. Quote
Rybc!a Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='enia']O rety Rybciu jakie cudo dozie........ czy u Was dostaje jedzenie bez ograniczeń skoro jest w takim stanie.....? Nie, psy dostają jeść raz dziennie, tam w boksie jest druga sunia, gruba i duża, podejrzewam że ilość jedzenia jest zbyt mała jak na dwa duże psy i po prostu Dożyca jest tą drugą w kolejce-je co zostaje . [quote name='RESSEL']Witajcie, czy jest możliwość przewiezienia jej do Olsztyna???? Mogłabym załatwić jej miejsce w hotelu...... (UWAGA.psy przyjmuja do godziny 13:00) Proszę o info na maila [email protected] bądź teledon adopcyjny 608 061 644 Niestety nasze transporty nie są możliwe, z przyczyn rodzinnych . Jedyne co udałoby mi się załatwić to transport w sobotę , ale.. JA NIE WIEM KIEDY ONA KOŃCZY KWARANTANNĘ . Schronisko jest czynne od 12 , więc do 13 nie wyrobilibyśmy się do Olsztyna. Quote
Rybc!a Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Kto miałby pokryć opłaty za hotel i przede wszystkim- jaki to hotel ? Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 niestety nie mam gg a telefonu ode mnie nie odbiera.... pewnie dziewczyna w pracy.... poczekam na kontakt Kiss Lu Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Rybc!a napisał(a):Kto miałby pokryć opłaty za hotel i przede wszystkim- jaki to hotel ? Rybcia, hotel w Olsztynie przy poliklinice weterynaryjnej. Nie ma tam luksusów ale zawsze nasze dogi były nakarmione i dopilnowane. Poza tym mamy tam w poblizu naszą koleżankę pomagającą wszystkim psom w potrzebie..... Myślę,że to lepsze niż schron... A pieniazki na sunię właśnie zaczynamy zbierać. Quote
Rybc!a Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Nie jestem w pracy, ani w szkole - mam wakacje . Po prostu odsypiam, wczorajszy i przedwczorajszy dzień nie należał do moich szczęśliwych . Telefonu nie słyszałam, bo ustawiłam tryb cichomówiący . Niedawno wstałam. Przepraszam za utrudnienia . Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ;))) Nie ma za co zaraz zadzwonię ;))) To coś ustalimy Lu Quote
enia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Rybc!a napisał(a):Nie jestem w pracy, ani w szkole - mam wakacje . Po prostu odsypiam, wczorajszy i przedwczorajszy dzień nie należał do moich szczęśliwych . Telefonu nie słyszałam, bo ustawiłam tryb cichomówiący . Niedawno wstałam. Przepraszam za utrudnienia . Rybciu nie przepraszaj ale kombinuj transport-zobacz jak dziewczyny od dogów sie sprężyły! czyż ta sunia nie zasługuje na przeżycie? Quote
RESSEL Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Bardzo prosze o pomoc dla tej suni.... zrobimy co możemy ale potrzebne są pieniążki na jej transport, energetyczną karmę, pewnie leczenie i hotel..... Jeśli ktokolwiek mógłby pomóc, to proszę o info i podam na pw badź mail [email protected] nr konta.. Quote
Recommended Posts