Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc, tytuł wątku mówi sam za siebie. Wczoraj byłam w schronisku i wczoraj ją zobaczyłam. Nie wiem skąd się wzięła w schronisku . Wygląda mi na porzuconą, lub długo błąkającą się. Nie wiem też do kiedy ma kwarantannę. Jak zwykle nikt nic nie wiedział - przyzwyczaiłam się . Suka miała małe - ma wyciągnięte sutki. Nie jest też najmłodsza- podejrzewam, że ma ok. 7 lat .
Jest wygłodzona do granic możliwości. To taka prawdziwa suczka- wdzięczna, poczciwa, kochana. Gdy tylko zauważy, że człowiek się nią interesuje, pociesznie merda ogonem, oczy jej łagodnieją, staje się przytulna jak baranek.
Jest w boksie z drugą suką i dobrze się dogadują . To raczej ona jest dominowana .
Proszę o pomoc . Jej widok nie daje mi spać po nocach .
Kontakt .
Rybcia.
email: [email protected]
GG: 5722414
GSM: 691364660

Zdjęcia suczki:

Jest bardzo, bardzo, bardzo duża.
Ciotki od dogów- proszę o pomoc !

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Straszna chudzina :shake: Mam nadzieję, że w schronisku dostaje "odpowiednie" racje żywnościowe i że jej stan się nie pogłębia ...
EDIT: Jak dobrze, że "doziowe cioteczki" przybyły na wątek :)

Posted

Dziewczyny, trzeba działać!!!!!
Sunia wyglada okropnie!!! Ale już nie jedna taka bida u nas była......

Czekam na info o pomocy w transporcie
z Elbląga do Olsztyna

Posted

[quote name='RESSEL']Dziewczyny, trzeba działać!!!!!
Sunia wyglada okropnie!!! Ale już nie jedna taka bida u nas była......

Czekam na info o pomocy w transporcie

z Elbląga do Olsztyna

dzwonie do Rybci ale nie odbiera......
kto jest jeszcze z Elbląga?

Posted

[quote name='enia']O rety Rybciu jakie cudo dozie........
czy u Was dostaje jedzenie bez ograniczeń skoro jest w takim stanie.....?
Nie, psy dostają jeść raz dziennie, tam w boksie jest druga sunia, gruba i duża, podejrzewam że ilość jedzenia jest zbyt mała jak na dwa duże psy i po prostu Dożyca jest tą drugą w kolejce-je co zostaje .

[quote name='RESSEL']Witajcie, czy jest możliwość przewiezienia jej do Olsztyna???? Mogłabym załatwić jej miejsce w hotelu...... (UWAGA.psy przyjmuja do godziny 13:00)
Proszę o info na maila [email protected]
bądź teledon adopcyjny 608 061 644
Niestety nasze transporty nie są możliwe, z przyczyn rodzinnych . Jedyne co udałoby mi się załatwić to transport w sobotę , ale.. JA NIE WIEM KIEDY ONA KOŃCZY KWARANTANNĘ . Schronisko jest czynne od 12 , więc do 13 nie wyrobilibyśmy się do Olsztyna.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Kto miałby pokryć opłaty za hotel i przede wszystkim- jaki to hotel ?

Rybcia, hotel w Olsztynie przy poliklinice weterynaryjnej. Nie ma tam luksusów ale zawsze nasze dogi były nakarmione i dopilnowane. Poza tym mamy tam w poblizu naszą koleżankę pomagającą wszystkim psom w potrzebie..... Myślę,że to lepsze niż schron...

A pieniazki na sunię właśnie zaczynamy zbierać.

Posted

Nie jestem w pracy, ani w szkole - mam wakacje .
Po prostu odsypiam, wczorajszy i przedwczorajszy dzień nie należał do moich szczęśliwych . Telefonu nie słyszałam, bo ustawiłam tryb cichomówiący . Niedawno wstałam. Przepraszam za utrudnienia .

Posted

Rybc!a napisał(a):
Nie jestem w pracy, ani w szkole - mam wakacje .
Po prostu odsypiam, wczorajszy i przedwczorajszy dzień nie należał do moich szczęśliwych . Telefonu nie słyszałam, bo ustawiłam tryb cichomówiący . Niedawno wstałam. Przepraszam za utrudnienia .

Rybciu nie przepraszaj ale kombinuj transport-zobacz jak dziewczyny od dogów sie sprężyły! czyż ta sunia nie zasługuje na przeżycie?

Posted

Bardzo prosze o pomoc dla tej suni.... zrobimy co możemy ale potrzebne są pieniążki na jej transport, energetyczną karmę, pewnie leczenie i hotel.....

Jeśli ktokolwiek mógłby pomóc, to proszę o info i podam na pw badź mail [email protected] nr konta..