Becia66 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Neczka']Coś fajnego z daleka... ;) No przepraszam, narazie więcej nie mogę :eek3:[/quote] a czemu nie możesz ? :roll:....my tu kibicujemy od początku, flaki wypruwamy, a ty nie możesz....:mad: Quote
karolciasz28 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Neczka napisz coś bo my tu jajo zaraz zniesiemy:eviltong::mad::mad: Quote
Negri_2008 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Ja powiem tylko tyle, że w piątek wyjeżdżam już na urlop i nie wyobrażam sobie, abym do tego czasu nie dowiedziała się jakichś konkretów :roll::eviltong::mad::evil_lol: Quote
Neczka Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 A ja mam Ciapkofikowe foty, ale to jutro poprzerabiam... ;) Dziś mam zamiar dokańczać konto orzechowskie na naszej-klasie, bo nastąpiła modernizacja :) Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Negri_2008']Ja powiem tylko tyle, że w piątek wyjeżdżam już na urlop i nie wyobrażam sobie, abym do tego czasu nie dowiedziała się jakichś konkretów :roll::eviltong::mad::evil_lol:[/quote] Neczka miej to na uwadze bo komu jak komu ale Negri choć szczypta informacji się należy bo najwięcej zrobiła w sprawie ogłoszeń dla chłopaków. Quote
Neczka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dziewczyny, narazie cisza... proszę, troszkę cierpliwości :modla: Quote
Becia66 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 [quote name='Neczka']Dziewczyny, narazie cisza... proszę, troszkę cierpliwości :modla:[/quote] no doooooobra....... Quote
Miśka84 Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Neczka ty się zwyczajnie prosisz o ....:mad::mad::mad::mad::cool1::cool1::cool1::cool1: Quote
Neczka Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dawaj... :D Naprawdę, jak tylko będę znała jakieś konkrety - napiszę. Quote
Negri_2008 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='Neczka']Dziewczyny, narazie cisza... proszę, troszkę cierpliwości :modla:[/quote] to jak będzie coś wiadomo to ja choć sms poproszę. :oops: Dopytuję się nie dlatego, że mi się coś bardziej należy. Chcę wiedzieć jak każda Tofokociapkowata ciotka. Masz Neczka mój nr komórki na pm. Wyślij choć słówko...... Quote
Miśka84 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 [quote name='Neczka']Dawaj... :D [/quote] :lmaa::lmaa::lmaa::lmaa::lmaa: Quote
Neczka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Neczka pakuje się z dogomani narazie... Kontakt do mnie w podpisie. Pozdrawiam Quote
majuska Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A tymczasem chłopaki jako jedni z nielicznych pobuszowali dziś trochę w bujnych orzechowskich trawach ;) podobno straszne z nich miziaki ( to z relacji mojej córki ) , ale przecież to wszyscy wiedzą;) Quote
Recommended Posts