Miśka84 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja nie jestem w stanie w tej kwestii podjąć żadnej decyzji.:shake: Chyba, ze jakiś hotelik czy dom tymczasowy to może wtedy.... Quote
Onaa Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Współczuję Wam bo to trudna decyzja. Czy mają znaleźć domki osobno czy razem do końca życia siedzieć w schronisku. Zwłaszcza, że trudno coś przewidzieć. Może spróbujcie im jeszcze jakieś plakaty porozwieszać. A gdyby jednak miały zostać rozdzielone i jeden piesek znalazł domek to drugi musiałby chyba iść na dt czy do hoteliku. Quote
figa33 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 serce będzie nam krwawić ,ale trzeba się zastanowić.... Quote
Becia66 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='li1']becia, prosilam cie o cos na pw.[/quote] Okay .....przeczytałam . Czasem zostawiam dogo włączone ale nie siedzę przy kompie, a wygląda że jestem....Stąd moje opóznienie....:roll: Quote
Neczka Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Jestem, jestem ;) Negri, to jak są wydawane psiaki to nie jest tylko decyzja wolontariatu... kierownik i pracownicy zadecydowali, że psiaki zostaną wydane albo razem, albo wogóle i ja osobiście się z tym zgadzam. Wiem, że to jest okropnie trudne... ale trzeba wierzyć, że się uda :kciuki: Wielkie dzięki jeszcze raz za rozmowy z redakcją MP w sprawie chłopaków :) Quote
Negri_2008 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='Neczka']Jestem, jestem ;) Negri, to jak są wydawane psiaki to nie jest tylko decyzja wolontariatu... kierownik i pracownicy zadecydowali, że psiaki zostaną wydane albo razem, albo wogóle i ja osobiście się z tym zgadzam. Wiem, że to jest okropnie trudne... ale trzeba wierzyć, że się uda :kciuki: Wielkie dzięki jeszcze raz za rozmowy z redakcją MP w sprawie chłopaków :)[/quote] OK Neczka ;) Quote
figa33 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Negri_2008']Dostałam potwierdzenie z redakcji MP, ze mój mail do nich dotarł. Do potwierdzenia dołączyli treść mojego maila, więc Wam przeklejam :p ________ Witam Państwa, Chciałabym gorąco prosić o Państwa o pomoc w znalezieniu domu dla pary przemiłych psiaków. To Tofi i Ciapuś, pieski które znalazły się po śmierci właściciela w schronisku w Orzechowcach. Już od roku wolontariusze schroniska szukają dla nich domu. To trudna adopcja, ponieważ pieski nie mogą być rozdzielone. Są razem od szczeniaczka i jeden bez drugiego może sobie nie poradzić :-( Bardzo chcielibyśmy zamieścić o nich choć krótką informację w kąciku adopcyjnym Państwa miesięcznika. Może dodam, że już dwukrotnie ogłaszaliśmy tę przesympatyczna parę w Państwa piśmie. Chętnie podam wszystkie informacje o pieskach. Dysponuję szeroką galerią ich zdjęć. Gorąco proszę Państwa o pomoc Pozdrawiam serdecznie Dorota Woźniak[/quote] dopiero teraz przeczytałam...:oops: następna szansa dla nich ....:lol: Quote
Becia66 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Miśka84']:cool2::cool2::cool2:[/quote] nie ma sie co cieszyć bo jeszcze nie odpowiedzieli, a tobie Negri wielkie dzięki...:Rose: Quote
Miśka84 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='becia66']nie ma sie co cieszyć bo jeszcze nie odpowiedzieli, a tobie Negri wielkie dzięki...:Rose:[/quote] No wiem, wiem.... ale fajnie, że coś się dzieje i walka o psiaki trwa.:p Quote
Neczka Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Komu wspaniały, podwójny pakiecik miłości... ? :razz::loveu: [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/2057/1001557db7.jpg[/IMG] [RIGHT][FONT=Verdana][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/2999/1001542jp2.jpg[/IMG][/FONT][/RIGHT] Quote
Miśka84 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ciotki a może chłopaki pojechali by do Reksia21? Oczywiście jeżeli doszłoby do wyjazdu i Reksiu by się zgodziła? Bo u nas to chyba lipa będzie....... Quote
Miśka84 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='SZPiLKA23']To zawsze jakis plan[/quote] Mam nadzieję, że wypali Quote
figa33 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Miśka84']Ciotki a może chłopaki pojechali by do Reksia21? Oczywiście jeżeli doszłoby do wyjazdu i Reksiu by się zgodziła? Bo u nas to chyba lipa będzie.......[/quote] to byłyby ewentualnie wyjazd za granicę? Quote
Recommended Posts