Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Współczuję Wam bo to trudna decyzja.
Czy mają znaleźć domki osobno czy razem do końca życia siedzieć w schronisku.
Zwłaszcza, że trudno coś przewidzieć.
Może spróbujcie im jeszcze jakieś plakaty porozwieszać.

A gdyby jednak miały zostać rozdzielone i jeden piesek znalazł domek to drugi musiałby chyba iść na dt czy do hoteliku.

Posted

[quote name='li1']becia, prosilam cie o cos na pw.[/quote]

Okay .....przeczytałam . Czasem zostawiam dogo włączone ale nie siedzę przy kompie, a wygląda że jestem....Stąd moje opóznienie....:roll:

Posted

Jestem, jestem ;)

Negri, to jak są wydawane psiaki to nie jest tylko decyzja wolontariatu... kierownik i pracownicy zadecydowali, że psiaki zostaną wydane albo razem, albo wogóle i ja osobiście się z tym zgadzam.
Wiem, że to jest okropnie trudne... ale trzeba wierzyć, że się uda :kciuki:

Wielkie dzięki jeszcze raz za rozmowy z redakcją MP w sprawie chłopaków :)

Posted

[quote name='Neczka']Jestem, jestem ;)

Negri, to jak są wydawane psiaki to nie jest tylko decyzja wolontariatu... kierownik i pracownicy zadecydowali, że psiaki zostaną wydane albo razem, albo wogóle i ja osobiście się z tym zgadzam.
Wiem, że to jest okropnie trudne... ale trzeba wierzyć, że się uda :kciuki:

Wielkie dzięki jeszcze raz za rozmowy z redakcją MP w sprawie chłopaków :)[/quote]
OK Neczka ;)

Posted

[quote name='Negri_2008']Dostałam potwierdzenie z redakcji MP, ze mój mail do nich dotarł.
Do potwierdzenia dołączyli treść mojego maila, więc Wam przeklejam :p
________

Witam Państwa, Chciałabym gorąco prosić o Państwa o pomoc w znalezieniu domu dla pary przemiłych psiaków. To Tofi i Ciapuś, pieski które znalazły się po śmierci właściciela w schronisku w Orzechowcach. Już od roku wolontariusze schroniska szukają dla nich domu. To trudna adopcja, ponieważ pieski nie mogą być rozdzielone. Są razem od szczeniaczka i jeden bez drugiego może sobie nie poradzić :-( Bardzo chcielibyśmy zamieścić o nich choć krótką informację w kąciku adopcyjnym Państwa miesięcznika. Może dodam, że już dwukrotnie ogłaszaliśmy tę przesympatyczna parę w Państwa piśmie. Chętnie podam wszystkie informacje o pieskach. Dysponuję szeroką galerią ich zdjęć. Gorąco proszę Państwa o pomoc Pozdrawiam serdecznie Dorota Woźniak[/quote]

dopiero teraz przeczytałam...:oops:
następna szansa dla nich ....:lol:

Posted

[quote name='becia66']nie ma sie co cieszyć bo jeszcze nie odpowiedzieli, a tobie Negri wielkie dzięki...:Rose:[/quote]
No wiem, wiem.... ale fajnie, że coś się dzieje i walka o psiaki trwa.:p

Posted

Komu wspaniały, podwójny pakiecik miłości... ? :razz::loveu:

[IMG]http://img143.imageshack.us/img143/2057/1001557db7.jpg[/IMG]

[RIGHT][FONT=Verdana][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/2999/1001542jp2.jpg[/IMG][/FONT][/RIGHT]

Posted

[quote name='Miśka84']Ciotki a może chłopaki pojechali by do Reksia21?
Oczywiście jeżeli doszłoby do wyjazdu i Reksiu by się zgodziła?
Bo u nas to chyba lipa będzie.......[/quote]

to byłyby ewentualnie wyjazd za granicę?