Negri_2008 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='Beata19']Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko...[/quote] a nuż widelec wyjdzie z tego dom dla chłopaków :razz: Quote
MagdaH Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 zaciskamy łapki i nóżki :thumbs::thumbs::kciuki::kciuki::modla::modla::thumbs::thumbs: Quote
Becia66 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Dziewczyna 13 lat - kiepsko to widzę..:shake:.....ja tez w tym wieku miałam rózne pomysły....:razz: Quote
MagdaH Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='becia66']Dziewczyna 13 lat - kiepsko to widzę..:shake:.....ja tez w tym wieku miałam rózne pomysły....:razz:[/quote] Kiedy moja siostra miała 13 lat wymędziła na rodzicach zgodę na psa, potem sucz koleżanki wyciągnęły na dłuuuugi spacer, po czym bidula nie miała innego wyjscia jak tylko się w nocy oszczenić (noc z 3 na 4 październik, ojciec koleżanki zaglądał do małej i pół godz. po północy jeszcze nic, a nad ranem dwie malizny). Po 6 tygodniach zamieszkał z nami Lysio i mieszkał ponad 16 lat. Pomysły nastolatek czasami bywaja owocne, Beciu ;) Quote
figa33 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 zrobiłam dla nich ogłoszenie , trzeba działać Quote
Becia66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='MagdaH']Kiedy moja siostra miała 13 lat wymędziła na rodzicach zgodę na psa, Pomysły nastolatek czasami bywaja owocne, Beciu ;)[/quote] no doooobra .......:mdleje:.....poddaje się...... no to liczymy na owocną rozmowę z rodzicami....;) Quote
Negri_2008 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 cosik długo ten chłopczyk pertraktuje z rodzicami. Odezwał się ? :razz: A może trzeba do niego zagadać :razz: Quote
Beata19 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Odpisalam jej gdzie znajduje sie schronisko...ona na to ze to za daleko (Legnica) bo rodzice nie maja samochodu:roll: a ja na to ze jesli psiaki znajda wspanialy kochajacy dom to jest wielu ludzi ktorzy zrobia wszystko co w ich mocy aby psiaki tam dowiesc:roll:to bylo wczoraj i na razie cisza... Quote
Negri_2008 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Beata19']Odpisalam jej gdzie znajduje sie schronisko...ona na to ze to za daleko (Legnica) bo rodzice nie maja samochodu:roll: a ja na to ze jesli psiaki znajda wspanialy kochajacy dom to jest wielu ludzi ktorzy zrobia wszystko co w ich mocy aby psiaki tam dowiesc:roll:to bylo wczoraj i na razie cisza...[/quote] o, kurcze czyli z dziewczyny zrobiłam chłopaka :evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Może tej dziewczynie uda się namówić rodziców:razz: Quote
Negri_2008 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Czesć chłopaki, dopiero w poniedziałek z rańca będę mogła znowu do Was zajrzeć :-( Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Chłopaki na betonach ale teraz jest duzo lepiej bo sa usunięte sciany dzielace wczesniej boksy i zrobił sie z tego naprawde spory boks dodatkowo sa zadaszane Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 [quote name='SZPiLKA23']I maja teraz nowego kolege[/quote] Wczoraj były cyrki z przenoszeniem, bo nikt nie chciał się z nikim dogadywać, a koniecznie trzeba było przenieść do betoniaka jednego kolegę :roll: Na szczęście Ciapek i Tofik są "elastyczni" i dobrze się dogadują z prawie wszystkimi :) Quote
Becia66 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Neczka wiesz może czemu ich z sadku przeniesiono ? Tak się cieszyłam że mają trawkę, drzewka i cienia pod dostatkiem....:shake:...no i tyle przestrzeni... W sobotę byli smutni za tymi kratami ....:shake: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6743/dscn3875u.jpg[/IMG] Quote
Neczka Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Najprawdopodobniej dlatego, że Ciapek "gryzł się" nieustannie z Harrym i Zmorą przez ogrodzenie :roll: Potrafił cały dzień tam stać i ujadać... Ale to tylko moje domysły ;) Quote
Recommended Posts