Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata19']Dwa dni temu wznowilam allegro psiakow i dzis zobaczylam, ze maja jednego obserwatora:roll:i dostalam wiadomosc...nic obiecujacego, ale zawsze:roll: dziewczyna (13 lat) napisala, ze musi porozmawiac z rodzicami i pytala gdzie znajduje sie schronisko...[/quote]

a nuż widelec wyjdzie z tego dom dla chłopaków :razz:

Posted

[quote name='becia66']Dziewczyna 13 lat - kiepsko to widzę..:shake:.....ja tez w tym wieku miałam rózne pomysły....:razz:[/quote]
Kiedy moja siostra miała 13 lat wymędziła na rodzicach zgodę na psa, potem sucz koleżanki wyciągnęły na dłuuuugi spacer, po czym bidula nie miała innego wyjscia jak tylko się w nocy oszczenić (noc z 3 na 4 październik, ojciec koleżanki zaglądał do małej i pół godz. po północy jeszcze nic, a nad ranem dwie malizny). Po 6 tygodniach zamieszkał z nami Lysio i mieszkał ponad 16 lat. Pomysły nastolatek czasami bywaja owocne, Beciu ;)

Posted

[quote name='MagdaH']Kiedy moja siostra miała 13 lat wymędziła na rodzicach zgodę na psa, Pomysły nastolatek czasami bywaja owocne, Beciu ;)[/quote]

no doooobra .......:mdleje:.....poddaje się......
no to liczymy na owocną rozmowę z rodzicami....;)

Posted

Odpisalam jej gdzie znajduje sie schronisko...ona na to ze to za daleko (Legnica) bo rodzice nie maja samochodu:roll: a ja na to ze jesli psiaki znajda wspanialy kochajacy dom to jest wielu ludzi ktorzy zrobia wszystko co w ich mocy aby psiaki tam dowiesc:roll:to bylo wczoraj i na razie cisza...

Posted

[quote name='Beata19']Odpisalam jej gdzie znajduje sie schronisko...ona na to ze to za daleko (Legnica) bo rodzice nie maja samochodu:roll: a ja na to ze jesli psiaki znajda wspanialy kochajacy dom to jest wielu ludzi ktorzy zrobia wszystko co w ich mocy aby psiaki tam dowiesc:roll:to bylo wczoraj i na razie cisza...[/quote]
o, kurcze czyli z dziewczyny zrobiłam chłopaka :evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']I maja teraz nowego kolege[/quote]
Wczoraj były cyrki z przenoszeniem, bo nikt nie chciał się z nikim dogadywać, a koniecznie trzeba było przenieść do betoniaka jednego kolegę :roll:
Na szczęście Ciapek i Tofik są "elastyczni" i dobrze się dogadują z prawie wszystkimi :)

Posted

Neczka wiesz może czemu ich z sadku przeniesiono ? Tak się cieszyłam że mają trawkę, drzewka i cienia pod dostatkiem....:shake:...no i tyle przestrzeni...
W sobotę byli smutni za tymi kratami ....:shake:

[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/6743/dscn3875u.jpg[/IMG]

Posted

Najprawdopodobniej dlatego, że Ciapek "gryzł się" nieustannie z Harrym i Zmorą przez ogrodzenie :roll: Potrafił cały dzień tam stać i ujadać...
Ale to tylko moje domysły ;)