GameBoy Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Bunia i Pusia, dwie suczynki, bedace na swiecie przez niefrasobliwosc i totalny brak odpowiedzialnosci ze strony wlascicielki rodzicow maluszkow. Ale sa i nie ma juz co debatowac nad sensem ich zycia.... za pozno na to. Matka Onka, przesliczna, duza i mocna suka, ojciec malamut. Dziewczynki sa przesliczne i slodkie. Sa tez baaaardzo duze, maja 6 tyg a waza po 6,5 kilo. Jedna wilczasta, druga podpalana ( plowo - czarna). Prosze o pomoc w ogloszeniach i szukaniu domow. Do wydania tylko w Wawie i okolicach. kontakt 519 790 313, PW lub [email protected] Sunie sa odrobaczone, beda szczepione. Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Piekne sa wyjatkowo, naprawde Bunia jest slodkim grubciem druga sunia to piorun ciekawe ile maja z onka ile z malamuta Quote
Folen Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Jakie piękne, mogę jutro wrzucić kilka ogłoszeń... Szkoda, że ja będę malca szukała dopiero na wiosnę, bo bym się ustawiła w kolejkę..choć w sumie to nie wiem czy bym przeszła przez "sito wymagań" :lol: Quote
emilia2280 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 jakie piékne dzieci!! a ja tésnkié za wiesniakiem buuuu. Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ciotka dziekuje za ogloszenia napisz tylko prosze, ze Wawa i okolice, nie bede pozniej po Polsce za sterylka biegala:shake: widzicie jakie one sa wielkie/ jakie maja grube lapy? one maja 6 tyg... czy to tylko ja przesadzam:oops: Quote
Rene@Rabik Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 GameBoy napisał(a):ciekawe ile maja z onka ile z malamuta To się pewnie okaże jak trochę jeszcze podrosną. Ale łapki to one solidne mają.... Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 emilia2280 napisał(a):jakie piékne dzieci!! a ja tésnkié za wiesniakiem buuuu. zebys wiedziala jak za nim tesknie, jak go zostawialam myslalam, ze serce mi peknie, patrzyl za mna i myslal pewnie, ze go porzucam :placz::placz::placz: Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 maluchy maja allegro / podmienilam wyroznione allegro Niunka gdyby ktos mial do oddania / sprzedania tanio - niepotrzebne lozko dla psow lub jakis materacyk prosze dac znac Quote
sloneczko76 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 co za slodkosci........chcialabym takie....:) Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 siedze patrze na nie i mysle jak moj wiesniaczek :roll: Quote
lunarmermaid Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Wielka szkoda,że tylko ok.Wawy.Z chęcią bym jedną suczynę wzięła,ale byłby kłopot z transportem.Ze sterylką nie ma problemu,mam już suczkę,wysterylizowaną,bo nie mam ochoty na stada psów biegających za mną i za nią. Quote
emilia2280 Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 GameBoy napisał(a):siedze patrze na nie i mysle jak moj wiesniaczek :roll: wiesniunio bédzie szczésliwy jak zrozumie ze domek jest tylko jego. Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 emilia2280 napisał(a):wiesniunio bédzie szczésliwy jak zrozumie ze domek jest tylko jego. oby stalo sie to jak najszybciej:roll: Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 lunarmermaid napisał(a):Wielka szkoda,że tylko ok.Wawy.Z chęcią bym jedną suczynę wzięła,ale byłby kłopot z transportem.Ze sterylką nie ma problemu,mam już suczkę,wysterylizowaną,bo nie mam ochoty na stada psów biegających za mną i za nią. ciotka widze Twoj post chce Ci cos odpisac, zebys nie pomyslala, ze Cie ignoruje ale nie wiem co napisac mozesz napisac cos wiecej o warunkach, czy sunia bylaby psem domowym czy podworkowym? pomysle, jednak nauczona zlym doswiadczeniem mam obiekcje nie wzgledem Ciebie tylko adpcji suki daleko, bo roznie to moze sie ukladac wszystko Quote
lunarmermaid Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Rozumiem.To jednak spory kawałek.W tej chwili mieszkam w wynajętym domu z małym ogrodem.Ale jestem w trakcie załatwiania kredytu na zakup swojego domu(czy wypali - nie wiem).Psiak mieszkałby na razie w domu,a potem przypuszczam,że w kojcu z dostępem do domu. Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ja ich do kojca nie wydam kochana - na bank Quote
piotromo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 jacy byli rodzice? te małe to jakies giganty 6 tyg i 6,5 kilo???:crazyeye: wow, jakiej wielkosci beda docelowo? i dlaczego tylko wawa i okolice? o niebo lepsze sa Mazury. wawa niczego specjalnego nie oferuje. Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 piotromo napisał(a):jacy byli rodzice? te małe to jakies giganty 6 tyg i 6,5 kilo???:crazyeye: wow, jakiej wielkosci beda docelowo? i dlaczego tylko wawa i okolice? o niebo lepsze sa Mazury. wawa niczego specjalnego nie oferuje. ................................... Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 mam nadzieje, ze domki znajda sie szybko ale i tak musze toto odrobaczyc drugi raz i pozniej zaszczepic dzieki Niunkowi one nie maja za bardzo na czym spac :roll: Quote
GameBoy Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 kochaniutki byl... to tak na poczatku tylko..cicho juz... gdyby ktos cos slyszal o poslaniach tanich lub uzywanych dajcie znac plzzz Quote
Recommended Posts