Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bunia i Pusia, dwie suczynki, bedace na swiecie przez niefrasobliwosc i totalny brak odpowiedzialnosci ze strony wlascicielki rodzicow maluszkow.
Ale sa i nie ma juz co debatowac nad sensem ich zycia.... za pozno na to.

Matka Onka, przesliczna, duza i mocna suka, ojciec malamut.

Dziewczynki sa przesliczne i slodkie. Sa tez baaaardzo duze, maja 6 tyg a waza po 6,5 kilo. Jedna wilczasta, druga podpalana ( plowo - czarna).

Prosze o pomoc w ogloszeniach i szukaniu domow.

Do wydania tylko w Wawie i okolicach.

kontakt 519 790 313, PW lub [email protected]

Sunie sa odrobaczone, beda szczepione.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie piękne, mogę jutro wrzucić kilka ogłoszeń...
Szkoda, że ja będę malca szukała dopiero na wiosnę, bo bym się ustawiła w kolejkę..choć w sumie to nie wiem czy bym przeszła przez "sito wymagań" :lol:

Posted

ciotka dziekuje za ogloszenia
napisz tylko prosze, ze Wawa i okolice, nie bede pozniej po Polsce za sterylka biegala:shake:

widzicie jakie one sa wielkie/ jakie maja grube lapy? one maja 6 tyg... czy to tylko ja przesadzam:oops:

Posted

emilia2280 napisał(a):
jakie piékne dzieci!! a ja tésnkié za wiesniakiem buuuu.

zebys wiedziala jak za nim tesknie, jak go zostawialam myslalam, ze serce mi peknie, patrzyl za mna i myslal pewnie, ze go porzucam :placz::placz::placz:

Posted

maluchy maja allegro / podmienilam wyroznione allegro Niunka

gdyby ktos mial do oddania / sprzedania tanio - niepotrzebne lozko dla psow lub jakis materacyk prosze dac znac

Posted

Wielka szkoda,że tylko ok.Wawy.Z chęcią bym jedną suczynę wzięła,ale byłby kłopot z transportem.Ze sterylką nie ma problemu,mam już suczkę,wysterylizowaną,bo nie mam ochoty na stada psów biegających za mną i za nią.

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Wielka szkoda,że tylko ok.Wawy.Z chęcią bym jedną suczynę wzięła,ale byłby kłopot z transportem.Ze sterylką nie ma problemu,mam już suczkę,wysterylizowaną,bo nie mam ochoty na stada psów biegających za mną i za nią.

ciotka widze Twoj post chce Ci cos odpisac, zebys nie pomyslala, ze Cie ignoruje ale nie wiem co napisac
mozesz napisac cos wiecej o warunkach, czy sunia bylaby psem domowym czy podworkowym?
pomysle, jednak nauczona zlym doswiadczeniem mam obiekcje
nie wzgledem Ciebie tylko adpcji suki daleko, bo roznie to moze sie ukladac wszystko

Posted

Rozumiem.To jednak spory kawałek.W tej chwili mieszkam w wynajętym domu z małym ogrodem.Ale jestem w trakcie załatwiania kredytu na zakup swojego domu(czy wypali - nie wiem).Psiak mieszkałby na razie w domu,a potem przypuszczam,że w kojcu z dostępem do domu.

Posted

jacy byli rodzice? te małe to jakies giganty 6 tyg i 6,5 kilo???:crazyeye:
wow, jakiej wielkosci beda docelowo?
i dlaczego tylko wawa i okolice? o niebo lepsze sa Mazury. wawa niczego specjalnego nie oferuje.

Posted

piotromo napisał(a):
jacy byli rodzice? te małe to jakies giganty 6 tyg i 6,5 kilo???:crazyeye:
wow, jakiej wielkosci beda docelowo?
i dlaczego tylko wawa i okolice? o niebo lepsze sa Mazury. wawa niczego specjalnego nie oferuje.

...................................