Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy napisał(a):
trzymac emocje na wodzy :evil_lol:
niemożliwe ja z tych co emocjami żyją niestety z różnym skutkiem:oops:a w stosunku do zwierzaków serce na dłoni rozum w kieszeni dobrze że TZ mnie stopuje bo żle bym skończyła:shake:

Posted

GameBoy napisał(a):
tez tak uwazam, ale trzeba pamietac, ze to sa dwie suki jednak = dwie sterylki w przyszlosci ;)

Dla nowych właścicieli nie musi to byc problem , Jeśli decyduja sie na 2 , to koszt ich utrzymania też będzie spory . W sumie sterylki to pryszcz , bo robi sie je raz w życiu . Policz te wszystkie szczepienia , odrobaczenia , odpchlenia i inne sytuacje ;)

Posted

ano mam, juz im nawet powiedzialam, ze to bedzie po 120 zl za szczeniaka ( mam na to rachunki od weta) ale ich stac, ludzie sa dobrze sytulowani ale wiadomo nie o kase chodzi tylko o to, zeby kochali i dbali
dzis specjalny wyslannik jedzie z misja :evil_lol:

Posted

Ale wielkie :crazyeye:
Ja miałam kiedys onka na rocznym tymczasie . Kuzyn podrzucił mi 6 tyg szczenie i " zapomniał " odebrac . Skubany tył 5 kilo miesięcznie :evil_lol:
Potem oddałam do znajomemu księdzu i przez 14 lat był jego towarzyszem w parafii Marii Śnieżnej pod Śnieżnikiem :lol: Juz go nie ma , pare lat temu odszedł za TM .

Posted

GameBoy napisał(a):
kochaniutki byl... to tak na poczatku tylko..cicho juz...

gdyby ktos cos slyszal o poslaniach tanich lub uzywanych dajcie znac plzzz

mam stara kolderke do wydania..

Posted

ciotka koldra przy nich nie zdaje egzaminu, tylko materacyki choby najciensze
szczeniaki zbyt czesto sikaja pod siebie, materacyk moge uprac, koldre samodzielnie - nie bardzo
dziekuje za zainteresowanie