lunarmermaid Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To,że jest to mix to nie znaczy,że jest do kojca.Poza tym dla mnie pies mieszkający w kojcu ma zapewniony conajmniej jeden spacer dziennie i codzienne zabawy.Przecież ja tez nie będę siedzieć całymi dniami w domu i nie wychodzić na zewnatrz.Przeciez pies musi być zsocjalizowany,zwłaszcza,że mam dzieci i chciałabym,żeby one też się psem zajmowały.A w kojcu pies dziczeje jak jest zamknięty i nie ma co robic.Pilnowanie posesji to nie wszystko.Takie jest moje zdanie.Nie spieszy mi się,zresztą one chyba jeszcze są za małe,żeby je oddać.Poczekam więc na rozwój sytuacji. Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 ciotka nie zrozumialysmy sie zupelnie, nie o to mi chodzilo musialam odwolac druga oferte na allegro czy ci ludzie nie umieja czytac??? boje sie, ze mi przez to zdejma aukcje a to koszt 20 zl:shake: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 jak one nie pojda szybko do adopcji, to zginiemy zalani i zakoopani robia niesamowite ilosci :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 GameBoy napisał(a):jak one nie pojda szybko do adopcji, to zginiemy zalani i zakoopani robia niesamowite ilosci :evil_lol: Trzymaj się :cool3: :diabloti: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 mialam wlasnie pierwszy rozsadny telefon, po 20 przyjada ludzie ogladac maluszki Quote
jagienka42 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 mam nadzieje że to będą wspaniali ludzie:lol: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 odebralam dzis w ich sprawie tyle telefonow, ze az mi ucho odpada ale procz tych, ktorzy maja przyjechac nic kokretnego Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 niby tak ale ludzie chyba mysla, ze to takie puchate kuleczki beda - zabaweczki duzych gabarytow, takie slodkie misiaczki a one beda naprawde duze, sa ruchliwe pozatym na slowo "sterylka" czesc ludzi milknie one takie DONkowate sa a wiadomo jakie to sa popularne psy Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 zapomnialam dopisac, ze suczce wilczastej stoja juz uszka :loveu: a tej drugiej to klapnie te raczej na dniach tez stanie :evil_lol: Bunia jest spokojna, powolna, przymilna ale jest tez wieksza panikara... Puska jest rozrabiara, biegajaca niszczarka ale jest tez bardziej pojetna, wie juz, ze sioo robimy na podklad a koo na balkon :oops: jest odwazniejsza, mniejsza, szybsza i lzejsza ogolnie maluchy sa slabo zsocjalizowane, wielu rzeczy sie boja ale mamy czas na nauke Quote
Folen Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 To wrzucać jeszcze jakieś ogłoszenia czy wstrzymać się chwilę? Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 wrzucac wrzucac one i tak nie pojda do adopcji wczesniej niz za tydzien wiec jezeli bedzie nadal taki odzew bedzie w czym przebierac Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 zuza zmien ten tekst z podpisu przeciez nie na mnie te bazarki :eviltong: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 ciotki prosze nie robcie wiecej ogloszen - sytuacja chyba powoli sie klaruje Quote
jagienka42 Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 gdzie jeszcze zrobić ogłoszenia jak podpowiecie to biore się do roboty:lol: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 jagienka42 napisał(a):gdzie jeszcze zrobić ogłoszenia jak podpowiecie to biore się do roboty:lol: kochana nie rob, chyba juz nie potrzeba Quote
Folen Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ja właśnie miałam przystąpić do działania, ale się wstrzymuję skoro tak ;) Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 wstrzymajcie sie kochane, nie chce zapeszac ale ogloszenia juz chyba niepotrzebne ;) Quote
DuDziaczek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Ciociu mow nam tu wiecej :loveu::loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 nie chce zapeszyc napisac moge tyle, ze maluchy we wtorek ida na szczepienie a co pozniej bedzie to :siara: Quote
Recommended Posts