Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To,że jest to mix to nie znaczy,że jest do kojca.Poza tym dla mnie pies mieszkający w kojcu ma zapewniony conajmniej jeden spacer dziennie i codzienne zabawy.Przecież ja tez nie będę siedzieć całymi dniami w domu i nie wychodzić na zewnatrz.Przeciez pies musi być zsocjalizowany,zwłaszcza,że mam dzieci i chciałabym,żeby one też się psem zajmowały.A w kojcu pies dziczeje jak jest zamknięty i nie ma co robic.Pilnowanie posesji to nie wszystko.Takie jest moje zdanie.Nie spieszy mi się,zresztą one chyba jeszcze są za małe,żeby je oddać.Poczekam więc na rozwój sytuacji.

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotka nie zrozumialysmy sie zupelnie, nie o to mi chodzilo

musialam odwolac druga oferte na allegro czy ci ludzie nie umieja czytac??? boje sie, ze mi przez to zdejma aukcje a to koszt 20 zl:shake:

Posted

niby tak ale ludzie chyba mysla, ze to takie puchate kuleczki beda - zabaweczki duzych gabarytow, takie slodkie misiaczki
a one beda naprawde duze, sa ruchliwe pozatym na slowo "sterylka" czesc ludzi milknie
one takie DONkowate sa a wiadomo jakie to sa popularne psy

Posted

zapomnialam dopisac, ze suczce wilczastej stoja juz uszka :loveu: a tej drugiej to klapnie te raczej na dniach tez stanie :evil_lol:

Bunia jest spokojna, powolna, przymilna ale jest tez wieksza panikara... Puska jest rozrabiara, biegajaca niszczarka ale jest tez bardziej pojetna, wie juz, ze sioo robimy na podklad a koo na balkon :oops: jest odwazniejsza, mniejsza, szybsza i lzejsza

ogolnie maluchy sa slabo zsocjalizowane, wielu rzeczy sie boja ale mamy czas na nauke