Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jagienka42 napisał(a):
jeżeli potrzebujecie pomocy w ogłoszeniach jestem do dyspozycji:lol:

DuDziaczek napisał(a):
Melduje się na wątku :lol:
GameBoy czekam na lepsze foteczki i lecimy z ogloszeniami ;)

jezeli mozecie powrzucajcie je gdzie sie da plzzzz

Posted

odezwal sie jakis chetny facet, ten ktoremu odwolalam aukcje
dostalam tez sms o tresci " jestem zainteresowna - prosze o kontakt" ale nie zamierzam oddzwaniac bo nie mam kasy

pisze tez oficjalnie, ze adopcja bedzie platna = zwrot kosztow od weta = 2x vetminth + szczeniepienie + frontline + 20 zl wziela ich wczesniejsza opiekunka ( nie bardzo wiem za co)

Posted

Jak jest zainteresowana , to niech zadzwoni :cool3: Masz racje . Niech zwracają koszty . Ja oddaję zawsze za darmo . Czasem wyjątkowo ktoś mi zwróci za szczepienia . A to przecież ogromne koszty :roll::shake:

Posted

mnie na to nie stac, za duzo mam szczeniat miesiecznie zeby ludziom robic takie prezenty
nie bede tu na dogo przeciez zbierac na ich szczepienia bo to nie sa znajdy, chociaz kto wie co z nimi by bylo gdybym ich nie zabrala

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Szkoda , że nie jestem w domu , bo bym jakis bazarek zrobiła . A tutaj gdzie jestem nawet poczty nie ma :angryy:

zazdroszcze ciotka, nawet tego braku poczty
dzwonia ludzie od rana, chyba ze dwie osoby chcialy obie naraz :shake:

Posted

Przepraszam,że wczoraj nie odpisałam do końca,ale dziecko mi się obudziło i musialam uciekac.Szkoda,że nie chcesz dać ich do kojca,chociaż u mnie kojec to tylko pomieszczenie z budą a pies bedzie miał cały ogród do dyspozycji i nie będzie zamykany w nim.Będzie tam tylko spał i jadł.Ale rozumiem,to Twoja decyzja,bo Ty się nimi opiekujesz. Ja wezmę jakiegoś starszego ze schronu,jedną suczkę 6-cio letnią już mam wybraną,ale chcę mieć dwa psy do pilnowania,bo bedzie duży ogród.
A szczeniaczki niech znajdą dobry domek!!!

Posted

GameBoy napisał(a):
zazdroszcze ciotka, nawet tego braku poczty
dzwonia ludzie od rana, chyba ze dwie osoby chcialy obie naraz :shake:

A w nich jest takiego :cool3: Ja ostatniego szczeniaka miesiąc nie mogłam wydac . Tez był piekny :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
A w nich jest takiego :cool3: Ja ostatniego szczeniaka miesiąc nie mogłam wydac . Tez był piekny :roll:

ciotka nie kracz.... :mad:

lunarmermaid - dla mnie taki mix nie jest psem kojcowym, wielki ogrod tez nic nie da, pies sie sam nie "wybiega", zreszta sama to wiesz, tym bardziej szczeniaczek
poki co chce sprobowac oddac je bez koniecznosci przebywania poza domem