Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='groszek83']Morderca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::evil_lol:[/quote]

O jejciu jejciu! Groszek z puszki był, nie z Monisi :))

Posted

[quote name='bonsai_88']Widzisz... najpierw co zapuszkowała brata, a później... na zupę go :diabloti:[/quote]

i jeszcze chciała mnie tym nakarmić :diabloti: to zua kobieta jest :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']i jeszcze chciała mnie tym nakarmić :diabloti: to zua kobieta jest :diabloti:[/quote]

Cóż mogę zrobić, żeby ZADOŚĆUCZYNIĆ? :niewiem:

:mdleje:

Posted

[quote name='AngelsDream']Inną zupę? ;)[/quote]

Tylko z czego? Mięso nie, bo wegetarian tabuny tu chodzą, warzywa są chronione.... Wiem! Zamiast zupy zrobię BANANA SHAKE :) Robię pyszny, nie chwaląc się :)

Posted

[quote name='jbk']Tylko z czego? Mięso nie, bo wegetarian tabuny tu chodzą, warzywa są chronione.... Wiem! Zamiast zupy zrobię BANANA SHAKE :) Robię pyszny, nie chwaląc się :)[/quote]

ja sobie bez mięsa życia nie potrafię wyobrazić :p i dobrze mi z tym ;)

ale BANANA SHAKE chętnie spróbuję :bigcool:

Posted

Toście trafili na temat niejedzącej mięso :evil_lol:...
Ale u mnie to nie wstręt, że biedne zwierzątka i inne taki.... u mnie to zboczenie po obejrzeniu parudziesięciu pasożytów przenoszących się za pomocą mięsa + wiedza co one dokładnie robią :shocked!:...

Posted

[quote name='bonsai_88']Toście trafili na temat niejedzącej mięso :evil_lol:...[/quote]

buahahaha...... :lol: :diabloti:

[quote]Ale u mnie to nie wstręt, że biedne zwierzątka i inne taki.... u mnie to zboczenie po obejrzeniu parudziesięciu pasożytów przenoszących się za pomocą mięsa + wiedza co one dokładnie robią :shocked!:...[/quote]

wiesz...no teges...każdy ma wybór...a ja tam zwierzątka lubię.... :evil_lol:
wsjo ma swoją misyję na tym świecie.... :evil_lol:

Posted

Tasiemce fajne zwierzątka:loveu:
Wierne aż po grób:evil_lol::evil_lol:
Jam mam tak że jak jem wiśnie czy tam maline to najpierw oglądam bardzo uważnie z zewnątrz i od środka mięsko moge jeść:evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja wiem, że te wredne robale są wszędzie :placz:... ale w mięsie siedzą te najgorsze - tasiemce :mad:... ich bojam się najbardziej[/quote]

oj..tam...a gdzie nie ma tych żyjątek?
jak nie tasiemce to inne paskudztwa, a po sałacie to mało ślimorów łazi? :evil_lol:

Posted

Groszek tylko tasiemiec uzbrojony jest wierny aż po grób... nieuzbrojonego można się pozbyć :multi:.

Ślimaki mnie nie ruszają... one od wewnątrz mnie wyżerać nie będą :razz:... chociaż mogą przenosić motylicę :evil_lol:... ale to raczej owce i krowy atakuje niż ludzi :multi:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek tylko tasiemiec uzbrojony jest wierny aż po grób... nieuzbrojonego można się pozbyć :multi:.

Ślimaki mnie nie ruszają... one od wewnątrz mnie wyżerać nie będą :razz:... chociaż mogą przenosić motylicę :evil_lol:... ale to raczej owce i krowy atakuje niż ludzi :multi:[/quote]

taa....najlepiej to miłością żyć...chociaż też niebezpieczna bywa i można zachorować :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Groszek tylko tasiemiec uzbrojony jest wierny aż po grób... nieuzbrojonego można się pozbyć :multi:.

Ślimaki mnie nie ruszają... one od wewnątrz mnie wyżerać nie będą :razz:... chociaż mogą przenosić motylicę :evil_lol:... ale to raczej owce i krowy atakuje niż ludzi :multi:[/quote]

OMG!!! O czym wy piszecie :evil_lol: