jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 A my nie możemy mieć kotów, bo by je psy zjadły :) Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 A u mnie w domu właśnie sajgon... przez tą mała cholerę, co mi pod drzwiami koczuje dziewczyny były dzisiaj tylko na siknięciu [po którym mały ma ślady zębów od Birmą - zapędził się i próbował ją pokryć :evil_lol:], więc teraz chodzą wściekłe, niewybiegane i warczą na siebie :angryy: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Hihi uroki cieczkującej panienki:evil_lol: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']A my nie możemy mieć kotów, bo by je psy zjadły :)[/quote] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][B][I]u nas mama broni kotów i nie pozwala ich zjeść... :roll:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 A dajcie mi spokój z urokami cieczki :mad:... Za 2 tygodnie Jaga jest sterylizowana i się skończy :diabloti:. Tylko muszę znaleźć kogoś, kto mi samochodu użyczy :roll:. Nawet jeśli Jagnięcina znajdzie już nowy dom do tego czasu to i tak będę wymagała sterylki za 2 tygodnie [ba, będę mogła nawet pomóc z opieką nad nią po operacji czy zebraniu kasy :cool3:] Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przecież to takie piękne chwile:loveu: a jak amant ma jeszcze żyłke muzyka w sobie to już w ogóle luz blus:evil_lol::evil_lol: Czyli domek gdzieś blisko ciebie ma być? Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Jeśli mam pomóc przy sterylce to wskazane :eviltong:... ale jak będzie dalej to mi to bynajmniej nie przeszkadza :razz: Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Właśnie wrócił Bzikuś :multi::multi::multi: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Właśnie wrócił Bzikuś :multi::multi::multi:[/quote] [FONT=Arial Black][I] widzisz ;) mówiłam, że wróci ;)[/I][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Zeżarł łachudra i się drze, że znowu chce wyjść :evil_lol: Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 :multi: przyciągnełaś go siła woli;) teraz go już nie puszczaj może:roll: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Zeżarł łachudra i się drze, że znowu chce wyjść :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial Black][I]typowy KOCUR - jesteś pewna, że kastrowany? :razz:[/I][/FONT] Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja to bym się okropnie zamartwiała, jakby mi kocur łaził gdzie popadnie... Quote
groszek83 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Ja pamiętam że nasz Rudek po wykastrowaniu chciał pokryć kotke sąsiadów jak w rui była biedak chyba sie nie zorientował że już nie może mieć dzieci:evil_lol: Quote
agnethka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']Ja to bym się okropnie zamartwiała, jakby mi kocur łaził gdzie popadnie...[/quote] [FONT=Arial Black][I]uwierz - kwestia przyzwyczajenia ;)[/I][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Mnie ruszyło tylko to, że on po raz pierwszy od paru lat tak zniknął był :razz:.. A kastrowany był zanim rok skończył [wiemy, że urodził się w maju, a jajca mu wycięliśmy w listopadzie]... Quote
bonsai_88 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Czemu? Z mojej własnej galerii mnie wyganiasz :placz: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 HA... Jestem po ostatniej awanturze na dzisiaj :multi:. Teraz Kamil próbuje spać, a ja mu przypominam, że... Zdenerwowana Hania to pracująca Hania :evil_lol:. Kwiatki są już poprzesadzane [chciałam parę przesadzić do przygotowywanego właśnie terrarium dla żabek :cool3:], pralka nastawiona i pierze, zmywarka zmywa, ja mam chwilową przerwę i stukam na dogo... A za chwilkę będę zapierać brudne ciuszki od małego [kolanka, cholera, kolanka :mad:] oraz szukać pozostałych roślinek dla żabek... i basenika :p. A później, jeśli nadal nie będzie mi się chciało spać to jest jeszcze kuchnia i obie łazienki do wyszorowania :eviltong:. A... właśnie Kamil się przebudził i marudził... przypominałam mu, że jest jeszcze odkurzacz, więc niech lepiej mnie nie wkurza bardziej :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 łooo masz żabki czy zamierzasz dopiero? :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Mam... już namierzone :lol:. Najpierw chcę wyszykować terrarium, dopiero w grudniu kupuję żabki. Akurat znajomy ma parę prześlicznych. Będę musiała z nim pogadać, żeby mi ich przypadkiem nie sprzedał, ew. [jeśli sprzeda zanim go dorwę w swoje kobiece łapki :diabloti:] jest jeszcze giełda w Świętochłowicach przed świętami :p Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a jakie żabki? pewnie pisałaś:oops: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ładne :diabloti:... Nie pisałam, bo wstyd przyznać, ale zapomniałam nazwy łacińskiej :oops:. A mój znajomy jako typowy terrarysta już dawno zapomniał ,ze nazwy Polskie też istnieją :evil_lol:. W każdym razie przez parę godzin wypytywałam go o warunki i usłyszałam - "Jak dla rzekotki" :eviltong:. Do urządzenia samego terrarium więcej mi nie potrzeba ;) Quote
Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='bonsai_88']Czemu? Z mojej własnej galerii mnie wyganiasz :placz:[/quote] [B][I] oj bo Wy to tylko narzekacie na te chłopy i nic więcej :evil_lol: a gdyby nie oni to kto by Was zaspokajał ? :diabloti:[/I][/B] Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Rinuś.. to akurat najmniejszy problem :evil_lol:... Zawsze ktoś się znajdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts