Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u mnie w domu właśnie sajgon... przez tą mała cholerę, co mi pod drzwiami koczuje dziewczyny były dzisiaj tylko na siknięciu [po którym mały ma ślady zębów od Birmą - zapędził się i próbował ją pokryć :evil_lol:], więc teraz chodzą wściekłe, niewybiegane i warczą na siebie :angryy:

Posted

[quote name='jbk']A my nie możemy mieć kotów, bo by je psy zjadły :)[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=Green][B][I]u nas mama broni kotów i nie pozwala ich zjeść... :roll:[/I][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

A dajcie mi spokój z urokami cieczki :mad:... Za 2 tygodnie Jaga jest sterylizowana i się skończy :diabloti:. Tylko muszę znaleźć kogoś, kto mi samochodu użyczy :roll:.
Nawet jeśli Jagnięcina znajdzie już nowy dom do tego czasu to i tak będę wymagała sterylki za 2 tygodnie [ba, będę mogła nawet pomóc z opieką nad nią po operacji czy zebraniu kasy :cool3:]

Posted

[quote name='bonsai_88']Zeżarł łachudra i się drze, że znowu chce wyjść :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial Black][I]typowy KOCUR - jesteś pewna, że kastrowany? :razz:[/I][/FONT]

Posted

Mnie ruszyło tylko to, że on po raz pierwszy od paru lat tak zniknął był :razz:.. A kastrowany był zanim rok skończył [wiemy, że urodził się w maju, a jajca mu wycięliśmy w listopadzie]...

Posted

HA... Jestem po ostatniej awanturze na dzisiaj :multi:. Teraz Kamil próbuje spać, a ja mu przypominam, że... Zdenerwowana Hania to pracująca Hania :evil_lol:. Kwiatki są już poprzesadzane [chciałam parę przesadzić do przygotowywanego właśnie terrarium dla żabek :cool3:], pralka nastawiona i pierze, zmywarka zmywa, ja mam chwilową przerwę i stukam na dogo...

A za chwilkę będę zapierać brudne ciuszki od małego [kolanka, cholera, kolanka :mad:] oraz szukać pozostałych roślinek dla żabek... i basenika :p. A później, jeśli nadal nie będzie mi się chciało spać to jest jeszcze kuchnia i obie łazienki do wyszorowania :eviltong:.

A... właśnie Kamil się przebudził i marudził... przypominałam mu, że jest jeszcze odkurzacz, więc niech lepiej mnie nie wkurza bardziej :diabloti:

Posted

Mam... już namierzone :lol:.
Najpierw chcę wyszykować terrarium, dopiero w grudniu kupuję żabki. Akurat znajomy ma parę prześlicznych. Będę musiała z nim pogadać, żeby mi ich przypadkiem nie sprzedał, ew. [jeśli sprzeda zanim go dorwę w swoje kobiece łapki :diabloti:] jest jeszcze giełda w Świętochłowicach przed świętami :p

Posted

Ładne :diabloti:...

Nie pisałam, bo wstyd przyznać, ale zapomniałam nazwy łacińskiej :oops:. A mój znajomy jako typowy terrarysta już dawno zapomniał ,ze nazwy Polskie też istnieją :evil_lol:. W każdym razie przez parę godzin wypytywałam go o warunki i usłyszałam - "Jak dla rzekotki" :eviltong:. Do urządzenia samego terrarium więcej mi nie potrzeba ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']Czemu? Z mojej własnej galerii mnie wyganiasz :placz:[/quote]
[B][I] oj bo Wy to tylko narzekacie na te chłopy i nic więcej :evil_lol: a gdyby nie oni to kto by Was zaspokajał ? :diabloti:[/I][/B]