Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']Czemu? Z mojej własnej galerii mnie wyganiasz :placz:
oj bo Wy to tylko narzekacie na te chłopy i nic więcej :evil_lol: a gdyby nie oni to kto by Was zaspokajał ? :diabloti:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki... skończyło się na moim 5-minutowym monologu, że musimy od siebie odpocząć :roll:...

A teraz najlepszy... nadal musimy mieszkać razem :evil_lol:. Nie mam tutaj żadnej rodziny, więc jeśli chcę studiować to Kamil MUSI mi pomóc w zajmowaniu sie małym :razz:

Posted

Ze słoikami prędzej polecę do sąsiada [Kamila nigdy nie było w domu jak był do słoików potrzebny :mad:], a żarówki wymieniam sama :diabloti:. Okna nowe, nie potrzeba ociepleń, reszty wymienionych cudów u mnie w domu brak :evil_lol:...

A w ogóle jakbym potrzebowała męskiej ręki dzierżącej młotek i śrubokręt, to... jest jeszcze SMOK :diabloti:

Posted

A ty byś nie była feministyczna na moim miejscu :diabloti:... Swoją drogą właśnie kłóciłam się z Kamilem :razz:... tak o, z przyzwyczajenia :evil_lol:. Poszło o to, że ON ma zrobić badania do pracy, więc JA mam wszystko wiedzieć. Między innymi mam wiedzieć, gdzie ON ma zrobić te badania, ile ON, ma za nie zapłacić, jakie ON ma w ogóle porobić badania :mad:... powiedziałam mu, że jeszcze chwila i będzie można MU zrobić... sekcję zwłok :diabloti:

Posted

No proszę, a u nas w domu mężu wie wszystko, ja nie muszę ;) I jak nie wie, to wszystko umie znaleźć. Kiedyś kumpela się chciała dowiedzieć, jak są składane te wielkie dźwigi budowlane, bo że budują na wysokości, to wszyscy wiedzą, ale jak powstaje taki dźwig? I znalazł. Oczywiście.

Posted

Jad coś znalezionego na ziemi :roll:... Niestety Smok potrafi znaleźć różne dziwne rzeczy, więc trzeba mu je zabierać z buzi. Jak widać o znalezioną kulką dla psa walczył naprawdę ostro :evil_lol:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Jad coś znalezionego na ziemi :roll:... Niestety Smok potrafi znaleźć różne dziwne rzeczy, więc trzeba mu je zabierać z buzi. Jak widać o znalezioną kulką dla psa walczył naprawdę ostro :evil_lol:

O, to ja tak Vadirowi muszę wyrywać, ostatnio to prawie przełknięte mu z gardła wyciągałam ;)

Posted

Niestety pochowały się i nie mogę im zrobić zdjęć :placz:...

Ale 2 żabki są tego [ [url=http://www.terrarium.com.pl/zobacz/hyperolius-puncticulatus-1570.html]Hyperolius puncticulatus :: Opisy gatunk

Posted

Nie żaby, tylko żabki :mad:...
Do ozdoby mi są... ja kocham takie dziwadełka małe :loveu:. Wcześniej miałam hodowle ptaszników, ale odkąd jest Smoku to się bojam. Bo dorosły ptasznik nic nie zrobi dorosłemu człowiekowi... ale przy małym dziecku już nikt mi niczego nie zagwarantuje :placz:.
A żabcie są: 2 żółte, 2 ze złotymi kreskami, 2 zielone i 1 ze złotymi kropkami :loveu: