Rinuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='bonsai_88']Czemu? Z mojej własnej galerii mnie wyganiasz :placz: oj bo Wy to tylko narzekacie na te chłopy i nic więcej :evil_lol: a gdyby nie oni to kto by Was zaspokajał ? :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Rinuś.. to akurat najmniejszy problem :evil_lol:... Zawsze ktoś się znajdzie :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dzisiaj JUŻ mi się nawet nie chce kłócić :roll:.... idę pogadać na poważnie z Kamilem :shake: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :glaszcze: to ja tak ciuchutko powiem powodzenia Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dzięki... skończyło się na moim 5-minutowym monologu, że musimy od siebie odpocząć :roll:... A teraz najlepszy... nadal musimy mieszkać razem :evil_lol:. Nie mam tutaj żadnej rodziny, więc jeśli chcę studiować to Kamil MUSI mi pomóc w zajmowaniu sie małym :razz: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ze słoikami prędzej polecę do sąsiada [Kamila nigdy nie było w domu jak był do słoików potrzebny :mad:], a żarówki wymieniam sama :diabloti:. Okna nowe, nie potrzeba ociepleń, reszty wymienionych cudów u mnie w domu brak :evil_lol:... A w ogóle jakbym potrzebowała męskiej ręki dzierżącej młotek i śrubokręt, to... jest jeszcze SMOK :diabloti: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wychodzi na to żeśmy samowystarczalne:evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Sama tez umiem śrubokrętem władać :diabloti:... Bo ja to zawsze lubiłam, tak samo jak malowanie pokoi :loveu: Quote
malawaszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 ooo jak tu feministycznie :lol: ja tam lubię facetów :p Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 A ty byś nie była feministyczna na moim miejscu :diabloti:... Swoją drogą właśnie kłóciłam się z Kamilem :razz:... tak o, z przyzwyczajenia :evil_lol:. Poszło o to, że ON ma zrobić badania do pracy, więc JA mam wszystko wiedzieć. Między innymi mam wiedzieć, gdzie ON ma zrobić te badania, ile ON, ma za nie zapłacić, jakie ON ma w ogóle porobić badania :mad:... powiedziałam mu, że jeszcze chwila i będzie można MU zrobić... sekcję zwłok :diabloti: Quote
groszek83 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 To norma :evil_lol: moja mam ma wszystko wiedzieć już od prawie 30 lat:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No proszę, a u nas w domu mężu wie wszystko, ja nie muszę ;) I jak nie wie, to wszystko umie znaleźć. Kiedyś kumpela się chciała dowiedzieć, jak są składane te wielkie dźwigi budowlane, bo że budują na wysokości, to wszyscy wiedzą, ale jak powstaje taki dźwig? I znalazł. Oczywiście. Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Przyszłam po pomoc... Strasznie chce mi się pić, a w domu jest tylko.... piwo :razz: I co ja biedna mam teraz zrobić :placz: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bonsai_88 Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 A pożartować to mi nie można :razz:... Właśnie się wściekłam... młody użarł mnie w palca tak mocno, że z jednej strony mam ranę, a w paznokciu mam wgłębienie :mad: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Jad coś znalezionego na ziemi :roll:... Niestety Smok potrafi znaleźć różne dziwne rzeczy, więc trzeba mu je zabierać z buzi. Jak widać o znalezioną kulką dla psa walczył naprawdę ostro :evil_lol: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 bonsai_88 napisał(a):Jad coś znalezionego na ziemi :roll:... Niestety Smok potrafi znaleźć różne dziwne rzeczy, więc trzeba mu je zabierać z buzi. Jak widać o znalezioną kulką dla psa walczył naprawdę ostro :evil_lol: O, to ja tak Vadirowi muszę wyrywać, ostatnio to prawie przełknięte mu z gardła wyciągałam ;) Quote
groszek83 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Będzie z niego facet wiedzący czego chce:eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Mam ŻABY :multi::multi::multi: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Niestety pochowały się i nie mogę im zrobić zdjęć :placz:... Ale 2 żabki są tego [ [url=http://www.terrarium.com.pl/zobacz/hyperolius-puncticulatus-1570.html]Hyperolius puncticulatus :: Opisy gatunk Quote
groszek83 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 A zielone są czy inny kolorek?:razz: Quote
bonsai_88 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Nie żaby, tylko żabki :mad:... Do ozdoby mi są... ja kocham takie dziwadełka małe :loveu:. Wcześniej miałam hodowle ptaszników, ale odkąd jest Smoku to się bojam. Bo dorosły ptasznik nic nie zrobi dorosłemu człowiekowi... ale przy małym dziecku już nikt mi niczego nie zagwarantuje :placz:. A żabcie są: 2 żółte, 2 ze złotymi kreskami, 2 zielone i 1 ze złotymi kropkami :loveu: Quote
Recommended Posts