Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']Karolinko, jak ty mnie znasz :evil_lol:[/quote]

Nom nigdy nie zapomnę Twoich pytań czy się nie boję itd :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='bonsai_88']Okamia a czy ty mnie kiedykolwiek z haszczakiem widziałaś :diabloti:... czy ty mnie w ogóle kiedykolwiek widziałaś.... :evil_lol:[/quote]

No i się wydało choliba :eviltong::eviltong::eviltong: Muszę stwierdzić że Ci współczuje dzisiejszej nocy :razz: I popieram pomysł Olka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie mam teraz siły na robienie zdjęć :roll:.... Musiałam dzisiaj jechać ze Smokiem do Katowic, a żeby nie było mi za dobrze, to był strajk i trzeba było jechać autobusem :mad:.

Posted

Przyszłam się wyżalić :-(...

Nie idę na wyczekaną, wymarzoną imprezę, bo Justyna [koleżanka, która miała zostać z małym] sie pochorowała :placz:. Do tego Smokowi idzie kolejny ząb = jeden wielki ryk 24 na dobę :shake:...

Posted

[quote name='bonsai_88']Przyszłam się wyżalić :-(...

Nie idę na wyczekaną, wymarzoną imprezę, bo Justyna [koleżanka, która miała zostać z małym] sie pochorowała :placz:. Do tego Smokowi idzie kolejny ząb = jeden wielki ryk 24 na dobę :shake:...[/quote]

Pech, cholewka. Nie masz nikogo innego?

Posted

[quote name='bonsai_88']Niestety nie mam :shake:... no trudno, pogodziłam się już z okrutnym losem :placz:.... W końcu za rok Cziken też będzie robił urodziny :lol:...[/quote]

Przechlapane. My mieliśmy dwie babcie i jedną prababcię na miejscu, w odległości 200 metrów ;)

Ale powiem Ci z doświadczenia własnego, że przyjdzie taki dzień, kiedy Cię Smok po imprezie będzie odprowadzał do domu ;)

Posted

Vectra specjalnie dla ciebie - o Jadze zaczyna się od 55 strony [ [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-birmy-niepelnoletniej-wariatki-119119/index55.html[/URL] ], a na 56 stronie jest link do jej tematu i zdjęcia [w Jagninym temacie jest więcej zdjęć]. Na stronie 57-58 są też opisane moje nocne przeżycia, które załatwiły mi dziewczyny do spółki z 2 przystojnymi panami [jak bedę miała czas to wrzucę zdjecia panów :cool3:]....

EDIT: Przepraszam, na stronie 55 po raz kolejny powtarzam skąd jest Jaga i co to za jedna :diabloti:... pierwszy post i tłumaczenie co mam do grupy V jest na stronie 52 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f80/galeria-birmy-niepelnoletniej-wariatki-119119/index52.html[/url] :razz:... później po kolei opisuję pierwsze spotkanie dziewczyn, pierwsze wspólne żebranie i inne takie :evil_lol:

Posted

A linki nie działają? No to pierwszy post

[QUOTE]BARFem :diabloti:....

No i mam już 2 psy... cuś z 5 grupy mi sie do domu przypałętało :evil_lol:[/QUOTE]

Ma numer 514 :cool3:. To cuś z V grupy to właśnie Jaga :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Pani moderator sobie pewnie ustawiła po 50 postów na stronie i świeci :eviltong:[/quote]
Jak bym miała ustawione po 10 na stronę , to bym tu osiwiała :evil_lol:
nieraz mam i 100 na stronę ustawione :roll:

Posted

[quote name='bonsai_88']A powiedz mi gdzie mogę to sobie zmienić? Bo właśnie siedzę, szukam i nie umiem znaleźć :placz:[/quote]
Panel użytkownika / edycja opcji :p