Agmarek Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='bonsai_88']Asiaczek ja obsolutnie nic... ja twierdzę, że sie dobrze czuję, tylko lekki katar mam i trochę kaszlę...[/QUOTE] No to ładny mi "tylko lekki katar" :-( Zdrowiej nam tu szybciutko :x-mas: Quote
groszek83 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Cześć chora:multi: Internetowo mnie zaraziłaś, płuco mnie boli:placz: Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Zajrzyjcie proszę [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201182-Ma%C5%82y-rudy-piesek-w-potrzebie-Otwock"]http://www.dogomania.pl/threads/2011...trzebie-Otwock[/URL] Quote
bonsai_88 Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Groszku marsz do lekarza, o zdrowie dbać trzeba :). Ja, wariatka, ci to mówię... Agmarek jakbyś miała tak fajną pracę jak ja to też kazda chorba byłaby dla ciebie lekkim katarkiem ;)... Żeby się mnie pozbyć z pracy to mnie musieli siłą na L4 wykopać [i dać mi do łapki kasę na lekarza + leki :P] - dobrowolnie pójść nie chciałam Ps. Wszystko co piszę widzi mój prawie kierownik, więc może potwierdzić.... tak, do ciebie piszę Boziu :*. Ps. 2. To dobrze, że przeczytałaś ;) Quote
Agmarek Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 To ja przyjdę jak będziecie zdrowe żeby mnie jakaś zaraza nie dosięgła :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Agmarek ależ przecież my obie z Bozią jesteśmy zdrowe ;). Tylko upewnij się, że psychicznie wytrzymasz z takimi dwiema wariatkami, bo to wcale nie jest aż takie proste - niektórzy ludzie mają dość, zwłaszcza jak nam zaczyna odbijać [np. ostatnio urządziłyśmy sobie lany poniedziałek - Birma przez resztę dnia się do mnie nie zbliżała jak miałam kubek w ręce, a ja sama biegałam z ręcznikiem ochronnym na głowie] :D. Quote
groszek83 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No. To nie jest takie proste z nimi wytrzymać:roll::shake: :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Groszku Bozi jeszcze nie znasz.... osobno jesteśmy święte i niewinne, ale razem nabieramy wiatru w szkrzydła. Cóż, przynajmniej fajna kierowniczka mi się trafiła :D. Quote
groszek83 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Jak dopiero nabierasz wiatru w skrzydła to ja nie chce Cie już znać w ogóle:eviltong: Quote
Agmarek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Ja też zaczynam się zastanawiać nad naszą znajomością :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 I słusznie drogie dziewczęta, i słusznie ;)... Przynajmniej wy zostańcie normalne na tym najpiękniejszym ze światów Ps. Tak, jestem po pracy i mi bije po rozumku :D. Quote
Agmarek Posted February 4, 2011 Posted February 4, 2011 Witaj szalona. Co u Ciebie? Jakieś nowe zmiany chorobowe? Nowy pies? Kot? Ptaszysko?Albo co? :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Hmmm... z nowości to ja katar mam :D. A na poważnie to w tej chwili nic ciekawego - prawie codziennie siedzę w pracy po 12 godzin... Quote
angineuuka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jakie pustki tutaj panują ;)... ps- gdzie mogę fotki obejrzeć ? :evil_lol: Quote
Tengusia Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 jak zjawisz sie kiedys to moze zajrzysz na bazarek i kupisz cos dla mlodego :grins: [url]http://www.dogomania.pl/threads/203154-MINI-BAZAREK-z-zabawkami-dla-dziecka-...-do-13.03-ZAPRASZAM[/url]!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/203152-MEGA-BAZAR-z-grami-komputerowymi-PC-...-do-13.03-ZAPRASZAM[/url]!!! Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Dostęp do neta utrudniony to i się nie odzywam... już pomijam fakt, że jakiś czas temu dośc mocno zraziła mnie atmosfera jaka zaczyna panować na tym forum. Quote
Agmarek Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='bonsai_88']Dostęp do neta utrudniony to i się nie odzywam... już pomijam fakt, że jakiś czas temu dośc mocno zraziła mnie atmosfera jaka zaczyna panować na tym forum.[/QUOTE] No niestety...:roll: Quote
Cheritka Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Myślałam że jak tu wpadnę to jakieś zdjęcia zobacze, a na Waszej galerii same plotki :( Quote
Asiaczek Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Jakie plotki, jakie plotki.... cisza jak makiem zasiał... pzdr. Quote
bonsai_88 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Bo się na dogo obraziłyśmy już dawno temu ;). Teraz się troszkę pokazuję, ale nadal nie jestem pewna czy ostanę się na forum... Po za tym z nowości - Birmie szykuje się kumpel, Rocki. Rocki to psiak łańcuchowy, który naprawdopodobniej ostanie nam się po kupnie domku.... Quote
zmierzchnica Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Rocki jest rezydentem tego domku? Jaki to psiak, nie ma bardzo zawichrowanej psychiki od tego uwiązania? Biedaczek :( Quote
bonsai_88 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Kundel w typie ONka... psychikę to on ma złotą - balsam na mą skołataną po Birmie duszę ;). Miałam okazję z nim popracować 1 dzień [podczas kiedy mama dogadywała z właścicielem kwestię kupna/sprzedaży domu] i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona. Obstawiam, że Rocki był wcześniej psem domowym, na łańcuchu jest od 3 lat... a, żeby nie było - jego obecny właściciel nie jest złym człowiekiem, tylko pod takim bezmyślnym jeżeli chodzi o psiaka. W tej chwili najbardziej mnie gryzie fakt, że nie wiem czy uda mi się Rockiego od razu do domu przywieźć, bo rodzinka się burzy na 2 spore psy w domu - Rocki ma spokojnie 40 kg, w tym ani grama tłuszczu, jest zdecydowanie dużym psem. Quote
Recommended Posts