Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Asiaczek ja obsolutnie nic... ja twierdzę, że sie dobrze czuję, tylko lekki katar mam i trochę kaszlę...[/QUOTE]
No to ładny mi "tylko lekki katar" :-(
Zdrowiej nam tu szybciutko :x-mas:

Posted

Groszku marsz do lekarza, o zdrowie dbać trzeba :). Ja, wariatka, ci to mówię...

Agmarek jakbyś miała tak fajną pracę jak ja to też kazda chorba byłaby dla ciebie lekkim katarkiem ;)... Żeby się mnie pozbyć z pracy to mnie musieli siłą na L4 wykopać [i dać mi do łapki kasę na lekarza + leki :P] - dobrowolnie pójść nie chciałam

Ps. Wszystko co piszę widzi mój prawie kierownik, więc może potwierdzić.... tak, do ciebie piszę Boziu :*.
Ps. 2. To dobrze, że przeczytałaś ;)

Posted

Agmarek ależ przecież my obie z Bozią jesteśmy zdrowe ;). Tylko upewnij się, że psychicznie wytrzymasz z takimi dwiema wariatkami, bo to wcale nie jest aż takie proste - niektórzy ludzie mają dość, zwłaszcza jak nam zaczyna odbijać [np. ostatnio urządziłyśmy sobie lany poniedziałek - Birma przez resztę dnia się do mnie nie zbliżała jak miałam kubek w ręce, a ja sama biegałam z ręcznikiem ochronnym na głowie] :D.

• 4 weeks later...
Posted

jak zjawisz sie kiedys to moze zajrzysz na bazarek i kupisz cos dla mlodego :grins:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/203154-MINI-BAZAREK-z-zabawkami-dla-dziecka-...-do-13.03-ZAPRASZAM[/url]!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203152-MEGA-BAZAR-z-grami-komputerowymi-PC-...-do-13.03-ZAPRASZAM[/url]!!!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='bonsai_88']Dostęp do neta utrudniony to i się nie odzywam... już pomijam fakt, że jakiś czas temu dośc mocno zraziła mnie atmosfera jaka zaczyna panować na tym forum.[/QUOTE]
No niestety...:roll:

• 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bo się na dogo obraziłyśmy już dawno temu ;). Teraz się troszkę pokazuję, ale nadal nie jestem pewna czy ostanę się na forum...

Po za tym z nowości - Birmie szykuje się kumpel, Rocki.
Rocki to psiak łańcuchowy, który naprawdopodobniej ostanie nam się po kupnie domku....

Posted

Kundel w typie ONka... psychikę to on ma złotą - balsam na mą skołataną po Birmie duszę ;). Miałam okazję z nim popracować 1 dzień [podczas kiedy mama dogadywała z właścicielem kwestię kupna/sprzedaży domu] i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.

Obstawiam, że Rocki był wcześniej psem domowym, na łańcuchu jest od 3 lat... a, żeby nie było - jego obecny właściciel nie jest złym człowiekiem, tylko pod takim bezmyślnym jeżeli chodzi o psiaka. W tej chwili najbardziej mnie gryzie fakt, że nie wiem czy uda mi się Rockiego od razu do domu przywieźć, bo rodzinka się burzy na 2 spore psy w domu - Rocki ma spokojnie 40 kg, w tym ani grama tłuszczu, jest zdecydowanie dużym psem.