Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

estote napisał(a):
Jestem trochę zdziwiona tak małym zainteresowaniem nią. To suczka w pełni bezproblemowa. jest bardzo kochana i wierna, spokojna, cierpliwa... cudeńko :)

No cóz, takie pieski nie maja zaawyczaj tłumu chętnym, ale spokojna głowa, znajdziemy panią dla Muszki. To tylko kwestia czasu. adopcja to nie wyscigi, czasami warto poczekać.

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy Pani z Krakowa jest nadal zainteresowana adopcją Akry? na 100% będę w piątek wieczorem w Krakowie, więc mogę ją tam dostarczyć.
Ta Pani była pierwsza, więc jeśli jest osobą godną zaufania myślę, by jej powierzyć malucha. Teraz wchodzi w grę wizyta przedadopcyjna, która powinna być zrobiona do czwartku wieczorem, bo ja wyjeżdżałabym z nią w piątek rano. czy da się to zrobić?

a czy pani ze Szczecina jest sprawdzona/znana komuś z Was?

Posted

na moje oko Muszka ma 5 lat. miała kontakt z kilkoma dziećmi podczas spacerów i nie reagowała na nie negatywnie. Z moich obserwacji (a mieszka ona u nas już ponad miesiąc) jej zachowań wynika, że to szalenie cierpliwy pies, który nie denerwuje się nigdy. Nie widziałam, by warczała lub szczekała na człowieka. Nie szczeka nawet, gdy ktoś puka do drzwi - biegnie tylko by sprawdzić kto to :) Ona jest totalnie bezproblemowa i kontaktowa. To złota sunia :) bardzo łatwo się w niej zakochać.... mnie to już złapało :)

Posted

estote napisał(a):
czy Pani z Krakowa jest nadal zainteresowana adopcją Akry? na 100% będę w piątek wieczorem w Krakowie, więc mogę ją tam dostarczyć.
Ta Pani była pierwsza, więc jeśli jest osobą godną zaufania myślę, by jej powierzyć malucha. Teraz wchodzi w grę wizyta przedadopcyjna, która powinna być zrobiona do czwartku wieczorem, bo ja wyjeżdżałabym z nią w piątek rano. czy da się to zrobić?

a czy pani ze Szczecina jest sprawdzona/znana komuś z Was?

jesetm umowiona z pania na wizyte dzisiaj wiec dam znac co i jak .

Napisalm do Agatki zeby do mnie zdzwonila i powiedzila coś o szczeniaczku i gdzie zamierza go dac ale wtatara podeslala mi watek ,wiec jestem z tym ze teraz wiem ,ze szczeniakiem nie opiekuje sie Agatka tylko ty wiec podaje swoj nr.telefonu i prosze o kontakt. 504-470-635

Posted

Ok, czyli szczeniory maja domy. Co z aukcją?

dziś dostałam zapytanie co to za rasa tych szczeniorów...:cool1:
odpisałam, że ta napiękniejsza czyli kundelki!

Posted

ja jadę z Akrą do Krakowa. będę ok. 20 na dworcu głównym.

a chwilę temu Muszka była w kąpieli :) bała się na początku bardzo, ale wygląda teraz... oszałamiająco

Posted

Agata69 napisał(a):
Wizyta wypadła Ok.
Akra w piatek jedzie do Krakowa.

Wizyta wypadla okej ale noc mialam niespokojna ,zadzwonilam do schroniska i okazalo sie ze ta pani nie dawno wziela z naszego schroniks psiaka ,a o tym mi nie powiedzila .
trzeba rozeslac jej adres wsztstkim kto ma na zbyciu szczeniaka żeby jej nie dawali

Posted

Jeśli pani ze szczecina wybierze jednak Akrę, to bedzie juz druga rezygnacja z niej w życiu Kamy...

I myślę, ze koniecznie trzeba sprawdzić też panią ze Szczecina.