Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Agata69 napisał(a): Kasiu, ja juz straciłam orientację. Czy Kama miała swoje allegro, czy nie? miała jedna aukcje. nawet były jakieś telefony z ofertami domu ale mówiłaś, ze nie nadające się dla Kamusi - same oszołomy albo patologia ;) Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Kasia napisał(a):czy ja sie denerwuję? odniosłam wrażenie to właśnie bardzie kasiek_t się denerwuje. Ja tylko odpowiedziałam na pytanie ;) Kasiu to nie o Ciebie chodzi, tylko o t_kasiek. To też Kasia Quote
estote Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 same dobre wiadomości: Kajtek jedzie do nowego domu :) Będzie mieszkał w warszawie z młodą dziewczyną, która zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia. Została Akra, no i Muszka, które śpią sobie teraz razem na fotelu. Mała Akra to prawdziwa akrobatka - najmniejsza, ale najszybciej nauczyła się wchodzić na łóżko - do mamy... Quote
Agata69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Estote, jedna pani z Krakowa zakochała się własnie w Akrze, mam nadal jej nr telefonu. Może gdyby udało ci się jednak do Krakowa wybrać to mogłabyś Akre tam dowieźć.... Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 no to super-domek będzie sprawdzany Quote
Kasia Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wtatara napisał(a): Kasiu to nie o Ciebie chodzi, tylko o t_kasiek. To też Kasia ojć, hihi...mogłam się domyśleć ;) Quote
estote Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Agata69 napisał(a):Estote, jedna pani z Krakowa zakochała się własnie w Akrze, mam nadal jej nr telefonu. Może gdyby udało ci się jednak do Krakowa wybrać to mogłabyś Akre tam dowieźć.... a czy ta Pani jest w jakiś sposób sprawdzona? mówiłaś jej o warunkach adopcji? czyli o sterylizacji, umowie adopcyjnej, zwrotach za szczepienia itp? daj mi góra 2 dni na obmyślenie planu. Umówmy się, że dasz mi czas do wtorku na zastanowienie, tak? jeśli zdecyduję się jechać - Akra będzie w Krakowie w piątek wieczorem. Mogę liczyć na to, że ktoś zrobi wizytę przedadopcyjną u Panią, do której miałaby trafić, by nie jechała na darmo? i że ktoś będzie monitorował jej życie tam? bo ja przyznam szczerze - nie jestem w stanie tego robić głównie ze względu na odległość. Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 jestem z Krakowa, czy wiadomo gdzie ona mieszka Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 a czy wiadomo o której wieczorem. Ja studiuję, zajecia w piątek kończę o 20, może troszkę wczesniej. wizyte przedadopcyjna mogę zrobić w środę po 20. Quote
Agata69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Rozmawiałam z ta pania z Krakowa. Zgadza sie na wszystkie warunki adopcji, ale mysle , że trzeba ja bardzo dobrze sprawdzić. Jakoś tak... Osobie chtnej do wizyty przedadopcyjnej podam adres na priv. Ale to Estote niech decyduje. Quote
t_kasiek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 przepraszam....nie zdenerwowałam sie tylko nikt nie reagował na mojego posta i dlatego napisałam po raz drugi :) Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 cieszę się że Akra jedzie do Krakowa. Ona tak bardzo mi się podoba Quote
Agata69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 wtatara napisał(a):cieszę się że Akra jedzie do Krakowa. Ona tak bardzo mi się podoba Akra jeszcze nie jedzie. na razie czekamy na maila pani z jej adresem. Quote
wtatara Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 oj wiem, wiem ale pojedzie ,prawda Quote
estote Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 spokojnie! narazie jeszcze nie wiem, czy dam rade pojechać do krakowa z nią. poczekajmy do wtorku - wtedy będę dokładnie wiedziała. Quote
Bambino Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 estote napisał(a):spokojnie! narazie jeszcze nie wiem, czy dam rade pojechać do krakowa z nią. poczekajmy do wtorku - wtedy będę dokładnie wiedziała. Razem z moimi 2 psimi dziewczynami trzymamy kciuki ( 10 sztuk ), żeby Pani się odezwała, wizyta przedadopcyjna wykazała, że wszystko ok. i żebyś mogła zabrac Akrę do Krakowa.:lol: Quote
Agata69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Na razie nie dostałam zadnego maila. Estote ma rację, spokojnie. Quote
wtatara Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Agata69 napisał(a):Na razie nie dostałam zadnego maila. Estote ma rację, spokojnie. ale ja jestem spokojna tylko oferuję pomoc Quote
Agata69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Odezwała sie pani z Krakowa. nadal zainteresowana. Quote
t_kasiek Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 mama tzn wtatara wyjechała - bedzie jutro po poludniu, wiec mysle ze w sprawie wizyty przedadopcyjnej sie skontaktuje.....jesli to oczywiscie aktualne :) Quote
estote Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 jak narazie wszystkie znaki wskazują na to, że będę w piątek jechała do Krakowa, czyli jeśli Pani jest nadal zainteresowana adoptowaniem Akry, jestem gotowa zawieść ją do niej :) Quote
estote Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 i jeszcze, jeśli Akra wyjeżdża do nowego domu, możemy Muszce zrobić sterylkę i na "szeroką skalę" szukać jej domu. Jestem trochę zdziwiona tak małym zainteresowaniem nią. To suczka w pełni bezproblemowa. jest bardzo kochana i wierna, spokojna, cierpliwa... cudeńko :) Quote
Agata69 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Dzisiaj odezwała sie pani ze szczecina na 100% zainteresowana adopcja Akry. Może po nia przyjechać osobiscie we wtorek w przyszłym tygodniu. Od przybytku głowa nie boli? Estote poprosze o kontakt , trezba podjąć jakies decyzje. Quote
Recommended Posts