Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agata69 napisał(a):

Kasiu, ja juz straciłam orientację.

Czy Kama miała swoje allegro, czy nie?

miała jedna aukcje. nawet były jakieś telefony z ofertami domu ale mówiłaś, ze nie nadające się dla Kamusi - same oszołomy albo patologia ;)

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
czy ja sie denerwuję? odniosłam wrażenie to właśnie bardzie kasiek_t się denerwuje.
Ja tylko odpowiedziałam na pytanie ;)

Kasiu to nie o Ciebie chodzi, tylko o t_kasiek.
To też Kasia

Posted

same dobre wiadomości:

Kajtek jedzie do nowego domu :)

Będzie mieszkał w warszawie z młodą dziewczyną, która zakochała się w nim od pierwszego wejrzenia.

Została Akra, no i Muszka, które śpią sobie teraz razem na fotelu. Mała Akra to prawdziwa akrobatka - najmniejsza, ale najszybciej nauczyła się wchodzić na łóżko - do mamy...

Posted

Estote,
jedna pani z Krakowa zakochała się własnie w Akrze, mam nadal jej nr telefonu.
Może gdyby udało ci się jednak do Krakowa wybrać to mogłabyś Akre tam dowieźć....

Posted

Agata69 napisał(a):
Estote,
jedna pani z Krakowa zakochała się własnie w Akrze, mam nadal jej nr telefonu.
Może gdyby udało ci się jednak do Krakowa wybrać to mogłabyś Akre tam dowieźć....

a czy ta Pani jest w jakiś sposób sprawdzona? mówiłaś jej o warunkach adopcji? czyli o sterylizacji, umowie adopcyjnej, zwrotach za szczepienia itp?
daj mi góra 2 dni na obmyślenie planu. Umówmy się, że dasz mi czas do wtorku na zastanowienie, tak? jeśli zdecyduję się jechać - Akra będzie w Krakowie w piątek wieczorem.
Mogę liczyć na to, że ktoś zrobi wizytę przedadopcyjną u Panią, do której miałaby trafić, by nie jechała na darmo? i że ktoś będzie monitorował jej życie tam? bo ja przyznam szczerze - nie jestem w stanie tego robić głównie ze względu na odległość.

Posted

Rozmawiałam z ta pania z Krakowa. Zgadza sie na wszystkie warunki adopcji, ale mysle , że trzeba ja bardzo dobrze sprawdzić. Jakoś tak...
Osobie chtnej do wizyty przedadopcyjnej podam adres na priv.

Ale to Estote niech decyduje.

Posted

estote napisał(a):
spokojnie! narazie jeszcze nie wiem, czy dam rade pojechać do krakowa z nią. poczekajmy do wtorku - wtedy będę dokładnie wiedziała.

Razem z moimi 2 psimi dziewczynami trzymamy kciuki ( 10 sztuk ), żeby Pani się odezwała, wizyta przedadopcyjna wykazała, że wszystko ok. i żebyś mogła zabrac Akrę do Krakowa.:lol:

Posted

jak narazie wszystkie znaki wskazują na to, że będę w piątek jechała do Krakowa, czyli jeśli Pani jest nadal zainteresowana adoptowaniem Akry, jestem gotowa zawieść ją do niej :)

Posted

i jeszcze, jeśli Akra wyjeżdża do nowego domu, możemy Muszce zrobić sterylkę i na "szeroką skalę" szukać jej domu. Jestem trochę zdziwiona tak małym zainteresowaniem nią. To suczka w pełni bezproblemowa. jest bardzo kochana i wierna, spokojna, cierpliwa... cudeńko :)

Posted

Dzisiaj odezwała sie pani ze szczecina na 100% zainteresowana adopcja Akry. Może po nia przyjechać osobiscie we wtorek w przyszłym tygodniu.
Od przybytku głowa nie boli?

Estote poprosze o kontakt , trezba podjąć jakies decyzje.