Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tez mam nadzieje że szybko dojdzie do siebie i będzie mogła wyruszyć w niedzielę w podroż do nowego domku:) Boże jak ja się cieszę ze ta sunia do mnie trafi, moi domownicy,znajomi i koleżanki z pracy maja mnie już dość. Od zeszłego piątku nie można się ze mną dogadać bo temat nr I to MUSZKA!!!!!!!!!!!!!!:)

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paciucha napisał(a):
Cześc, i co może być czy zmieniamy?

ja go jeszcze nie czytałam, bo moja mama - wtatara - mi jeszcze nie przesłała :)
ale napewno bedzie super !!!!!

Posted

Paciucha napisał(a):

mam nadzieje, a mam pytanie może wiesz jak dodać własne zdjęcie na awatar tz ze swojego kompa bo jak próbóję to zrobic to wyskakuje mi invailied plic

a jaki rozmiar próbujesz zamieścić? zmniejszyłaś to zdjecie do rozmiaru 100x100?

Posted

Jak ja sie cieszę ze z czystym sumieniem mogę rzadziej zaglądać na wątek. Z niecierpliwościa czekam do niedzieli. I na zdjęcia z nowego domku.

Muszka, kobieto, mówiłam ci że się uda....

Posted

Hej Agata jak już pisałam wcześniej tak szybko zdjęć nie zrobię bo nie mam kabla do cyfrówki, a drogi jest bo kosztuje ok 150 zł. Postaram się coś wykombinować w tygodniu może uda mi się pożyczyć od kogoś aparat z kablem.
Jeśli Ty nie możesz doczekać się niedzieli to co ja mam powiedzieć????juz bym chciała z nią być.

Posted

Paciucha napisał(a):
Hej Agata jak już pisałam wcześniej tak szybko zdjęć nie zrobię bo nie mam kabla do cyfrówki, a drogi jest bo kosztuje ok 150 zł. Postaram się coś wykombinować w tygodniu może uda mi się pożyczyć od kogoś aparat z kablem.
Jeśli Ty nie możesz doczekać się niedzieli to co ja mam powiedzieć????juz bym chciała z nią być.

Kup sobie lepiej czytnik kart ;) Kosztuje 10 zł więc bez sensu kupować kabel.

Posted

Jagienka napisał(a):
Agata, czy skontaktowałaś się z Panią z Krakowa i wyjaśniłaś, że ma nie czekać na psa, bo już dostanie go ktoś inny?

Czekałam na wynik wizyty adopcyjnej u Paciuchy.
zaraz napisze do pani z Krakowa. Ona tez dostanie od nas pieska , spokojna głowa.

Posted

Właśnie była u mnie Pani Asia, która przeprowadzała wizytę przed adopcyjną dla Muszki. wszystko wypadło pomyślnie MUCHA PAKUJ SIĘ W NIEDZIELĘ ROZPOCZYNASZ NOWY ETAP SWOJEGO ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!
Pani Asiu dziękuję za miłe słowa, jest Pani przesympatyczną osobą. Życzę dużo zdrowia. Dziękuję.

Posted

Jak dla mnie domek dla muszki jest odpowiedzialny i pełen milosci dla zwierzat:loveu: Dla muszki jest juz przygotowana wyprawka ale i nie tylko bo najwazniejsze to,że czekaja dwa otwarte serduszka - chyba to jest najważniejsze.
Decyzja należy do najwazniejszej osoby ja jestem jak najbardziej za:multi:

Posted

no to o której malutka przekroczy próg Twojego domu. A spodobać się jej na pewno spodoba- Ty juz o to zadbasz. na początku może byc troszkę zagubiona, przestraszona, ale Twoja miłość szybko wszystko zmieni.
Muszko kochana tak się cieszę

Posted

[quote name='wtatara']no to o której malutka przekroczy próg Twojego domu. A spodobać się jej na pewno spodoba- Ty juz o to zadbasz. na początku może byc troszkę zagubiona, przestraszona, ale Twoja miłość szybko wszystko zmieni.
Muszko kochana tak się cieszę

Myślę ze koło 18 powinniśmy już być w domu, zależy jakie warunki będą panować na drodze. Teraz w Poznaniu jest okropna mgła od rana, a spotkanie jest umówione na 15 w Mogilnie. Kurcze strasznie się denerwuje, co za emocje. Uciekam bo zaraz ruszamy w trasę. Odezwę się wieczorkiem na dogo. Pozdrawiam.