Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aukcje bardzo mi się podobają , trzymajmy kciuki za Muszkę i jej dzieci! Jak coś się pojawi dziewczyny , to zaraz dawajcie znać na forum ( np. ile osób obserwuje , lub czy ktos się kontaktował itp... ).

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście! nigdy nie wydajemy zwierzaków osobom, które nie zostaną przez nas sprawdzone. Robimy wizyty przedadopcyjne i często sprawdzamy jeszcze po adopcji jak zwierzaki się miewają.

Maluchy rosną, są coraz piękniejsze i coraz więcej rozumieją :)

aż żal je wydawać...

Posted

estote napisał(a):
oczywiście! nigdy nie wydajemy zwierzaków osobom, które nie zostaną przez nas sprawdzone. Robimy wizyty przedadopcyjne i często sprawdzamy jeszcze po adopcji jak zwierzaki się miewają.

Maluchy rosną, są coraz piękniejsze i coraz więcej rozumieją :)

aż żal je wydawać...

estote, a jak tam radzi sobie ten piesek , który pierwszy poszedł do adopcji?

Posted

Kasia napisał(a):
jeśli będzie więcej chętnych niz psiaków to zapisujcie kontakty, zawsze jakiś inny psiak znajdzie dom a bid niestety po dostatkiem o statnio...

jasne - doskonały pomysł :multi:

Posted

Agata69 napisał(a):
estote, a jak tam radzi sobie ten piesek , który pierwszy poszedł do adopcji?

jutro idziemy sprawdzić jak się miewa, więc damy więcej informacji.

Posted

t_kasiek napisał(a):
No to bedziemy czekac na fotki :) :loveu::loveu::loveu: i wiadomości - dobre wiadomości

słuchajcie nie chciałam nic wcześniej pisać, żeby nie zapeszyć.
Sytuacja wygląda tak: zakochaliśmy się z mężem :loveu:, ale potrzebowaliśmy paru dni, żeby to dokładnie przemyśleć i przedyskutować czy damy radę. I teraz już wiem.......... chcemy zaproponowac DS dla Molly lub Beatki. Zgadzamy się na wszelkie warunki, umowe i wizyty. Jeżeli jest taka opcja to możemy przyjąć jedną w w/w już od poniedziałku :evil_lol:

Posted

t_kasiek napisał(a):
ale cudownie !!!!!!!!!!!!! nie dziwie sie ze sie zakochaliscie w tych suniach :loveu::loveu::loveu:

no ale dlatego nic nie pisałam bo chcielismy to na spokojnie przedyskutowac i zastanowic sie czy podolamy - tym bardziej ze moj maz nigdfy nie mial psa w domu i nie wiedzial czy bedzie to w stanie zaakceptowac :D
teraz czekam na konkrety z waszej strony

Posted

t_kasiek napisał(a):
albo spi albo w pracy i nie moze rozmawiac :) a rozumiem, ze musieliscie sie zastanowic i wszystko dokladnie przemyslec :)

dokładnie - przemyslana decyzja na wszystkie mozliwe sposoby

Posted

Kasia napisał(a):
szczylki "idą" jak świeże bułeczki :loveu:
nie dziwne zresztą, są przecudowne!!!!!

oby udało mi się transport załatwić :( gdzie jest ten wątek transportowy bo znależć nie mogę :(