Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia ma problemy z wejściem na wątek, wczoraj dzwoniła, dzisiaj odebrałam od niej pw. Za chwile wstawię nowe zdjęcia Saby, która na dotychczasowym tymczasie pozyskała nowe imię-Zoja.

Posted

Ja się we wrześniu przeprowadzam - maciaszek, będziemy sąsiadkami ! - jeśli tymczas posterylkowy będzie w ka-cach mogę wpaść parę razy podszkolić dziąszkę.
Ps. Nabierze kropka masy to jeszcze ładniejsza będzie ]:->

Posted

Jotka czy my mówimy cały czas o tej samej Kasi? Jeżeli tak to domek ok. Dwa dalmaty w dorobku. Jeden z jamniczym charakterkiem :razz: Później sunia (to przez kilkanaście lat).

Zresztą Danka sprawdzi wszyyyyyyystko :p:cool1:

Posted

mi wreszcie zalogować na forum, nie dopełniłam wcześniej formalności.
Jestem przyszłą właścicielką Zojki, jak przejdę przesłuchanie oczywiście.

Bea, dlaczego z "jamniczym charakterem"? czyżby jamniki były takie agresywne i obrażalskie jak mój pierwszy dalmat?
Nam to nie przeszkadzało, dla nas był kochany tylko poprostu nie lubil wszystkiego innego co się rusza, poza basetami - nie wiedzieć czemu.
Miłego dnia.

Posted

Kate, witamy na dogo :multi:

pamiętaj że jak panienka trafi do Ciebie to bedziesz zobowiązana przedstawiać fotorelację na jej wątku co jakiś czas inaczej ciotki Cię zjedzą :evil_lol: my tu wszystkie jesteśmy zawsze mega ciekawe jak rozkwitają te nasze psie biedy w nowych domkach :loveu:

Posted

HebaNova napisał(a):
Kate, witamy na dogo :multi:

pamiętaj że jak panienka trafi do Ciebie to bedziesz zobowiązana przedstawiać fotorelację na jej wątku co jakiś czas inaczej ciotki Cię zjedzą :evil_lol: my tu wszystkie jesteśmy zawsze mega ciekawe jak rozkwitają te nasze psie biedy w nowych domkach :loveu:

A tego to ja już dopilnuje na Łaciatym. Będzie to w umowie adopcyjnej, galeria obowiązkowa :p