Tengusia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 jestem i tu, jak bede znowu u Andreasa to moge i ja wziasc na spacerek ;) Quote
amikat Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Bardzo prosimy - jeżeli ktoś będzie w klinice - proszę wyprowadzić i Sabudnię! Dzisiaj starylka! Quote
jotka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Kasia ma problemy z wejściem na wątek, wczoraj dzwoniła, dzisiaj odebrałam od niej pw. Za chwile wstawię nowe zdjęcia Saby, która na dotychczasowym tymczasie pozyskała nowe imię-Zoja. Quote
jotka Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Sunia jest przytulaśna, ale wymaga wychowania. W domu poprzednim wyraźnie stosowano wychów amatorski bardzo. Je wszystko, nie jest wybredna. Quote
bea_m Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 No ciekawa jestem bardzo jakie były ustalenia co do suni. Quote
Guest Reyes Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ja się we wrześniu przeprowadzam - maciaszek, będziemy sąsiadkami ! - jeśli tymczas posterylkowy będzie w ka-cach mogę wpaść parę razy podszkolić dziąszkę. Ps. Nabierze kropka masy to jeszcze ładniejsza będzie ]:-> Quote
bea_m Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Z moich informacji to wszystko jest na dobrej drodze. Quote
jotka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Z Kasią jesteśmy umówione, myślę, że będzie dobrze. Quote
jotka Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 W swoim czasie:evil_lol:. Czy ktoś mógłby jutro zajrzeć do suni i wyprowadzić ją na spacer i wymiziać? Quote
bea_m Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Jotka czy my mówimy cały czas o tej samej Kasi? Jeżeli tak to domek ok. Dwa dalmaty w dorobku. Jeden z jamniczym charakterkiem :razz: Później sunia (to przez kilkanaście lat). Zresztą Danka sprawdzi wszyyyyyyystko :p:cool1: Quote
wanda szostek Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Podnoszę i trzymam kciuki za te kropeczki. Wynizajcie ją i ode mnie. Quote
kate11 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 mi wreszcie zalogować na forum, nie dopełniłam wcześniej formalności. Jestem przyszłą właścicielką Zojki, jak przejdę przesłuchanie oczywiście. Bea, dlaczego z "jamniczym charakterem"? czyżby jamniki były takie agresywne i obrażalskie jak mój pierwszy dalmat? Nam to nie przeszkadzało, dla nas był kochany tylko poprostu nie lubil wszystkiego innego co się rusza, poza basetami - nie wiedzieć czemu. Miłego dnia. Quote
HebaNova Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Kate, witamy na dogo :multi: pamiętaj że jak panienka trafi do Ciebie to bedziesz zobowiązana przedstawiać fotorelację na jej wątku co jakiś czas inaczej ciotki Cię zjedzą :evil_lol: my tu wszystkie jesteśmy zawsze mega ciekawe jak rozkwitają te nasze psie biedy w nowych domkach :loveu: Quote
maciaszek Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 kate11 napisał(a):czyżby jamniki były takie agresywne i obrażalskie jak mój pierwszy dalmat?Agresywne niekoniecznie, obrażalskie TAK! Witaj na dogo :). Quote
kate11 Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 a....właściwie nigdy nie interesowały mnie inne psy, tylko dalmaty. Miłego dnia Quote
bea_m Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 HebaNova napisał(a):Kate, witamy na dogo :multi: pamiętaj że jak panienka trafi do Ciebie to bedziesz zobowiązana przedstawiać fotorelację na jej wątku co jakiś czas inaczej ciotki Cię zjedzą :evil_lol: my tu wszystkie jesteśmy zawsze mega ciekawe jak rozkwitają te nasze psie biedy w nowych domkach :loveu: A tego to ja już dopilnuje na Łaciatym. Będzie to w umowie adopcyjnej, galeria obowiązkowa :p Quote
Recommended Posts