LAZY Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Oj to ja czekam na malutkei dogi...tylko rodzcie jakos w dzien, cobym po nocy przy kompie czekac nie musiala na pierwsze malenstwa... :wink: Quote
anetta Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 :placz: ja kcem na raczki takiego puchatka :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 :placz: ja kcem na raczki takiego puchatka :placz: :placz: :placz: :o :o :o Anetta - one Cię nie udźwigną :lol: :lol: :lol: Quote
Szantina Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Anetta - a co stoi na przeszkodzie? Mamy 6 małych i futrerk do wymyziania.Ta duża biała też lubi myziu myziu. Zadzwoń to się umówimy(wszystkie dame są u mnie na stronie) Maluchy rozrabiają jak pijane zające.Dzisiaj pierwszy raz dostały gotowanego indyka.Ale było mniam,mniam.Naewt niejadki Aszka i Argo wylizały spodeczki.Jutro będzie większa porcja i następne zdjęcia. Pozdrawiam Quote
anetta Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 :placz: ja kcem na raczki takiego puchatka :placz: :placz: :placz: :o :o :o Anetta - one Cię nie udźwigną :lol: :lol: :lol: nie rozumiem... :) Szantina, ale to grozi wycalowaniem i wymizianiem wszystkich maluchow i mamusi od stop do glow :roll: :wink: Nawet daleko do Ciebie ni mam 8) :) Quote
KORONA Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Anetka, Szantina jest jedną z najbardziej gościnnych osób jakie znam... Więc miłego miziania Ci życzę :) Quote
Szantina Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Anetta - ale mnie wystraszyłaś hihihi..... one wszystkie na to czekają - tylko nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za podgryzione paluszki czy....plamy na ubraniu.Korona miała szczęście - wyszła sucha ale pozostali.... Pozdrawiam Quote
Miga Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Ja tes cem pomiziać takie polarki. :angel: Takie maleństwa słodkie. Szantina powiedz mi, czy bardzo samoyedy gubią sierść? Quote
Szantina Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Miga - gubią jak lnieją Poza tym okresem nie ma problemu.Piszę to na podstawie obserwacji Szanty. Natomiast okres lnienia jest bardzo,bardzo ale za to w miarę krótko. Jeśli coś wiecej chcesz wiedzieć - pisz na priv,chętnie odpowiem Pozdrawiam Quote
anetta Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :iloveyou: widzialam puchatki :iloveyou: Cos nie samowitego :angel: :angel: 6 puchatych kluseczek na czterech lapciach :lilangel: Smiesznie baraszkuja :lol: :lol: :lol: Quote
Poświata Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Ale Ci fajnie! :( Też bym chciała małe samojedki zobaczyć, może to jedyna okazja w życiu :wink: . Quote
tufi Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Zazdroszcze ci :evilbat: Ja tez chcem!!! Korona - choc tu z informacjami o dozatkach, bo wszedzie wywalaja niedobre moderatory :evil: Quote
PIKA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Beata nadaj priva do Szantiny, że chcesz, dajk jej numer trelefonu ona chetnie Cie zaprosi Korona - choc tu z informacjami o dozatkach, bo wszedzie wywalaja niedobre moderatory :evil: tuffi spopkojnie temat o dożkach załozony dzisiaj przez Koronę jest na Molosach :lol: a ten co to się zaczął od klatki wylądował na Podróżach :o Quote
malawaszka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 jak to na molosach??? :o haha cofam pytanie - wydawało mi się ża na wszystko o psach :lol: Quote
PIKA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 jak to na molosach??? :ohaha cofam pytanie - wydawało mi się ża na wszystko o psach :lol: haha :lol: było na Wszystko o Psach a teraz zostało pzreniesione na Molosy No ostatecznie dog to molos, nie :wink: Quote
malawaszka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :o :o :o to się ktoś za porządki wziął :lol: Quote
PIKA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Ty to nazywasz porządkami? :o :evil: większy burdel teraz jest :evil: Quote
tufi Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 No to lece szukac tych watkow :evilbat: Oj mieszaja ostatnio moderatory i administratory :-? Quote
KORONA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Spać mi sie chce :roll: Rety!! Już zapomniałam jak fajnie mieć szczeniaki :) Dla Wszystkich którzy pogubili sie juz w wątkach o dogach podaje komunikat :wink: :lol: Dziś w dzień moich hmmmm sesnastych urodzin przyszły na świat małe dogi. 3 dziewczynki jeden rodzyneczek. Trzymajcie kciuki żeby zdrowo rosły... :) Buźka dla Wszystkich mamusiek :) Quote
malawaszka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Dziś w dzień moich hmmmm sesnastych urodzin przyszły na świat małe dogi. 3 dziewczynki jeden rodzyneczek. Trzymajcie kciuki żeby zdrowo rosły... :) :roflt: :kciuki: za zdrowie maluszków :angel: Quote
PIKA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Dla Wszystkich którzy pogubili sie juz w wątkach o dogach podaje komunikat :wink: :lol: Ja też podaję komunikat :lol: : Temat zaczęty od klatki, a zakonczony na porodzie w dniu dzisiejszym drugi raz zmienił miejsce :lol: obecnie przewędrował z Podóży na Molosy :lol: :lol: Koronko masz pozdrowienia od Bea100 dla siebie, Didulki i dzieciaczków :D Quote
MałGośka Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Korona - to ja teraz czekam na stałe raporty zdjęciowe!!!!!!!!!!!!! Quote
KORONA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 :lol: bardzo ruchliwy ten temat :lol: Uściskaj Beate. Kiedy będzie miała kampka znów? Quote
KORONA Posted October 13, 2004 Posted October 13, 2004 Małgośka obiecuje raporty, komunikaty, zdjęcia :lol: Quote
PIKA Posted October 14, 2004 Posted October 14, 2004 :lol: bardzo ruchliwy ten temat :lol: no ostatecznie był na Podróżach :lol: Uściskaj Beate. Kiedy będzie miała kampka znów? nie wiem :( chyba nie prędko :( Quote
Recommended Posts