Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Asiu cóż za fantastyczna wiadomość gratuluje Wam całym sercem i ciesze sie wraz w Wami :multi:

A przyszłej babci Małgosi również gratuluje i z checią wipije z takiej okazji za zdróweczko fasolki:loveu:

Dziękujemy Kasieńko :loveu::loveu::loveu: Cały czas ogladam Fasolka na wydruku USG

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mała Rita']
Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe...

Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Wielkie gratulacje dla przyszłych rodziców!!! :loveu::loveu:

[quote name='Mała Rita']
:oops: ale fajnie być w ciąży :loveu:

Taa, na początku jest fajnie ale potem to już nie :evil_lol:
U mnie było fajnie do 5 miesiąca, potem jak przyszły całodobowe zgagi i opuchnięte nogi to chciałam już rodzić!

Posted

Kasia napisał(a):
Wielkie gratulacje dla przyszłych rodziców!!! :loveu::loveu:

Taa, na początku jest fajnie ale potem to już nie :evil_lol:
U mnie było fajnie do 5 miesiąca, potem jak przyszły całodobowe zgagi i opuchnięte nogi to chciałam już rodzić!

Jak na razie to jest mi cały czas niedobrze... :cool1: wyczuwam wszelkie zapachy które trochę mi przeszkadzają :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
ja nie miałam nudności ani mdłości, miałam za to wielka ochotę do robienia czegokolwiek - nie potrafiłam wysiedzieć na miejscu! Z Fidlem to po 10 razy wyłaziłam na dwór i cały czas sprzątałam :p

a ja wręcz przeciwnie, niedobrze mi caly czas, tylko bym spala... bo na nic innego nie mam ochoty... :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Jak na razie to jest mi cały czas niedobrze... :cool1: wyczuwam wszelkie zapachy które trochę mi przeszkadzają :evil_lol:

ja nie miałam nudności ani mdłości, miałam za to wielka ochotę do robienia czegokolwiek - nie potrafiłam wysiedzieć na miejscu! Z Fidlem to po 10 razy wyłaziłam na dwór i cały czas sprzątałam :p

Posted

[quote name='rita60']Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi:

[SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus:

Dołączam się do toastu winem, za zdrowie Dzidziuni, Mamuni, Babuni i pozostałych...:lol:

Posted

Kasia napisał(a):
cze z sobotniego wieczora :loveu:

fajnie, że juz po świętach bo przynajmniej prawie wszyscy zaś zaczynają tu bywać :evil_lol:

no właśnie :evil_lol:
Cze Kasik :loveu:

Posted

Aga76 napisał(a):
Dziś wielki dzień, bo Fidek wraca na włości :B-fly:

Oby dzielnie zniósł podróż w zimowych warunkach...

Dzielny jest :loveu: Najwyzej bede go tachała na rękach :evil_lol:

Posted

Aga76 napisał(a):
Myślę, że on może lecieć jak na skrzydłach :shiny:

no wlasnie nie wiem :cool1: u mamy spacerki co dwie godzinki, duzy teren do wybiegania sie, regularne 3 posiłki i 1000 nieregularnych :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no wlasnie nie wiem :cool1: u mamy spacerki co dwie godzinki, duzy teren do wybiegania sie, regularne 3 posiłki i 1000 nieregularnych :evil_lol:

:roflt: o żesz all inclusive normalnie

Posted

Kasia napisał(a):
Fidlak jak przebywa u mojej mamy to też przybiera na wadze w tempie ekspresowym!
Jak tam wchodzę to zawsze po trzy miski stoją, teraz to już nawet jak moja mama wie że to ja idę to szybko chowa wszystkie i zostawia tylko jedną abym znów ryja nie darła, że mi psa tuczy :p

ciekawe czy w ogole nedzie chcial dzis ze mna wrocic :evil_lol:

Posted

Fidlak jak przebywa u mojej mamy to też przybiera na wadze w tempie ekspresowym!
Jak tam wchodzę to zawsze po trzy miski stoją, teraz to już nawet jak moja mama wie że to ja idę to szybko chowa wszystkie i zostawia tylko jedną abym znów ryja nie darła, że mi psa tuczy :p

Posted

Asia ale nowina:multi:
gratuluje:loveu:

tez odczuwalam mdlosci i zyganko co rano do 4 miesiaca a potem lezenie do 8 miesiaca tylko na sik do lazienki i juz nie chce byc w ciazy:roll:

u mojej mamy to psy moje by przeszly diete bo wg mnie to jakos swoim psom malo daje..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
Asia ale nowina:multi:
gratuluje:loveu:

tez odczuwalam mdlosci i zyganko co rano do 4 miesiaca a potem lezenie do 8 miesiaca tylko na sik do lazienki i juz nie chce byc w ciazy:roll:

u mojej mamy to psy moje by przeszly diete bo wg mnie to jakos swoim psom malo daje..:roll:

dziękuję :loveu: