Mała Rita Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Kasia_zg']Asiu cóż za fantastyczna wiadomość gratuluje Wam całym sercem i ciesze sie wraz w Wami :multi: A przyszłej babci Małgosi również gratuluje i z checią wipije z takiej okazji za zdróweczko fasolki:loveu: Dziękujemy Kasieńko :loveu::loveu::loveu: Cały czas ogladam Fasolka na wydruku USG Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Mała Rita'] Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe... Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Wielkie gratulacje dla przyszłych rodziców!!! :loveu::loveu: [quote name='Mała Rita'] :oops: ale fajnie być w ciąży :loveu: Taa, na początku jest fajnie ale potem to już nie :evil_lol: U mnie było fajnie do 5 miesiąca, potem jak przyszły całodobowe zgagi i opuchnięte nogi to chciałam już rodzić! Quote
Mała Rita Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Kasia napisał(a):Wielkie gratulacje dla przyszłych rodziców!!! :loveu::loveu: Taa, na początku jest fajnie ale potem to już nie :evil_lol: U mnie było fajnie do 5 miesiąca, potem jak przyszły całodobowe zgagi i opuchnięte nogi to chciałam już rodzić! Jak na razie to jest mi cały czas niedobrze... :cool1: wyczuwam wszelkie zapachy które trochę mi przeszkadzają :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Kasia napisał(a):ja nie miałam nudności ani mdłości, miałam za to wielka ochotę do robienia czegokolwiek - nie potrafiłam wysiedzieć na miejscu! Z Fidlem to po 10 razy wyłaziłam na dwór i cały czas sprzątałam :p a ja wręcz przeciwnie, niedobrze mi caly czas, tylko bym spala... bo na nic innego nie mam ochoty... :cool1: Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Mała Rita napisał(a): Jak na razie to jest mi cały czas niedobrze... :cool1: wyczuwam wszelkie zapachy które trochę mi przeszkadzają :evil_lol: ja nie miałam nudności ani mdłości, miałam za to wielka ochotę do robienia czegokolwiek - nie potrafiłam wysiedzieć na miejscu! Z Fidlem to po 10 razy wyłaziłam na dwór i cały czas sprzątałam :p Quote
Jagoda1 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='rita60']Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi: [SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus: Dołączam się do toastu winem, za zdrowie Dzidziuni, Mamuni, Babuni i pozostałych...:lol: Quote
Mała Rita Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Jagoda1 napisał(a):Dołączam się do toastu winem, za zdrowie Dzidziuni, Mamuni, Babuni i pozostałych...:lol: Dziekujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Kasia napisał(a):cze z sobotniego wieczora :loveu: fajnie, że juz po świętach bo przynajmniej prawie wszyscy zaś zaczynają tu bywać :evil_lol: no właśnie :evil_lol: Cze Kasik :loveu: Quote
Kasia Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 cze z sobotniego wieczora :loveu: fajnie, że juz po świętach bo przynajmniej prawie wszyscy zaś zaczynają tu bywać :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Dziś wielki dzień, bo Fidek wraca na włości :B-fly: Oby dzielnie zniósł podróż w zimowych warunkach... Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Aga76 napisał(a):Dziś wielki dzień, bo Fidek wraca na włości :B-fly: Oby dzielnie zniósł podróż w zimowych warunkach... Dzielny jest :loveu: Najwyzej bede go tachała na rękach :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mała Rita napisał(a):Dzielny jest :loveu: Najwyzej bede go tachała na rękach :evil_lol: Myślę, że on może lecieć jak na skrzydłach :shiny: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Aga76 napisał(a):Myślę, że on może lecieć jak na skrzydłach :shiny: no wlasnie nie wiem :cool1: u mamy spacerki co dwie godzinki, duzy teren do wybiegania sie, regularne 3 posiłki i 1000 nieregularnych :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Mała Rita napisał(a):no wlasnie nie wiem :cool1: u mamy spacerki co dwie godzinki, duzy teren do wybiegania sie, regularne 3 posiłki i 1000 nieregularnych :evil_lol: :roflt: o żesz all inclusive normalnie Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Aga76 napisał(a)::roflt: o żesz all inclusive normalnie więc gdzie on w śniegu, w mrozie chce wracac do domu :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Kasia napisał(a):Fidlak jak przebywa u mojej mamy to też przybiera na wadze w tempie ekspresowym! Jak tam wchodzę to zawsze po trzy miski stoją, teraz to już nawet jak moja mama wie że to ja idę to szybko chowa wszystkie i zostawia tylko jedną abym znów ryja nie darła, że mi psa tuczy :p ciekawe czy w ogole nedzie chcial dzis ze mna wrocic :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Fidlak jak przebywa u mojej mamy to też przybiera na wadze w tempie ekspresowym! Jak tam wchodzę to zawsze po trzy miski stoją, teraz to już nawet jak moja mama wie że to ja idę to szybko chowa wszystkie i zostawia tylko jedną abym znów ryja nie darła, że mi psa tuczy :p Quote
Pegaza Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Asia ale nowina:multi: gratuluje:loveu: tez odczuwalam mdlosci i zyganko co rano do 4 miesiaca a potem lezenie do 8 miesiaca tylko na sik do lazienki i juz nie chce byc w ciazy:roll: u mojej mamy to psy moje by przeszly diete bo wg mnie to jakos swoim psom malo daje..:roll: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Pegaza napisał(a):Asia ale nowina:multi: gratuluje:loveu: tez odczuwalam mdlosci i zyganko co rano do 4 miesiaca a potem lezenie do 8 miesiaca tylko na sik do lazienki i juz nie chce byc w ciazy:roll: u mojej mamy to psy moje by przeszly diete bo wg mnie to jakos swoim psom malo daje..:roll: dziękuję :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ogromna radość Fidka z powrotu do domu :megagrin: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 tigrunia napisał(a):Ulala .. aż promienieje radością :evil_lol: Arnolda tez dzisiaj Dawid odebrał od mamy... przytył jak na mój gust z 10 kg... :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 rita60 napisał(a):Teskni za babcia........i jej kuchnia:p puszeczki nie chciał, mialas racje moglam tego kurczaczka wziąć :roll: Quote
tigrunia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ulala .. aż promienieje radością :evil_lol: Quote
rita60 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='Mała Rita']Ogromna radość Fidka z powrotu do domu :megagrin: Teskni za babcia........i jej kuchnia:p Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Sposób Fidka na -18 stopi mrozu :megagrin: Quote
Recommended Posts