***Paulina*** Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ślicznie mu w kitce:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dobry dzień :loveu: Fidek widzę rozleniwiony jak Agusiowe niuńki :loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Cześć Asik:loveu: Widać że Fidkowi zima nie straszna .Woli leżeć na kołderce niż szmigacpo śnieżku.:loveu: Asia dzisiaj na noc w Łodzi zapoiwiadają -21 stopni:shake::shake::shake: Quote
Kasia_zg Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 I Fidek ma racje...mróz ma w nosie wie że lepiej ponygusić sie w łóżeczku...ale on ma fajne kolorki a jeszcze niedawno był taki czarniutki.:loveu: Ewuś niestrasz tym mrozem ja o 4 rano musze jechać do pracy przecież zamarzne:-o Quote
ewa2909 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kasia_zg napisał(a):I Fidek ma racje...mróz ma w nosie wie że lepiej ponygusić sie w łóżeczku...ale on ma fajne kolorki a jeszcze niedawno był taki czarniutki.:loveu: Ewuś niestrasz tym mrozem ja o 4 rano musze jechać do pracy przecież zamarzne:-o Na tvn przed 20 oglądałam.Łódź po Suwałkach najzimniejsza w tą noc:shake::shake::shake: Ja też o 5 wychodze do pracy:shake::shake::shake: Quote
Kasia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 U nas teraz -18 jest, więc w nocy pewnie spokojnie poniżej 20 będzie :shake: Ale pocieszajmy się, że od soboty ma być odwilż :p Quote
tigrunia Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Jaka odwilż :crazyeye: Mam nadzieję, że nie w górach :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ale mu dobrze, chyba lubi się tak wylegiwać. Quote
Mała Rita Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 teraz - 16 :cool1: kurde tragedia :shake: Fidek nawet na korytarz nie chce wyjść :evil_lol: nie wychodzi spod kołdry :roll: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Cześć Asik i fasolka:loveu::loveu::loveu:(a może groszek?????????) Asiu widziałaś co się u nas za oknem dzieje????????? Jak nie mrozy trzaskające to śnieżyce:shake::shake::shake: Tulaski i głaski dla Fidka:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Mała Rita napisał(a):No właśnie widziałam, tragedia :shake: Fidek nie chciał wyjść na dwór jak zobaczył taką śnieżycę :evil_lol: Tosiek to samo,jak tylko widzi ubranko w ręku to sie chowa:mad::mad::mad: Aksa znowu uwielbia wariactwa na śniegu.:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Mała Rita Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Asik i fasolka:loveu::loveu::loveu:(a może groszek?????????) Asiu widziałaś co się u nas za oknem dzieje????????? Jak nie mrozy trzaskające to śnieżyce:shake::shake::shake: Tulaski i głaski dla Fidka:loveu::loveu::loveu: No właśnie widziałam, tragedia :shake: Fidek nie chciał wyjść na dwór jak zobaczył taką śnieżycę :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cześć Asiu :) Jak tam dziś rano przebrnełaś przez ten śnieg?? Tulaski dla Fidka :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Czesc Dziewczynki :loveu: Póki co nie pracuje i korzystam z cudownej możliwości udania sie na zwolnienie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Cześć L4 :loveu: Jak na razie dwa tygodnie przerwy? Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Cześć L4 :loveu: Jak na razie dwa tygodnie przerwy? tak, badania jak na razie robie :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Aga76 napisał(a):Pogoda trochę średnia, no chyba, że nia masz daleko... wczoraj u nas było bardzo ładnie, mroźno, słoneczko świeciło :loveu: Quote
Aga76 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Mała Rita napisał(a):tak, badania jak na razie robie :loveu: Pogoda trochę średnia, no chyba, że nia masz daleko... Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 cze Asik :loveu: ja chodziłam do pracy do 5-go miesiąca, potem poszłam sobie na długie chorobowe i macierzyński. Odpoczęłam wtedy sobie od pracy bardzo, tak bardzo że z chęcią do niej wracałam :lol: No i do tej pory nie byłam jeszcze ani razu na L4....ale coś mnie korci pójść sobie bo znów czuję potrzebę odpoczęcia :p Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kasia napisał(a):cze Asik :loveu: ja chodziłam do pracy do 5-go miesiąca, potem poszłam sobie na długie chorobowe i macierzyński. Odpoczęłam wtedy sobie od pracy bardzo, tak bardzo że z chęcią do niej wracałam :lol: No i do tej pory nie byłam jeszcze ani razu na L4....ale coś mnie korci pójść sobie bo znów potrzebę odpoczęcia :p ja do 5-go miesiaca napewno nie dam rady chodzić, moja praca jest tak wk..... :angryy: ze juz teraz chetnie nie wrocilabym do niej :mad: Quote
Kasia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jak się masz męczyć to lepiej nie chodź wcale - ciąża to najlepszy moment na wolne i odpoczynek od niej ;) Quote
Mała Rita Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 rita60 napisał(a):Widziałas mamusie w tvp:cool3: widzialam zdolniacho Ty :loveu: :loveu: :loveu: oficjalnie ogłaszam ze serial w którym moja mama wystepowala majac 15 lat wlasnie leci na TVP 2 o g. 16:00 :loveu: Quote
Recommended Posts