Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tigrunia napisał(a):
No co ty .. opowiadaj :megagrin:

ogladalismy do 24 tv, dzieciaki latały wokół i darły swe buzie, o 21:30 gospodarz domu padł, chwile po nim kolejny z gości... drętwo było...

Posted

Mała Rita napisał(a):
ogladalismy do 24 tv, dzieciaki latały wokół i darły swe buzie, o 21:30 gospodarz domu padł, chwile po nim kolejny z gości... drętwo było...

Oooo .. to musiało być fajnie :megagrin: Imprezy z dzieciakami są niezwykłe :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Tajemniczy wirus zaatakował... :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
dzieciaki latają, ich mamusie za nimi... boosko :evil_lol:

Znam to .. już zrezygnowałam z takich imprez :cool1: Czasem tylko trzeba iść do Łukiego siostry :cool1:

Posted

Cześć Asiu :)
ojojoj to naprawde jakaś plaga nieudanych imprez Sylwestrowych...ale miejmy nadzieje że ten Rok za to bedzie obfitował w świetne imprezy ;)

Asiu pokaż chłopaków :loveu:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Cześć Asiu :)
ojojoj to naprawde jakaś plaga nieudanych imprez Sylwestrowych...ale miejmy nadzieje że ten Rok za to bedzie obfitował w świetne imprezy ;)

Asiu pokaż chłopaków :loveu:

Chłopaki na wygnaniu, jeden u jednej babci, drugi u drugiej :evil_lol:

Posted

Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe...

Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mała Rita']
Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:calus:

Czyli plan się udał :sweetCyb:

Gratulacje!

Posted

[quote name='Mała Rita']Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe...

Ale śliczniutki prezent gwiazdkowy i noworoczny:loveu::loveu::loveu:
GRATULUJE:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ale śliczniutki prezent gwiazdkowy i noworoczny:loveu::loveu::loveu:
GRATULUJE:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy Ewcik :loveu: Chcialam pieseczka drugiego a tu dzidzius bedzie :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Dziękujemy Ewcik :loveu: Chcialam pieseczka drugiego a tu dzidzius bedzie :loveu:

Ja tam bym wolała dzidziusia od 3 pieska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: