tigrunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mała Rita napisał(a):a szkoda gadac... :evil_lol: No co ty .. opowiadaj :megagrin: Quote
Mała Rita Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 tigrunia napisał(a):No co ty .. opowiadaj :megagrin: ogladalismy do 24 tv, dzieciaki latały wokół i darły swe buzie, o 21:30 gospodarz domu padł, chwile po nim kolejny z gości... drętwo było... Quote
tigrunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mała Rita napisał(a):ogladalismy do 24 tv, dzieciaki latały wokół i darły swe buzie, o 21:30 gospodarz domu padł, chwile po nim kolejny z gości... drętwo było... Oooo .. to musiało być fajnie :megagrin: Imprezy z dzieciakami są niezwykłe :cool1: Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mała Rita napisał(a):ogladalismy do 24 tv, dzieciaki latały wokół i darły swe buzie, o 21:30 gospodarz domu padł, chwile po nim kolejny z gości... drętwo było... Tajemniczy wirus zaatakował... :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Aga76 napisał(a):Tajemniczy wirus zaatakował... :cool1: zwany tequilą wypitą w przeciągu 15 minut... :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 tigrunia napisał(a):Oooo .. to musiało być fajnie :megagrin: Imprezy z dzieciakami są niezwykłe :cool1: dzieciaki latają, ich mamusie za nimi... boosko :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mała Rita napisał(a):zwany tequilą wypitą w przeciągu 15 minut... :cool1: Wirus pogromca :evil_lol: Quote
tigrunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Mała Rita napisał(a):dzieciaki latają, ich mamusie za nimi... boosko :evil_lol: Znam to .. już zrezygnowałam z takich imprez :cool1: Czasem tylko trzeba iść do Łukiego siostry :cool1: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Asiu :) ojojoj to naprawde jakaś plaga nieudanych imprez Sylwestrowych...ale miejmy nadzieje że ten Rok za to bedzie obfitował w świetne imprezy ;) Asiu pokaż chłopaków :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Kasia_zg']Cześć Asiu :) ojojoj to naprawde jakaś plaga nieudanych imprez Sylwestrowych...ale miejmy nadzieje że ten Rok za to bedzie obfitował w świetne imprezy ;) Asiu pokaż chłopaków :loveu: Chłopaki na wygnaniu, jeden u jednej babci, drugi u drugiej :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Chłopaki na wygnaniu, jeden u jednej babci, drugi u drugiej :evil_lol: Kiedy jest planowany wielki powrót? Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe... Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita'] Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :calus: Czyli plan się udał :sweetCyb: Gratulacje! Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']:calus: Czyli plan się udał :sweetCyb: Gratulacje! dziękuje :oops: jaki plan Aguś??? :cool3: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita']dziękuje :oops: jaki plan Aguś??? :cool3: Ano, kiedyś tam... pisałaś... :Rose: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']Ano, kiedyś tam... pisałaś... :Rose: acha :oops: Niesamowite uczucie :loveu: widzialam 16mm fasolke i slyszalam bicie serduszka :loveu: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita'] Niesamowite uczucie :loveu: widzialam 16mm fasolke i slyszalam bicie serduszka :loveu: :Cool!: pięknie Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita']Wiem, że to Fidka galeria ale chyba nie będzie miał mi tego za złe... Otóż chciałam podzielić się z Wami wiadomością, że będziemy mieć z Dawidem DZIDZIUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Ale śliczniutki prezent gwiazdkowy i noworoczny:loveu::loveu::loveu: GRATULUJE:loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale śliczniutki prezent gwiazdkowy i noworoczny:loveu::loveu::loveu: GRATULUJE:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy Ewcik :loveu: Chcialam pieseczka drugiego a tu dzidzius bedzie :loveu: Quote
ewa2909 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Dziękujemy Ewcik :loveu: Chcialam pieseczka drugiego a tu dzidzius bedzie :loveu: Ja tam bym wolała dzidziusia od 3 pieska:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76']Kosz kwiatów dla mamuśki :oops: ale fajnie być w ciąży :loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Gratulacje:loveu::loveu::loveu: I duuużo zdrowia dla maleństwa:loveu::loveu::loveu: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='tigrunia']Nowy Dogomaniak nam rośnie ? :crazyeye: :loveu: Ale jaja :evil_lol: Super Asiu :multi: Dogomaniak ma na razie 16 mm :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Gratulacje:loveu::loveu::loveu: I duuużo zdrowia dla maleństwa:loveu::loveu::loveu: dziękujemy w imieniu fasolka :loveu: Quote
Recommended Posts