***Paulina*** Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):dziękujemy w imieniu fasolka :loveu: To ile jeszcze musisz czekać??? Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nowy Dogomaniak nam rośnie ? :crazyeye: :loveu: Ale jaja :evil_lol: Super Asiu :multi: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Aga76 napisał(a):Pozdrowienia dla Babci Małgosi :loveu: Babcia Małgosia w szoku :crazyeye: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='tigrunia']Żeś skoczna, żem Cię nie zauważyła :evil_lol: Ciekawe co wam z tego wyjdzie.. chłopak czy dziołszka :loveu: Co byś wolała ? :evil_lol: Tak skrycie to dziewczynkę ;) ale jak bedzie chlopak to tez fajnie :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Babcia Małgosia w szoku :crazyeye: Oj :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Gratulacje dla przyszłej mamusi. dziekujemy :loveu: Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita']Dogomaniak ma na razie 16 mm :loveu: Żeś skoczna, żem Cię nie zauważyła :evil_lol: Ciekawe co wam z tego wyjdzie.. chłopak czy dziołszka :loveu: Co byś wolała ? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To ile jeszcze musisz czekać??? ooo dopiero w sierpniu dzidzius sie urodzi Quote
***Paulina*** Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):ooo dopiero w sierpniu dzidzius sie urodzi To rezygnujecie z drugiego yorka??? Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To rezygnujecie z drugiego yorka??? W tej sytuacji chyba nie mamy wyjscia :cool1: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Chlopczyk tez moglby byc ale u mnie w rodzinie same dziewczynki sie rodzą :loveu: Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita']Tak skrycie to dziewczynkę ;) ale jak bedzie chlopak to tez fajnie :evil_lol: Co Ty .. na dogomanii same chłopaki się rodzą :evil_lol: :diabloti: [quote name='Mała Rita']ooo dopiero w sierpniu dzidzius sie urodzi Ja to sobie dziecko na wiosne zaplanuje jak mi się kiedyś zachce :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 tigrunia napisał(a):Kurcze ale fajnie :multi: Kiedy się w ogóle dowiedziałaś ? Tak oficjalnie to dzisiaj gdy uslyszalam bicie serduszka :loveu: no a pierwsze przypuszczenia pojawily sie z trzy tygodnie temu :) Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Chlopczyk tez moglby byc ale u mnie w rodzinie same dziewczynki sie rodzą :loveu: Kurcze ale fajnie :multi: Kiedy się w ogóle dowiedziałaś ? Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 tigrunia napisał(a):Super.. oby Ci się zdrowo rozwijał :loveu: nie dziekuje co by nie zapeszyc :loveu: Quote
rita60 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi: [SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus: Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Mała Rita napisał(a):Tak oficjalnie to dzisiaj gdy uslyszalam bicie serduszka :loveu: no a pierwsze przypuszczenia pojawily sie z trzy tygodnie temu :) Super.. oby Ci się zdrowo rozwijał :loveu: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='rita60']Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi: [SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus: ja tez wypije!!! soczek jednodniowy z marchewki :evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Mała Rita']Tak oficjalnie to dzisiaj gdy uslyszalam bicie serduszka :loveu: no a pierwsze przypuszczenia pojawily sie z trzy tygodnie temu :) Jeszcze raz gratulacje dla tatusia i mamusi :grins: Quote
Mała Rita Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='Aga76'] Jeszcze raz gratulacje dla tatusia i mamusi :grins: :cunao:a se zatancze z tego wszystkiego! a co! Quote
Aga76 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='rita60']Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi: [SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus: Takie bąbelki chętnie wypiję za zdrowie Fasolki! No to zdrówko! Quote
tigrunia Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='rita60']Dziewczyny wypijcie toast za zdrowie mojej wnuczki lub wnusia:multi::multi::multi: [SIZE=2]Kocham ta Fasolke i corcie:calus: Jasne, ze wypijemy :multi: Małgosiu dla Ciebie również serdeczne gratulacje :multi: Quote
Kasia_zg Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Asiu cóż za fantastyczna wiadomość gratuluje Wam całym sercem i ciesze sie wraz w Wami :multi: A przyszłej babci Małgosi również gratuluje i z checią wipije z takiej okazji za zdróweczko fasolki:loveu: Quote
Recommended Posts