Mała Rita Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 tigrunia napisał(a):Nianie ? :p tak :) a teraz bede ogladala jakies film o swietach :loveu: Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Mała Rita napisał(a):tak :) a teraz bede ogladala jakies film o swietach :loveu: A ja głupia zapomniałam, ze to ostatni odcinek i nie oglądałam :-( Quote
Pegaza Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Asia a wiesz ze ta Szminka w wielkim miescie leci co niedziele na tvp1 o 20 sama nie wiedzialam dopoki w program nie spojrzalam:lol: ja juz koncze te ksiazke dzis zobacze ten odcinek..ciekawe czy bedzie tak jak wyobrazam sobie jak czytam hihi Quote
Magda Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Cześć! Widzę, że przygotowania idą pełną parą:eviltong: W tym roku chyba obędzie się bez zdjęć potraw, nie? Aguś jak tam?:diabloti: Pozdrawiamy! Quote
Kasia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 cze Asik :loveu: gdzie żeś? w pracy zaś? :p Quote
Aga76 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Magda napisał(a):Cześć! Widzę, że przygotowania idą pełną parą:eviltong: W tym roku chyba obędzie się bez zdjęć potraw, nie? Aguś jak tam?:diabloti: Bez zdjęć? Nie może być :shake: :placz: Quote
ewa2909 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Dziewczynki :loveu: Wykończona jestem ostatnim tygodniem :cool1: Ale od jutra wolne i tak do Sylwestra :multi: Prezenty kupione, mieszkanie nie posprzątane :evil_lol: ach..... Cześć Asik:loveu: Trzeba zawołać krasnoludki to posprzątają:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Cze Dziewczynki :loveu: Wykończona jestem ostatnim tygodniem :cool1: Ale od jutra wolne i tak do Sylwestra :multi: Prezenty kupione, mieszkanie nie posprzątane :evil_lol: ach..... Quote
***Paulina*** Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Dziewczynki :loveu: Wykończona jestem ostatnim tygodniem :cool1: Ale od jutra wolne i tak do Sylwestra :multi: Prezenty kupione, mieszkanie nie posprzątane :evil_lol: ach..... Super:multi: Czyli będziesz dłużej siedzieć na dogo i dasz więcej fotek:multi::multi::multi: Quote
Mała Rita Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Sa fotki ;) Tak chłopaki pomagają mi w przygotowaniach do Świąt :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ale śpiochy, widać, że nie zaprzątają sobie świętami głowy. Quote
Mała Rita Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Zuza i Noddy napisał(a):Ale śpiochy, widać, że nie zaprzątają sobie świętami głowy. Taka ich pomoc, że chociaż nie przeszkadzają :evil_lol: Quote
Zuza i Noddy Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Taka pomoc jest nieoceniona. U mnie mama myje podłogi a Noddy cały czas za mną biega i tylko jest przez nią przeganiany:lol: Quote
Mała Rita Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Dziękujemy Serdecznie za Zyczenia!!!! :loveu: A Wszystkim Dogomaniakom zyczymy zdrowych, radosnych a przede wszystkim rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia! :tree1: Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ależ chłopaki umęczone obowiązkami ;) hihihi pozdrawiamy gorąco i bardzo świątecznie Quote
Mała Rita Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Aga76 napisał(a):Ależ chłopaki umęczone obowiązkami ;) hihihi pozdrawiamy gorąco i bardzo świątecznie Cze Aguś :loveu: Quote
Aga76 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze Aguś :loveu: Dobry Asiu Mam godzinną przerwę na dogo, hihihi Quote
madziasto4 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Chłopaki świetne :evil_lol: Fidek przysypia raczej, ale Arni to już na dobre odpłynął :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Halo halo :loveu: Jest tam ktos?? My po swietach, przejedzeni, zmeczeni ach... Daria nareszcie wstawiam ten kożuszek od Kamila :evil_lol: Foty żem nareszcie porobiła :) Pozowała Rita60 czyli moja mama :lol: Quote
Kasia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 cze Asik :loveu: fajnie, że juz po Świętach, w końcu zaczną się normalne dni, skończy się ten beznadziejny co roku powtarzany program telewizyjny i zaczną moje seriale Quote
Mała Rita Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Kasia napisał(a):cze Asik :loveu: fajnie, że juz po Świętach, w końcu zaczną się normalne dni, skończy się ten beznadziejny co roku powtarzany program telewizyjny i zaczną moje seriale w te swieta w tv nie bylo nic co bym z przyjemnoscia obejrzala :shake: no może tylko "Pada Shrek" :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Agus u nas :loveu: :cunao: Jak tak poskaczę, to może stracę, to co ostatnio zyskałam :evil_lol: Quote
Recommended Posts