Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
A Ty gdzie latasz po cudzych podwórkach i swego nie pilnujesz?
Jak tam Fiduś:loveu: ,troszke lepiej już?

Daj Swoje namiarki na NK.

Fidek juz zapomniał ze byl chory :evil_lol: Tylko po tej chorobie jako jakos bardziej do mnie przylgnał, spi ze mna, przytula sie co chwile, "pieścioch" taki :loveu:

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cze :loveu:
Własnie .. zapomniałam, ze posprzątać trzeba na święta :evil_lol: Milion okien mam do mycia :cool1:
Tez nic nie mam udekorowane jeszcze .. :-( Dziś chciałam kupić wieniec na drzwi taki superancki był na giełdzie :loveu: to Łukki powiedział, że kicz robie, że lampki na balustradzie wystarczą :cool1: Wkurzył mnie :angryy: I tak sobie kupie :mad:

Posted

tigrunia napisał(a):
Cze :loveu:
Własnie .. zapomniałam, ze posprzątać trzeba na święta :evil_lol: Milion okien mam do mycia :cool1:
Tez nic nie mam udekorowane jeszcze .. :-( Dziś chciałam kupić wieniec na drzwi taki superancki był na giełdzie :loveu: to Łukki powiedział, że kicz robie, że lampki na balustradzie wystarczą :cool1: Wkurzył mnie :angryy: I tak sobie kupie :mad:

to Ty dzisiaj wolne miałaś :loveu: tak wlasnie rano gdy dotarlam do pracy myślałam czy tez pracujesz czy jestem jedyna osoba na świecie ktora o tej porze przyszla w niedziele do pracy :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):
to Ty dzisiaj wolne miałaś :loveu: tak wlasnie rano gdy dotarlam do pracy myślałam czy tez pracujesz czy jestem jedyna osoba na świecie ktora o tej porze przyszla w niedziele do pracy :cool1:

Och jak miło :loveu:
Niestety byłam w pracy :cool1: Tylko 2 godziny no ale byłam :angryy:

Posted

Mała Rita napisał(a):
dopiero wolne mam w Wigilię :cool1: Bez sensu

Ja mam przyszy weekend wolny :multi: Łuki ma nawał pracy więc pewnie go nie bedzie i sie zastanawiam czy gdzieś w świat nie wyruszyć :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Jaki nastrój buntowniczy :megagrin:

Bry Asiu :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
jak śpią i nie chrapia przy tym :evil_lol:

E to ja nie mam takiego szczęścia .. mój jak śpi to zazwyczaj na plecach - co za tym idzie chrapie :cool1: Często się też budzi bo Baf kupe gdzieś walnie i on przez sen wycuwa i zaraz mnie budzi i awanture robi :cool1:

Posted

tigrunia napisał(a):
E to ja nie mam takiego szczęścia .. mój jak śpi to zazwyczaj na plecach - co za tym idzie chrapie :cool1: Często się też budzi bo Baf kupe gdzieś walnie i on przez sen wycuwa i zaraz mnie budzi i awanture robi :cool1:

wyczulony bardzo ten Twój Luk :evil_lol: Dawid chrapie strasznie, zazwyczaj wychodze spac do drugiego pokoju bo nie da sie usnać... :cool1:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Dawid chrapie strasznie, zazwyczaj wychodze spac do drugiego pokoju bo nie da sie usnać... :cool1:

jeny, mam to samo tylko, ze nie mam jak pójść do trzeciego pokoju bo nie mam tam łóżka :shake:
a łóżko Łukaszka za małe dla mnie i dlatego z łokcia zawsze Tomek oberwie w trakcie snu a potem rano sie dziwi czemu go w dołku szczyka :evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
jeny, mam to samo tylko, ze nie mam jak pójść do trzeciego pokoju bo nie mam tam łóżka :shake:
a łóżko Łukaszka za małe dla mnie i dlatego z łokcia zawsze Tomek oberwie w trakcie snu a potem rano sie dziwi czemu go w dołku szczyka :evil_lol:

ja to sie zawsze dre Daaaaawiiiddd nie chrap i on sie bardzo wscieka :evil_lol: