Mała Rita Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 ewa2909 napisał(a):A Ty gdzie latasz po cudzych podwórkach i swego nie pilnujesz? Jak tam Fiduś:loveu: ,troszke lepiej już? Daj Swoje namiarki na NK. Fidek juz zapomniał ze byl chory :evil_lol: Tylko po tej chorobie jako jakos bardziej do mnie przylgnał, spi ze mna, przytula sie co chwile, "pieścioch" taki :loveu: Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cze :loveu: Własnie .. zapomniałam, ze posprzątać trzeba na święta :evil_lol: Milion okien mam do mycia :cool1: Tez nic nie mam udekorowane jeszcze .. :-( Dziś chciałam kupić wieniec na drzwi taki superancki był na giełdzie :loveu: to Łukki powiedział, że kicz robie, że lampki na balustradzie wystarczą :cool1: Wkurzył mnie :angryy: I tak sobie kupie :mad: Quote
Mała Rita Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 tigrunia napisał(a):Cze :loveu: Własnie .. zapomniałam, ze posprzątać trzeba na święta :evil_lol: Milion okien mam do mycia :cool1: Tez nic nie mam udekorowane jeszcze .. :-( Dziś chciałam kupić wieniec na drzwi taki superancki był na giełdzie :loveu: to Łukki powiedział, że kicz robie, że lampki na balustradzie wystarczą :cool1: Wkurzył mnie :angryy: I tak sobie kupie :mad: to Ty dzisiaj wolne miałaś :loveu: tak wlasnie rano gdy dotarlam do pracy myślałam czy tez pracujesz czy jestem jedyna osoba na świecie ktora o tej porze przyszla w niedziele do pracy :cool1: Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mała Rita napisał(a):to Ty dzisiaj wolne miałaś :loveu: tak wlasnie rano gdy dotarlam do pracy myślałam czy tez pracujesz czy jestem jedyna osoba na świecie ktora o tej porze przyszla w niedziele do pracy :cool1: Och jak miło :loveu: Niestety byłam w pracy :cool1: Tylko 2 godziny no ale byłam :angryy: Quote
Mała Rita Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 tigrunia napisał(a):Och jak miło :loveu: Niestety byłam w pracy :cool1: Tylko 2 godziny no ale byłam :angryy: dopiero wolne mam w Wigilię :cool1: Bez sensu Quote
tigrunia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Mała Rita napisał(a):dopiero wolne mam w Wigilię :cool1: Bez sensu Ja mam przyszy weekend wolny :multi: Łuki ma nawał pracy więc pewnie go nie bedzie i sie zastanawiam czy gdzieś w świat nie wyruszyć :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tigrunia napisał(a):Tez nic nie mam udekorowane jeszcze .. :-( Dziś chciałam kupić wieniec na drzwi taki superancki był na giełdzie :loveu: to Łukki powiedział, że kicz robie, że lampki na balustradzie wystarczą :cool1: Wkurzył mnie :angryy: I tak sobie kupie :mad: Jaki nastrój buntowniczy :megagrin: Bry Asiu :loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 2Be, bo chłopty to takie som nawiedzone :p ja tam swojego nie słucham bo gdybym słuchała to pewnie w zimę w sandałach bym chodziła! cze Asik :loveu: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Już mam dość tych chłopów :cool1: Co jeden to lepszy :cool1: Cze Asik :p Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 eee fajne są czasami :loveu: te chłopy nasze :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a):eee fajne są czasami :loveu: te chłopy nasze :evil_lol: Naiwna... :cool1: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 tigrunia napisał(a):Naiwna... :cool1: :evil_lol: jak śpią i nie chrapia przy tym :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a):jak śpią i nie chrapia przy tym :evil_lol: E to ja nie mam takiego szczęścia .. mój jak śpi to zazwyczaj na plecach - co za tym idzie chrapie :cool1: Często się też budzi bo Baf kupe gdzieś walnie i on przez sen wycuwa i zaraz mnie budzi i awanture robi :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 tigrunia napisał(a):E to ja nie mam takiego szczęścia .. mój jak śpi to zazwyczaj na plecach - co za tym idzie chrapie :cool1: Często się też budzi bo Baf kupe gdzieś walnie i on przez sen wycuwa i zaraz mnie budzi i awanture robi :cool1: wyczulony bardzo ten Twój Luk :evil_lol: Dawid chrapie strasznie, zazwyczaj wychodze spac do drugiego pokoju bo nie da sie usnać... :cool1: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ................ skocze sobie w dół ...... Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Mała Rita napisał(a): Dawid chrapie strasznie, zazwyczaj wychodze spac do drugiego pokoju bo nie da sie usnać... :cool1: jeny, mam to samo tylko, ze nie mam jak pójść do trzeciego pokoju bo nie mam tam łóżka :shake: a łóżko Łukaszka za małe dla mnie i dlatego z łokcia zawsze Tomek oberwie w trakcie snu a potem rano sie dziwi czemu go w dołku szczyka :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja Łukiego na bok przewracam :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):jeny, mam to samo tylko, ze nie mam jak pójść do trzeciego pokoju bo nie mam tam łóżka :shake: a łóżko Łukaszka za małe dla mnie i dlatego z łokcia zawsze Tomek oberwie w trakcie snu a potem rano sie dziwi czemu go w dołku szczyka :evil_lol: ja to sie zawsze dre Daaaaawiiiddd nie chrap i on sie bardzo wscieka :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 dzis rano mi sie oberwało zaś bo walnęłam z całej siły go jak chrapał :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):dzis rano mi sie oberwało zaś bo walnęłam z całej siły go jak chrapał :evil_lol: :evil_lol: jeeezuuu najbardziej na swiecie nie znosze chrapania :shake: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 senność wg Fidka :loveu: A to nowe spanka chłopaków :loveu: Quote
Kasia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 śpią w nich chociaż? fajne takie, mini i maxi :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Kasia napisał(a):śpią w nich chociaż? fajne takie, mini i maxi :evil_lol: dzisiaj dopiero pierwszy raz sie w nich polozyli :cool3: Quote
tigrunia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Fajnie :loveu: Takie same wyrka mają :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 tigrunia napisał(a):Fajnie :loveu: Takie same wyrka mają :loveu: dawid zaszalał :evil_lol: Quote
Recommended Posts