Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aga76 napisał(a)::cunao: Jak tak poskaczę, to może stracę, to co ostatnio zyskałam :evil_lol: e tam, swieta sa tylko dwa razy do roku :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Mała Rita']e tam, swieta sa tylko dwa razy do roku :evil_lol: Ćześć Asik:loveu: Ja tyż muszę se poskakac:cunao::cunao::cunao: :loveu:Już są u Iwonki malutkie siulki:loveu: Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='Mała Rita']e tam, swieta sa tylko dwa razy do roku :evil_lol: Całe szczęście :evil_lol: bo więcej skoków bym nie zniosła. Czyżby kolega Fidka się narodził? .... Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 O kurcze!!! A ile sie narodzilo???? Quote
ewa2909 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mała Rita napisał(a):O kurcze!!! A ile sie narodzilo???? Są 2 chłopy i jedna dziewczynka:loveu: Druga sunia pojechała wczoraj do kawalera do Warszawy do hodowli Bakarat. Quote
Pegaza Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cze Asica:p kozuch fajowy ino ja bym go widziala w kolorze czarnym abo bialym juz sie do swojego bialego przyzwyczailam:loveu: leb mnie boli:placz: aa sa wyprzedaze w galeriach..:eviltong: byla ktora? Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Tyż mówie cześć :loveu: Fajny kożuch :loveu: Pegaza napisał(a): aa sa wyprzedaze w galeriach..:eviltong: byla ktora? Miałam dziś się wybrać ale ostryyy dzień był więc nie wyszło :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Cze :multi: Nareszcie wszyscy powrócili :multi: Daria ale toz to przecie czarny kozuch tylko tak sie swici od lampy :evil_lol: Kamil dowiózł mi kolejne, juz mam cala szafe w tych samych kożuchach :evil_lol: czarne i jeden brazowy jakby kto chciał :razz: Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Nabrałam ochoty na kożuszek :loveu: Niech spłynie na mnie jeszcze natchnienie ruszenia się :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aga76 napisał(a):Nabrałam ochoty na kożuszek :loveu: Niech spłynie na mnie jeszcze natchnienie ruszenia się :evil_lol: Nie powaznie jak chcecie to Wam podesle kozuszek to sobie obejrzycie Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Pegaza napisał(a): aa sa wyprzedaze w galeriach..:eviltong: byla ktora? tigrunia napisał(a): Miałam dziś się wybrać ale ostryyy dzień był więc nie wyszło :cool1: ja byłam wczoraj ale nic nie wybrałam :placz: szmat co nie miara a ja nic nie umiałam znaleźć jak na złość! w końcu tak zgłodniałam, że poszłam i se kupiłam w KFC kubełek i zjadłam go całego sama :evil_lol: TZ musiał se nowego zamawiać...:cool1: ale za to kupiliśmy se nowy telewizor, fajny taki bo duuuuży :loveu: cze Asik! jutro do roboty :placz: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kasia napisał(a):ja byłam wczoraj ale nic nie wybrałam :placz: szmat co nie miara a ja nic nie umiałam znaleźć jak na złość! w końcu tak zgłodniałam, że poszłam i se kupiłam w KFC kubełek i zjadłam go całego sama :evil_lol: TZ musiał se nowego zamawiać...:cool1: ale za to kupiliśmy se nowy telewizor, fajny taki bo duuuuży :loveu: cze Asik! jutro do roboty :placz: poka telewizor :loveu: A ja wolne jutro i we wtorek tyz wolne :loveu: Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mała Rita napisał(a): poka telewizor :loveu: A ja wolne jutro i we wtorek tyz wolne :loveu: fajny taki, LG 37 cali - chciałam większy ale my oglądamy z dość bliskiej odległości i odradzali nam... cienki taki :loveu: już plan na sylwestra jakis macie? Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Aga76 napisał(a):Fido na kożuszku, to byłaby piękna fota :loveu: A masz stronkę z kożuszkami? stronki nie mam, moge najwyzej foty porobic tych co mam :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Kasia napisał(a):fajny taki, LG 37 cali - chciałam większy ale my oglądamy z dość bliskiej odległości i odradzali nam... cienki taki :loveu: już plan na sylwestra jakis macie? zadnych planow :shake: nikt nie kwapi sie zeby robic u siebie a ja sie zawzięłam i u nas w tym roku tez nie bedzie... :cool1: Kamil bedzie do Nowego Roku wiec pewnie jakos z nim spedzimy Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mała Rita napisał(a):Nie powaznie jak chcecie to Wam podesle kozuszek to sobie obejrzycie Fido na kożuszku, to byłaby piękna fota :loveu: A masz stronkę z kożuszkami? Quote
Aga76 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mała Rita napisał(a):stronki nie mam, moge najwyzej foty porobic tych co mam :evil_lol: Jeśli nadejdzie natchnienie na fotki, to ja bardzo chętnie będę oglądać pokaz mody :loveu: Ale słodka panienka :loveu: Quote
tigrunia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 A kto to Tosia ? :loveu: Kasia napisał(a):fajny taki, LG 37 cali - chciałam większy ale my oglądamy z dość bliskiej odległości i odradzali nam... cienki taki :loveu: już plan na sylwestra jakis macie? Tyż mam 37 cali i już mi mały :cool1: Chyba go dam do sypialni :evil_lol: Poka go , poka :multi: Quote
Mała Rita Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Tosia to suczka Dawida siostry - takie malenstwo w porównaniu z Fidkiem Quote
Kasia Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 tigrunia napisał(a): Poka go , poka :multi: pokazywałam jak byłam mała :evil_lol: idź do mnie. Quote
Pegaza Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cze Aska:p czarny mowisz no a na fotce wyglada jak braz hehe Dawid u Was jest poka poka go cho na chwile:evil_lol: moje oko chce spojrzec na niego:evil_lol: ja tez byla i sobie nic nie kupiala ale Niki tak w 5 10 15 fajna Tosiak:p Quote
Recommended Posts