Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76 napisał(a):
Dzień dobry :loveu:

Jak się rano miewał Fidek?

Nie wiem :evil_lol: Bo jak wychodziłam to spał i nie zszedł nawet na chwilkę z łózka :evil_lol:
Ale chyba mu się polepszyło bo wczoraj wyjadał z miski Arniemu :roll: Ale jeszcze go troszkę przegłodziłam... Tak mi wet kazał...

• Replies 3.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mała Rita napisał(a):
Nie wiem :evil_lol: Bo jak wychodziłam to spał i nie zszedł nawet na chwilkę z łózka :evil_lol:
Ale chyba mu się polepszyło bo wczoraj wyjadał z miski Arniemu :roll: Ale jeszcze go troszkę przegłodziłam... Tak mi wet kazał...

Jeśli spał to też chyba dobrze :p
Przegłodzenie nigdy nie zaszkodzi, a potrafi zdziałać cuda. Dziewczyny gdy miewają problemy żołądkowe od razu są odstawiane od miski i szybko im przechodzi. Chociaż zawsze korci, żeby dać chociaż troszkę :roll:

Posted

Aga76 napisał(a):
Jeśli spał to też chyba dobrze :p
Przegłodzenie nigdy nie zaszkodzi, a potrafi zdziałać cuda. Dziewczyny gdy miewają problemy żołądkowe od razu są odstawiane od miski i szybko im przechodzi. Chociaż zawsze korci, żeby dać chociaż troszkę :roll:

dobrze ze ja wczoraj byłam w pracy do 22, to mnie nie głębił o jedzenie i twarda byłam :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
dobrze ze ja wczoraj byłam w pracy do 22, to mnie nie głębił o jedzenie i twarda byłam :evil_lol:

Ostatnio też tak miałam, że rola złego przypadła na TK :megagrin:

Posted

U mnie poprostu m-a juz slyszec nie mogl zawodzenia o jedzenie wiec kazal podac:lol: ale nie bylam pewna czy dobrze robie na szczescie juz nie bylo biegunki po tym jedzonku..

Asia nie odpowiedzialas mi na pytanie:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):
U mnie poprostu m-a juz slyszec nie mogl zawodzenia o jedzenie wiec kazal podac:lol: ale nie bylam pewna czy dobrze robie na szczescie juz nie bylo biegunki po tym jedzonku..

Asia nie odpowiedzialas mi na pytanie:roll:

Daria pytanie o dzidzię? Odpowiedziałam, tylko posty przeskoczyły :placz:

Posted

Mała Rita napisał(a):

Cze Kasik :loveu: Kupiliśmy chłopakom nowe leżenia ale nie chcą w nich leżeć :evil_lol:

hehe, tez to przerabiałam w zeszłym roku. więcej przebywał w nim Łukaszek niż Fidel :evil_lol:
w końcu legowisko poszło do piwnicy bo tylko sie kurzyło w chałupie....

Posted

Kasia napisał(a):
hehe, tez to przerabiałam w zeszłym roku. więcej przebywał w nim Łukaszek niż Fidel :evil_lol:
w końcu legowisko poszło do piwnicy bo tylko sie kurzyło w chałupie....

i kupiliśmy jeszcze matę grzewczą do łazienki :loveu:

Posted

Mała Rita napisał(a):
no taką pod kafelki, żeby podłoga była ciepła w łazience :loveu:

AHA:oops::oops::oops:
Ja szukam coś fajnego na położenie na kafelki do ozdoby,żeby ciepło w nózie było.

Posted

Mała Rita napisał(a):

no taką pod kafelki, żeby podłoga była ciepła w łazience :loveu:

pod kafelki?
będziecie podłogę zrywać czy dopiero ją robicie?

Posted

Mała Rita napisał(a):
w LEROY MERLIN sa fajne chodniczki, takie puszyste :loveu:

Jutro chyba jedziemy po prezenty dla dzieciaków więc i za chodniczkami sie rozejrze.
Asiu a co z ubrankiem?Następny wikend schodzi.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Jutro chyba jedziemy po prezenty dla dzieciaków więc i za chodniczkami sie rozejrze.
Asiu a co z ubrankiem?Następny wikend schodzi.

no właśnie :placz: ja w ten weekend pracuje :cool1: może jakoś w tygodniu zdzwonimy się co?

Posted

Mała Rita napisał(a):
no właśnie :placz: ja w ten weekend pracuje :cool1: może jakoś w tygodniu zdzwonimy się co?

Ale ja dopiero po 19 mogę w tyg bo do wieczorka pracuje.
Chyba że od przyszłego wikendu,to wtedy jestem 2 tyg w domciu.

Posted

Mała Rita napisał(a):
to jeszcze ustalimy dokladnie :loveu:

Daj znać,jakoś może uda mi się dostosować do Twojego grafiku.
Między świętami wybieram się do Iwonki,masz ochote się wybrać ze mną?

Posted

ewa2909 napisał(a):
Daj znać,jakoś może uda mi się dostosować do Twojego grafiku.
Między świętami wybieram się do Iwonki,masz ochote się wybrać ze mną?

a kiedy idziesz? Bo ja w poniedzialek pracuje do 22 :cool1:, a w srode dawid ma urodzinki chyba ze moze jakos w weekend?