Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Aga76 napisał(a):Dzień dobry :loveu: Jak się rano miewał Fidek? Nie wiem :evil_lol: Bo jak wychodziłam to spał i nie zszedł nawet na chwilkę z łózka :evil_lol: Ale chyba mu się polepszyło bo wczoraj wyjadał z miski Arniemu :roll: Ale jeszcze go troszkę przegłodziłam... Tak mi wet kazał... Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):Nie wiem :evil_lol: Bo jak wychodziłam to spał i nie zszedł nawet na chwilkę z łózka :evil_lol: Ale chyba mu się polepszyło bo wczoraj wyjadał z miski Arniemu :roll: Ale jeszcze go troszkę przegłodziłam... Tak mi wet kazał... Jeśli spał to też chyba dobrze :p Przegłodzenie nigdy nie zaszkodzi, a potrafi zdziałać cuda. Dziewczyny gdy miewają problemy żołądkowe od razu są odstawiane od miski i szybko im przechodzi. Chociaż zawsze korci, żeby dać chociaż troszkę :roll: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Aga76 napisał(a):Jeśli spał to też chyba dobrze :p Przegłodzenie nigdy nie zaszkodzi, a potrafi zdziałać cuda. Dziewczyny gdy miewają problemy żołądkowe od razu są odstawiane od miski i szybko im przechodzi. Chociaż zawsze korci, żeby dać chociaż troszkę :roll: dobrze ze ja wczoraj byłam w pracy do 22, to mnie nie głębił o jedzenie i twarda byłam :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):dobrze ze ja wczoraj byłam w pracy do 22, to mnie nie głębił o jedzenie i twarda byłam :evil_lol: Ostatnio też tak miałam, że rola złego przypadła na TK :megagrin: Quote
Pegaza Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 U mnie poprostu m-a juz slyszec nie mogl zawodzenia o jedzenie wiec kazal podac:lol: ale nie bylam pewna czy dobrze robie na szczescie juz nie bylo biegunki po tym jedzonku.. Asia nie odpowiedzialas mi na pytanie:roll: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Pegaza napisał(a):U mnie poprostu m-a juz slyszec nie mogl zawodzenia o jedzenie wiec kazal podac:lol: ale nie bylam pewna czy dobrze robie na szczescie juz nie bylo biegunki po tym jedzonku.. Asia nie odpowiedzialas mi na pytanie:roll: Daria pytanie o dzidzię? Odpowiedziałam, tylko posty przeskoczyły :placz: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Kasia napisał(a):cze Asik, kobieto pracy :loveu: Cze Kasik :loveu: Kupiliśmy chłopakom nowe leżenia ale nie chcą w nich leżeć :evil_lol: Quote
Kasia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a): Cze Kasik :loveu: Kupiliśmy chłopakom nowe leżenia ale nie chcą w nich leżeć :evil_lol: hehe, tez to przerabiałam w zeszłym roku. więcej przebywał w nim Łukaszek niż Fidel :evil_lol: w końcu legowisko poszło do piwnicy bo tylko sie kurzyło w chałupie.... Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Kasia napisał(a):hehe, tez to przerabiałam w zeszłym roku. więcej przebywał w nim Łukaszek niż Fidel :evil_lol: w końcu legowisko poszło do piwnicy bo tylko sie kurzyło w chałupie.... i kupiliśmy jeszcze matę grzewczą do łazienki :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):i kupiliśmy jeszcze matę grzewczą do łazienki :loveu: Cześć Asik:loveu: Jaką mate? Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Cześć Asik:loveu: Jaką mate? no taką pod kafelki, żeby podłoga była ciepła w łazience :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):no taką pod kafelki, żeby podłoga była ciepła w łazience :loveu: AHA:oops::oops::oops: Ja szukam coś fajnego na położenie na kafelki do ozdoby,żeby ciepło w nózie było. Quote
Kasia Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a): no taką pod kafelki, żeby podłoga była ciepła w łazience :loveu: pod kafelki? będziecie podłogę zrywać czy dopiero ją robicie? Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ewa2909 napisał(a):AHA:oops::oops::oops: Ja szukam coś fajnego na położenie na kafelki do ozdoby,żeby ciepło w nózie było. w LEROY MERLIN sa fajne chodniczki, takie puszyste :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Kasia napisał(a):pod kafelki? będziecie podłogę zrywać czy dopiero ją robicie? tak, bedą nowe kafelki :loveu: takie imitujące panele podłogowe Quote
ewa2909 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):w LEROY MERLIN sa fajne chodniczki, takie puszyste :loveu: Jutro chyba jedziemy po prezenty dla dzieciaków więc i za chodniczkami sie rozejrze. Asiu a co z ubrankiem?Następny wikend schodzi. Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Jutro chyba jedziemy po prezenty dla dzieciaków więc i za chodniczkami sie rozejrze. Asiu a co z ubrankiem?Następny wikend schodzi. no właśnie :placz: ja w ten weekend pracuje :cool1: może jakoś w tygodniu zdzwonimy się co? Quote
ewa2909 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):no właśnie :placz: ja w ten weekend pracuje :cool1: może jakoś w tygodniu zdzwonimy się co? Ale ja dopiero po 19 mogę w tyg bo do wieczorka pracuje. Chyba że od przyszłego wikendu,to wtedy jestem 2 tyg w domciu. Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Ale ja dopiero po 19 mogę w tyg bo do wieczorka pracuje. Chyba że od przyszłego wikendu,to wtedy jestem 2 tyg w domciu. to jeszcze ustalimy dokladnie :loveu: Quote
ewa2909 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):to jeszcze ustalimy dokladnie :loveu: Daj znać,jakoś może uda mi się dostosować do Twojego grafiku. Między świętami wybieram się do Iwonki,masz ochote się wybrać ze mną? Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 ewa2909 napisał(a):Daj znać,jakoś może uda mi się dostosować do Twojego grafiku. Między świętami wybieram się do Iwonki,masz ochote się wybrać ze mną? a kiedy idziesz? Bo ja w poniedzialek pracuje do 22 :cool1:, a w srode dawid ma urodzinki chyba ze moze jakos w weekend? Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Aga76 napisał(a):Ale bajer, to musi fajnie wyglądać! Tym bardziej podgrzewane :p jak je zobaczylismy stwierdzilismy ze zadne inne :loveu: swietnie wygladaja Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Mała Rita napisał(a):tak, bedą nowe kafelki :loveu: takie imitujące panele podłogowe Ale bajer, to musi fajnie wyglądać! Tym bardziej podgrzewane :p Quote
Mała Rita Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Aga76 napisał(a):Nie widziałam takich, ale wystarczyło, że napisałaś i myślę sobie, że to musi być naprawdę ciekawe :p Kiedy będzie je kłaść? chyba juz po swiętach :cool1: Quote
Recommended Posts