Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja tez wyczuwam psie gowna na km...:roll: M-a nie chrapie...zadko sie zdarzy.. ale znam sposob na chwile podusia go przykryc hehe ja tego nie stosuje...ale gdzies tak slyszalam..albo zagwizdac ...:p szybko przyszly te wyrka:p fajne sie klocic nie beda;) w jednakowym kolorze je maja hahah Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Pegaza napisał(a):Ja tez wyczuwam psie gowna na km...:roll: M-a nie chrapie...zadko sie zdarzy.. ale znam sposob na chwile podusia go przykryc hehe ja tego nie stosuje...ale gdzies tak slyszalam..albo zagwizdac ...:p szybko przyszly te wyrka:p fajne sie klocic nie beda;) w jednakowym kolorze je maja hahah gwizdalam... nie pomaga, ale to z poduszka musze wypróbowac :evil_lol: jednak nie zamawialismy z allegro, kupilismy w psim sklepie :) Quote
Pegaza Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 tylko wiesz kontroluj oddech:evil_lol: bo za dlugo to nie zdrowo:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Ja też słyszałam o gwizdaniu i działa :evil_lol: Tylko weź tu teraz gwiżdż całą noc na takiego chrapaka zamiast spać :evil_lol: Okropnie nie lubię chrapania, no szlag mnie trafia :splat: Ale fajowe spanka :lol: Nie zamieniają się? Wchodzi każdy do swojego rozmiaru? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 madziasto4 napisał(a):Ja też słyszałam o gwizdaniu i działa :evil_lol: Tylko weź tu teraz gwiżdż całą noc na takiego chrapaka zamiast spać :evil_lol: Okropnie nie lubię chrapania, no szlag mnie trafia :splat: Ale fajowe spanka :lol: Nie zamieniają się? Wchodzi każdy do swojego rozmiaru? :evil_lol: Arnold to tylko raz wszedł, a Fidek spi w Arninowym spaniu :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bry Asiu, Fajny męski zestaw :loveu: rozmiary są najlepsze :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Aga76 napisał(a):Bry Asiu, Fajny męski zestaw :loveu: rozmiary są najlepsze :evil_lol: Cze Aguś :loveu: Dzis w nich spali co prawda tylko nad ranem ale zawsze :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Aguś :loveu: Dzis w nich spali co prawda tylko nad ranem ale zawsze :evil_lol: Chciałoby się powiedzieć, że posłanka zostały ... :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 :new-bday::new-bday::new-bday::tort:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA FIDKA Quote
Kasia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 I tu impra??? :-o :loveu:[SIZE="3"]No to wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu: Quote
Pegaza Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Same imprezki :lol: tulaski dla niego :loveu: a my sie jutro bawimy..:lol: Quote
Aga76 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Pegaza'] a my sie jutro bawimy..:lol: ... no właśnie, bo Livka to grudniowa panienka, tak? czy coś namieszałam? Quote
***Paulina*** Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ups...:roll: Przepraszamy za spóźnione życzenia, ale: :loveu::loveu::loveu:Wszystkiego naj naj dla FIDKA!!!:loveu::loveu::loveu: :new-bday::BIG::new-bday::tort::new-bday: Quote
Pegaza Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Aga76']... no właśnie, bo Livka to grudniowa panienka, tak? czy coś namieszałam? tak tak dzis sa jej urodzinki 100 lat odspiewalam jej rano:loveu: Quote
Kasia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Pegaza'] tak tak dzis sa jej urodzinki 100 lat odspiewalam jej rano:loveu: to ja też tu Livce złożę życzonka :lol: [SIZE="3"]:loveu: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu: Quote
Pegaza Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Kasia']to ja też tu Livce złożę życzonka :lol: :loveu: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ :loveu: dzieki Kasia przekaze jej napewno jak sie obudzi od cioci Kasi zyczenia:loveu: Quote
Mała Rita Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Czesc Wszystkim :multi: Net mi wczoraj nie działał :placz: Tera w pracy jestem :loveu: Fidek dziekuje za życzonka!!!!!! W ramach urodzin został wczoraj wykąpany, wybalsamowany i wyczesamy :loveu: Był przeszczęśliwy :evil_lol: Buziaki Wielkie dla Livki :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 cze Asik, Kobieto Pracy i Czynu :loveu: :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Kasia napisał(a):cze Asik, Kobieto Pracy i Czynu :loveu: :evil_lol: Jeszcze 4 dni pracujące i mam tydzien wolnego :multi: Quote
Pegaza Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Mała Rita napisał(a):Czesc Wszystkim :multi: Net mi wczoraj nie działał :placz: Tera w pracy jestem :loveu: Fidek dziekuje za życzonka!!!!!! W ramach urodzin został wczoraj wykąpany, wybalsamowany i wyczesamy :loveu: Był przeszczęśliwy :evil_lol: Buziaki Wielkie dla Livki :loveu::loveu::loveu: Hej Asia a mnie naszlo na wspominki i przejrzalam kasete video z jej narodzin:loveu: a dzieki buziaki przyjete:loveu: Apropo urodzin zamowilam im szampon:lol: jednak zostane przy tym co dotychczas stosowalam.. Quote
Mała Rita Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Asia a mnie naszlo na wspominki i przejrzalam kasete video z jej narodzin:loveu: a dzieki buziaki przyjete:loveu: Apropo urodzin zamowilam im szampon:lol: jednak zostane przy tym co dotychczas stosowalam.. a dzisiaj Fidkowi freesbee przyszło :multi: dostanie pod choinkę ;) Quote
Aga76 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Pegaza napisał(a): Apropo urodzin zamowilam im szampon:lol: jednak zostane przy tym co dotychczas stosowalam.. Oczywiście przeczytałam szampan :evil_lol: Dzień dobry. Quote
Recommended Posts