Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pozdrawiamy cieplutko i przesyłamy mocne uściski dla Fidka aby szybko wyzdrowiał :loveu: Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cze Asia :cool1: i co juz lepij dzis? wyspalas sie wczoraj?:evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mała Rita napisał(a):on juz kilka dni chodził taki smutny, nie chciał się bawic z Arnim, tylko spał... i dzis dostał biegunki no i te wymioty... :cool1: No żesz, co to za cholerstwo krąży, żeby psiaki tak chorowały, najpierw niuńki Darii, teraz Fidek, czyżby to szło z południa na północ?... tfu tfu :motz: Głaski dla Fidka :glaszcze: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Cze Wszystkim :multi: :loveu: Daria ja dopiero wstałam :megagrin: Be wczoraj jak wet podliczył trzy zastrzyki dla Fidka i do tego wizyta to ja żem prawie zemdlała :evil_lol: Aguś , Kasik Fidek wycałowany, wyściskany :) Śpi cały czas :cool1: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Mała Rita']Cze Wszystkim :multi: :loveu: Daria ja dopiero wstałam :megagrin: Be wczoraj jak wet podliczył trzy zastrzyki dla Fidka i do tego wizyta to ja żem prawie zemdlała :evil_lol: Aguś , Kasik Fidek wycałowany, wyściskany :) Śpi cały czas :cool1: Cześć bezwstydnico :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 [quote name='Aga76']Cześć bezwstydnico :evil_lol: Bo Fidek tak słodko spał i nie chciałam go budzić :) Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mała Rita napisał(a):Bo Fidek tak słodko spał i nie chciałam go budzić :) Wygląda na to, że po prostu poświęciłaś się dla wyższych wartości :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Aga76 napisał(a):Wygląda na to, że po prostu poświęciłaś się dla wyższych wartości :cool1: no tak, tak :evil_lol: wiele wysiłku mnie to kosztowało, to spanie znaczy do 12:15 :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mała Rita napisał(a):no tak, tak :evil_lol: wiele wysiłku mnie to kosztowało, to spanie znaczy do 12:15 :evil_lol: Podziwiam cię za odwagę, dzielność i wytrwałość :Rose: Dla Fidka wszystko! Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mała Rita napisał(a):Cze Wszystkim :multi: :loveu: Daria ja dopiero wstałam :megagrin: Be wczoraj jak wet podliczył trzy zastrzyki dla Fidka i do tego wizyta to ja żem prawie zemdlała :evil_lol: Aguś , Kasik Fidek wycałowany, wyściskany :) Śpi cały czas :cool1: Osz ty sie masz dobrze :p ja juz o 8 po tesco buszowalam.. drogiego macie weta? ja tam za zastrzyki place tyle ze ostatnio myslalam ze sie przeslyszalam:cool1:(taniocha) Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a):Osz ty sie masz dobrze :p ja juz o 8 po tesco buszowalam.. drogiego macie weta? ja tam za zastrzyki place tyle ze ostatnio myslalam ze sie przeslyszalam:cool1:(taniocha) za trzy zastrzyki zapłaciłam 63 zł :cool1: Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mała Rita napisał(a):za trzy zastrzyki zapłaciłam 63 zł :cool1: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Asia nie wierze a wiesz ile ja w jeden dzien 10 zl i dostala zastrzyk i tablety do domu a na drugi dzien nie przeszlo to dostala 4 zastrzyki za 5 zeta ja pytam dlaczego tak malo to mowi ze to kontynuacja leczenia i ona malutka wiec malo leku zuzywa.. a co on dostal takiego ze az tyle to kosztowalo? a szczepienie to po ile macie wiesz takie full wypas.. Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Asia nie wierze a wiesz ile ja w jeden dzien 10 zl i dostala zastrzyk i tablety do domu a na drugi dzien nie przeszlo to dostala 4 zastrzyki za 5 zeta ja pytam dlaczego tak malo to mowi ze to kontynuacja leczenia i ona malutka wiec malo leku zuzywa.. a co on dostal takiego ze az tyle to kosztowalo? a szczepienie to po ile macie wiesz takie full wypas.. kurcze nie pamietam ile placilam za to pierwsze szczepienie ale chyba gdzies tak z 50 zł, a wczoraj dostał antybotyk i na ból brzucha i na zatrzymanie wymiotów no i jeszcze policzyli za wizyte bo to bylo juz po 20 wiec taryfa nocna :( Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ja za dwie szczepionki 90 zł zapłaciłam :cool1: Quote
Pegaza Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 wypasione czy takie 3 skladnikowe lub 5 u nas sa szczepionki od 35 to 75 ale za 40 to juz tez na wiekszosc chorob za 50 to full wypas tyle ze to u innego weta tam taniej.. jesli chodzi o choroby takie biegunki np to najwiecej zaplacilam 30 zeta z kroplowkami lub jak wzywalam w niedziele i specjalnie przyjechala do lecznicy..jak to dobrze ze mieszkam gdzie mieszkam bo co miasto to inne ceny wetow:roll: choc w Katowicach i Chorzowie to juz bym wiecej placila tam sa kliniki wiec leczenie drozsze.. Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 mnie nie dziwi cena Asik, u nas też drogo jest. ostatnio za znieczulenie i antybiotyk zapłaciłam 90 zeta...:cool1: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 tigrunia napisał(a): A za leczenie to już się wypłaciłam sporo .. u bokserki operacja ropomacicza 550 zł, później 3 operacje usówania guza po ok 350 zł każda :cool1: Dziewczynki jeszcze mi nie chorowały .. ale jak jest szansa na wyleczenie to wtedy pieniądze się nie liczą, nawet spod ziemi człowiek je wytarga byle tylko pomóc psu. przynajmniej ja tak mam. Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a):wypasione czy takie 3 skladnikowe lub 5 u nas sa szczepionki od 35 to 75 ale za 40 to juz tez na wiekszosc chorob za 50 to full wypas tyle ze to u innego weta tam taniej.. jesli chodzi o choroby takie biegunki np to najwiecej zaplacilam 30 zeta z kroplowkami lub jak wzywalam w niedziele i specjalnie przyjechala do lecznicy..jak to dobrze ze mieszkam gdzie mieszkam bo co miasto to inne ceny wetow:roll: choc w Katowicach i Chorzowie to juz bym wiecej placila tam sa kliniki wiec leczenie drozsze.. No czyli za szczepienia cena podobna. Moje dostały 5-składnikową. A za leczenie to już się wypłaciłam sporo .. u bokserki operacja ropomacicza 550 zł, później 3 operacje usówania guza po ok 350 zł każda :cool1: Dziewczynki jeszcze mi nie chorowały .. Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 tigrunia napisał(a):No czyli za szczepienia cena podobna. Moje dostały 5-składnikową. A za leczenie to już się wypłaciłam sporo .. u bokserki operacja ropomacicza 550 zł, później 3 operacje usówania guza po ok 350 zł każda :cool1: Dziewczynki jeszcze mi nie chorowały .. I oby nie chorowały :shake: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Pegaza napisał(a):jee to moze dzidzi:eviltong: Asia co? :oops: eee nie, może jak Fidek będzie starszy :razz: Quote
Mała Rita Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):ale jak jest szansa na wyleczenie to wtedy pieniądze się nie liczą, nawet spod ziemi człowiek je wytarga byle tylko pomóc psu. przynajmniej ja tak mam. no własnie :roll: ja wczoraj w takiej panice byłam ze zrobiłabym wszystko zeby go nie bolało. I co chwilę budziłam się jak tylko poruszył się, instynkt macierzyński chyba mi się uaktywnił :loveu: Quote
Kasia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 tigrunia napisał(a): Dokładnie Kasiu .. ale nie zawsze nie wiadomo ile by się mialo pieniędzy uda się psiakowi pomóc .. :-( wiem, dlatego napisałam gdy są szanse na wyleczenie ;) Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Kasia napisał(a):ale jak jest szansa na wyleczenie to wtedy pieniądze się nie liczą, nawet spod ziemi człowiek je wytarga byle tylko pomóc psu. przynajmniej ja tak mam. Dokładnie Kasiu .. ale nie zawsze nie wiadomo ile by się mialo pieniędzy uda się psiakowi pomóc .. :-( Quote
Aga76 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Dzień dobry :loveu: Jak się rano miewał Fidek? Quote
Recommended Posts