Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 [quote name='Mała Rita']Wróciłam :loveu: Dajta spokój ja nie jestem stworzona do pracowania :evil_lol: ... ale do kupowania Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 [quote name='Aga76']... ale do kupowania dobrze Agus mówisz :loveu: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):dobrze Agus mówisz :loveu: :cunao: ... więc jutro co będziesz robić? Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Aga76 napisał(a)::cunao: ... więc jutro co będziesz robić? no jutro to jeszcze chyba do pracy pójdę i w piątek też... :cool1: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):no jutro to jeszcze chyba do pracy pójdę i w piątek też... :cool1: Ale w sobotę już zastosujesz nowy sposób na życie? :evil_lol: Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Aga76 napisał(a):Ale w sobotę już zastosujesz nowy sposób na życie? :evil_lol: no jeszcze chyba nie od tej soboty, bo w tą też pracuje :cool1: od Nowego Roku :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):no jeszcze chyba nie od tej soboty, bo w tą też pracuje :cool1: od Nowego Roku :evil_lol: Stanowczo za długi termin, to grozi przemęczeniem! Quote
Mała Rita Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Aga76 napisał(a):Stanowczo za długi termin, to grozi przemęczeniem! to może na zwolnienie na razie iść :hmmmm: :evil_lol: Quote
Aga76 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a):to może na zwolnienie na razie iść :hmmmm: :evil_lol: Ooo to to, mogłabyś pójść, w końcu jedno się skończyło :roll: Quote
Kasia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Mała Rita napisał(a): Wróciłam :loveu: Dajta spokój ja nie jestem stworzona do pracowania :evil_lol: to całkiem jak ja :loveu: Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Fidek chory :placz: własnie wrócilismy od lekarza :( dostał trzy zastrzyki, boli go brzuszek bardzo... Quote
ewa2909 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidek chory :placz: własnie wrócilismy od lekarza :( dostał trzy zastrzyki, boli go brzuszek bardzo... Bidula:-(:-(:-( Quote
Pegaza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mała Rita napisał(a):Fidek chory :placz: własnie wrócilismy od lekarza :( dostał trzy zastrzyki, boli go brzuszek bardzo... Hej Asia chyba jakis wirus z powietrza moje dziewczyny tez zachorowaly tak nagle i nie wiadomo po czym.. przejdzie mu zobaczysz dwa dni i bedzie zdrow:calus: Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 ewa2909 napisał(a):Bidula:-(:-(:-( nio :( cały czas spi i jest taki smutny :placz: Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pegaza napisał(a):Hej Asia chyba jakis wirus z powietrza moje dziewczyny tez zachorowaly tak nagle i nie wiadomo po czym.. przejdzie mu zobaczysz dwa dni i bedzie zdrow:calus: mam nadzieje, bo nie moge patrzec jak moja bida się męczy... zawsze szaleje z Arnoldem, w nocy nie przychodzi do mnie bo spi z Boksiem a teraz nie odstępuje mnie na krok, cała noc spał przytulony do mnie i patrzy teraz tymi oczkami smutnymi żebym mu pomogła :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pegaza napisał(a):Asia jak kiedys pol roku temu chyba Livka tez dostala takich bolesci brzucha i wyla z bolu to bylo straszne.. pomogla nospa przeciwbolowe...zastrzyki..tym razem nie mialy bolesci na szczescie tylko sama biegunka.. on juz kilka dni chodził taki smutny, nie chciał się bawic z Arnim, tylko spał... i dzis dostał biegunki no i te wymioty... :cool1: Quote
rita60 Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Mała Rita napisał(a):mam nadzieje, bo nie moge patrzec jak moja bida się męczy... zawsze szaleje z Arnoldem, w nocy nie przychodzi do mnie bo spi z Boksiem a teraz nie odstępuje mnie na krok, cała noc spał przytulony do mnie i patrzy teraz tymi oczkami smutnymi żebym mu pomogła :cool1: Moje kochane malenstwo,wycałuj ten sliczny czarny nosek od babci. Quote
Pegaza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Asia jak kiedys pol roku temu chyba Livka tez dostala takich bolesci brzucha i wyla z bolu to bylo straszne.. pomogla nospa przeciwbolowe...zastrzyki..tym razem nie mialy bolesci na szczescie tylko sama biegunka.. Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pegaza napisał(a):Te posty przeskakujace sa wkur..:angryy: nie widze ze cos pisalas... on juz kilka dni chodził taki smutny, nie chciał się bawic z Arnim, tylko spał... i dzis dostał biegunki no i te wymioty... :cool1: Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 rita60 napisał(a):Moje kochane malenstwo,wycałuj ten sliczny czarny nosek od babci. juz wycałowałam :loveu: Quote
Pegaza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Te posty przeskakujace sa wkur..:angryy: nie widze ze cos pisalas... Quote
Pegaza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Asia lece bo idzie zeswirowac do reszty z tymi postami.. Fidek ma zdrowiec:loveu:pa Quote
Mała Rita Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Pegaza napisał(a):Asia lece bo idzie zeswirowac do reszty z tymi postami.. Fidek ma zdrowiec:loveu:pa :buzi: ucałuj dziewczynki swoje :loveu: Quote
Pegaza Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 O tnx:loveu: chyba z nielicznych jestes kto czasem pomysli o moich psach... Quote
tigrunia Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cze Aśka :loveu: Fidek wyzdrowieje-nie martw się ;) Moje Panny wczoraj obie szczepione były :cool1: Jestem bankrutem :placz: Quote
Recommended Posts