Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieisaj byliśmy na tych Dziećkowicach było super :multi::multi: Tam jest takie duże jezioro i całe zamrznięte chodziliśmy sobie po nim żałowałam tylko że łyżw nie wzięłam bo dużo ludzi sobie jeździło :loveu: Bartio i Amiś szaleli jak głupki a Barti cykorek bał sie po lodzie chodzić :evil_lol::evil_lol: Ale lód był sprawdzony bo były tam jakieś zawody w hokeja na lodzie :razz:

Marta_Ares A no szaleją jak zawsze :lol: Dzięki

Skibka No ważne że las jest :loveu: U nas są dwa takie fajne jeziorka w pobliżu tylko wszędzie autem bo na nogach to się nie dojdzied szybko jeszcze z moją krówką :cool3:

gordonowa Tak mamy lód i na sośce i na dziećkowicach :multi:

deer_1987 My jeździmy pomimo mrozu dzis tak zimno było ale musieliśmy nasze szczęścia wybiegać :evil_lol:

Posted

No to widze udany dzień.
My się dzisiaj nudziliśmy trochę do południa..
Fajnie że macie taka pogodę, u mnie wczoraj śniegiem sypło, takie duże płaty były, ale to by było na tyle, szału nie ma.. :lol:

Posted

Kinguska Tak na początku na fajnym spacerku a tyeraz leniliśmy sie przed telewizorem i oglądaliśmy filmy :loveu: Polecam wszytsklim film Oko :cool3: Świetny horror jak dla mnie i nawet fajny film to baby mam :razz:

Cavy :evil_lol:

Owczarkowa To przyjedź do nas masz niedaleko z Sonią i Neską :multi::multi:

agaciaaa Strzela takie miny niekiedy :cool3:

deer_1987 Aha :p No moje to jakoś się tak nauczyły i jak są bez smyczy i jesteśmy wszystcy to nawet nie próbują uciekać pilnują się nas ładnie :loveu:

Posted

Śliczny Barti ;) Wasze psiaki się bawią mimo wieku, moja Sabinka ma dopiero 6 lat a za nic nie chce się bawić z Shirem, a psy so mają 10 lat bawią się jak szczeniaki :shake: no trudno. Piękne psiny. Zapraszamy do nowych fotek dzis lub jutro :) POZDRAWIAMY

Posted

Paulina_mickey Tak jak chcemy go wybiegać to bierzemy mu jakąś maskotkę :evil_lol: Bo żaden patyk nie jest lepszy od misia :evil_lol:

Kinguska 2 latka i nie cały miesiąc :cool3:

Sweetaśna Niekiedy tak a zazwyczja jakieś są w samochodzie :evil_lol:

Pusiakowa A cześć ;) Dzięki :loveu:

Mysia222 No u nas jest to samo :shake: To tylko tak wygląda że niby sie bawią a ta zabawa wygląda tak że Barti zaczepia Amisia do zabawy a Amiś go gryzie :cool3: