Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jaki leniuch z niego skoro sam jeść nie chce :evil_lol::evil_lol:
Salsa też by wolała być karmiona ale no cóż nie ma tak łatwo :)
jak dla mnie to ona w ogóle może nie jeść :evil_lol::evil_lol:

Posted

Sallcia No jak misie są też takie straaasznie leniwe i odpoczynek to ich najlepsze zajęcie to niech będzie że to miś :evil_lol:

jonQuilla No to nasz się tak wycwanił że jest głodny a nie reuszy się do miski bo mu sie nie chce :mad:

Owczarkowa on się wysilił i kopał :razz:

Posted

[CENTER]Wiesz co ja dzisiaj na geografii robiłam? :diabloti:
Liczyłam sobie ile mam do Ciebie kilometrów :D:D:D i wyszło jakieś 50 km :lol::evil_lol:[/CENTER]

Posted

jbk Ale ja bym tak chcaiła :evil_lol: A tren mój niejadek najchętniej je jak ktoś przyjdzie albo mamy gdzieś wychodzić to wtedy mu najbardzie smakuje :loveu:

jonQuilla No Barti tsak samo a jak są upały to prawie wogule nie je :shake:

martitaa Tak on nmie ominie kałuży bez schłodzneia chociaż łapki :evil_lol:Witamy u nas

Owczarkowa :evil_lol::evil_lol: Może nam się uda spotkac chociaż kiedyś tak w połowie drogi tylko nie wiem gdzie to by było :evil_lol:

deer_1987 A witamy :loveu: A u nas nic ciekawego ze szkoły puźno wróciłam około 16 potem do kumpel,i sie pouczyć ale mało wierdzy z tego wyniosłam do domu 0 20 przyszłam zjadłam z psem poszłam i jakoś tak zleciało :evil_lol::roll: Jutro rano musze wstać bo idę na 7 10 poprawiać spr :-(

Paulina_mickey Niee :evil_lol: Butelki też lubi nawet bardziej niż patyki :razz:

Przepraszam was ale dziś już mi sie nie chce odwiedzać waszych galerii jutro po szkole oczywiście wszystkich was odwiedze :loveu:Dobranoc :lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):

Owczarkowa :evil_lol::evil_lol: Może nam się uda spotkac chociaż kiedyś tak w połowie drogi tylko nie wiem gdzie to by było :evil_lol:

To jedź Ty do mnie, a ja do Ciebie i się spotkamy w połowie :diabloti::evil_lol:

Posted

Dzięki Sprawdzian nawet dobrze mi poszeł :razz:

Owczarkowa ok :evil_lol:

Katarama No niedługo będą fotki zasnieżonego Bartleja i Amisia :loveu:

Więc się biorę za nadrabianie ale najpierw dodam jakieś fotki ;)