Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

deer_1987 Będa jak wróce z działki :loveu:

agaciaaa Na Sosinie jest ślicznie i dużo terenu do zabawy choldź Barti nie ma kolegi do zabawy za bardzo :roll: a w lecie jest tam multum ludzi z dziećmi i grilami :cool3:

psiulka A Cześć :multi::multi:
No postaram sie o więcej zdjeć ;) Skasowało sie i nie ma ale już trochę pozapisuje te fotki co tu były :loveu: A dzięki
Z łąpkami jest w miarę dobrze dawno dosyć nei kulał :multi:no alew dziś już chyba nikt nie będzie strzelał wszyscy co w nowy rok zaspali sie wczoraj obudzili :evil_lol:
Będzie też i Amiś Rózwnież Cię pozdrawiam a coś ty to na tak długo znikła >??

Posted

Tak będą jak skończą się te co mam :loveu::evil_lol: JUtro sie wybieramy albo do Ustronia albo na Dziećkowice nad jeziorko jeszcze nie wiemy gdzie ale gdzieś napewno :multi:

Owczarkowa jakie porównanie :evil_lol::evil_lol:

Czarna_Owieczka A musze sobie jakiś nowy strzelić tylko mi się nei chce robić

jbk Tak tak sypie pięknie :loveu: Będą nawet z dziś mam ale to jak się skończą te co mam

Pusiakowa tak tak mamy śnieg :multi::multi::multi:

Haha byliśmuy dziś w zoologu i kupiliśmy Bartlejkowi kaganiec (bo raz za czas ktoś sie przyczepi i znajoma ostatnio mandat zapłaciła że jej bokser nie ma kaganca :shake:) Fotki :

ej no pobaw się ze mną

ale dlaczego nie ?

Jak nie to ja sobie pobiegam koło ciebie :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:

Posted

agaciaaa A dzięki :loveu: To nie zAbawa Barti chce się bawić i zaczepia Amisia a Amiś chce mieć spokój i sie od niego odgania :evil_lol:

GanimaWitamy :multi: Dzięki A no nawet sprawnie im poszło to polowanie :evil_lol:

deer_1987 Też mi sie podoba :loveu:

jbk Nie aż tak bardzo ale dosyć zamarznięte było dopeiro jak tata weszedł na lód to pękł trochę :cool3:

Pusiakowa No Amiś to ma miny :evil_lol:
No prawie ja chcę moorze :placz::placz:

Od-Nowa Bartleja ta jego groźność nie rusząła i dalej go zaczepiał musiałam mu rzucać ciągle zabawkę :roll::evil_lol:

Dać jeszcze fotki ?