Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarkowa napisał(a):
Cześć misiaki :hand::loveu:

Super fotki :loveu::loveu:

Ja mam 4 z chemii :diabloti:

Ee to już lepiej masz :evil_lol: Ja se zepsułam ocenę bo mi sie nie chciało uczyć na kartkówkę A ty będziesz wzorowa ?? :razz:Dzięki

Posted

Ja dzis zaczelam rok szkolny ale terazx dopiero we wtorek do szkoly, bo tylko ang w szkole, reszta na dystans. ale ze raczej tz bedzie mial inne plany a sniegu nie ma u nas to nie bede miala co isc na dluzszy spacer z fotkami :(

Posted

jonQuilla Muszę myu dać Rutinoscorbin :evil_lol: On śnieg uwielbia a ja mu wcale nioe kazuje leżeć na sniegu wręcz przeciwnie nie chce żeby leżał a ten mi się ciągle kładzie :shake: Na polu to samo :evil_lol:

Sweetaśna :crazyeye:Też bym takie oceny chciała

deer_1987 No ja jutro się wybieram ale nei wiem czy mi sie uda czy mnie mróz nie przestraszy :evil_lol:

smallpati Oglądałam już ale hilton to chyba nie na mojego miśka ;)

Posted

Witamy :multi:
Misiowemu wcale nie zmino ion by nawet 24 h na dobę siedział na tym śniegu i chyba dalej by mu zimno nie było ja już wymiękam po 30 minutach spoaceru a ten się dob piero rozkręca a ja już z soplami w nosie:shake::diabloti: tak jak dziś do domu mi z działki nie chciał dojść i dłuuugo tam siedzieliśmy :evil_lol::evil_lol:

agaciaaa A dzięki :loveu:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
Misiowemu wcale nie zmino ion by nawet 24 h na dobę siedział na tym śniegu i chyba dalej by mu zimno nie było ja już wymiękam po 30 minutach spoaceru a ten się dob piero rozkręca a ja już z soplami w nosie:shake::diabloti: tak jak dziś do domu mi z działki nie chciał dojść i dłuuugo tam siedzieliśmy :evil_lol::evil_lol:

Hehe to i tak dobrze, bo z moim Mickey to nawet nie ma mowy o dłuższym spacerze niż 10 minut. Zaraz mu łapy marzną i do domu ciągnie lub muszę go nieść aż się mu ogrzeją i będzie w stanie iść dalej:evil_lol:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):

Mam to samo, mi palce odpadają, a białasy się tarzają ;)

Posted

No :evil_lol: Ale przynajmniej wreszcie trochę odpocznie od tych upałów :loveu:A my dziś byliśmy na mieście i rodzice kupili namnowy monitorek :multi: Asus 21 cali Fajny jest tylko trzeba się przyzwyczaić :cool3:

ZdjęciA