Paulina_mickey Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 http://i41.tinypic.com/2mxg4fm.jpg Ale śliczne zdjęcie :multi::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']NUTELLASTELLA A czeeść :multi::multi: co u ciebie? a u mnie dobrze. mam nowe fotki! :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 cortezik_25 oj chyba tak :loveu: u Ciebie też jest tak , że Cortezik rządzi nad Kają ?? Pusiakowa Cześć :loveu: TEn malutki to Ozzik jest śliczniusi :multi:dzięki Marta_Ares DZięki :loveu: no kąponował sie jak by sam był berneńskim :eviltong: Znaczy mi sie wydaje że ja już ich nie muszę przekonywać powiedziałam im to co uważam na temat drugiego psa (że bardzobym chciała i że superby było jak Bartiś miał sie z kim wyszaleć ) Oczywiśćie na pierwszym miejscu jest zmiana auta bo do kombi byśmy sie nie upchali (nastąpi to nie długo ) A co do nastepnego psa to rodzice są też zakochani w berneńskich i raczej następnym psiakiem jak będzie to będzie to ta rasa :loveu: Paulina_mickey też mi sie podoba :razz: NUTELLASTELLA to dobrze Byłam :cool3: Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']NUTELLASTELLA to dobrze Byłam :cool3: nooo... to dobrze! :mad::diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']nooo... to dobrze! :mad::diabloti: hehe :eviltong: a ty jeszcze nie śpisz panna ?? :evil_lol: ja rano do szkoły :placz:więc idę się kąpać Quote
Aga&Ganja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']hehe :eviltong: a ty jeszcze nie śpisz panna ?? :evil_lol: ja rano do szkoły :placz:więc idę się kąpać ja jeszcze nie śpię. mam ostatki ferii. jutro no i weekend i szkoła. :placz: jeszcze muszę nauczyć się wiersza na pamięć, a tak mi się nie chce. :placz: a jutro nareszcie jadę do domku do mojej Ganjusi, a to też wiąże się z tym, że na dogo będę baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa...rdzoo rzadko ... :placz: Quote
jonQuilla Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ja już wiem !!! :) Amiś to mieszanka Bernańczyka :cool3::cool3: na 100% :eviltong::eviltong: wystarczy zobaczyc umaszczenie :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='jonQuilla']ja już wiem !!! :) Amiś to mieszanka Bernańczyka :cool3::cool3: na 100% :eviltong::eviltong: wystarczy zobaczyc umaszczenie :evil_lol: haha :evil_lol: Faktycznie umaszczenie podbne mama niekiedy mówi żę Amiś to Berneńczyk miniaturka a jak widzi szczeniaczka Berneńskiego w mnecie to mówi że Amiś też taki był jak był mały gdzieś mam nawet jego zdjęcia kiedyś zeskanuje do kompa haha :loveu::razz: Jak dla mnie tylko trochę umaszczeniem podobny ale nic więcej :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ja za pół godzinki jadę już!!!! :multi: Pewnie szybko na dogo nie będę. :placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Witamy:diabloti: Bartiś :loveu: Alto :eviltong: Quote
Jade_Natalia Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ale macie świetne spacerki:cool3:. Może my kiedyś w lecie się przyłączymy;) Quote
Czarna_Owieczka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Ile tu bernów :o myslałam że galerie pomyliłam :evil_lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Jade_Natalia mam nadzieję że kiedyś się uda z wami spotkać i z waszym ślicznym białaskiem :loveu: Czarna_Owieczka hehe a to wszystko przez to że uwielbiam fotografować inne piesy :loveu::multi: Quote
halgre Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Piękne te psy ... :loveu::loveu::loveu: http://www2.picfront.org/picture/PKhQZwLU8m/img/15stycznia508.jpg ale olbrzym ... Quote
lolka75 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 super psiakowo towarzyskie wycieczki po sniezku:loveu::multi: Quote
Pusiakowa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Heej! :multi::loveu: no wez juz nie wklejaj tu bernenów bo oszaleje!! :loveu::loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cześć :) Ale duuużo bernusiów :loveu::loveu::loveu: cudeńka :loveu: Amiś kolorkiem do nich pasował :lol: Quote
cortezik_25 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Cześć:multi: Focie jak zwykle super:loveu::loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 witam Przyszłam prosic o opinie na temat szeleczek jak sie sprawuja?? chcialabym kupic Aresowi taka oboroze, a nie wiem jak z wytrzymaloscia na warunki atmosferyczne:lol: :lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 jbk Psiaki wybiegane i szczęśliwe deer_1987 bo to takie miesie :loveu: Kinia a najlepsze było to że pomimo przewagi samców nie było sporów(suczka tylko jedna) :loveu: halgre58 Witamy :multi: dzieki lolka75 noo raj dla futrzakow :evil_lol: Pusiakowa hej :loveu: jescze troche zostalo zdjec:cool3: agaciaaa Czesc :multi: dzieki za mile slowa :loveu:no pasowal do nich cortezik_25 Witamy :multi: dzieki :eviltong: Marta_Ares Witamy :multi::multi: No szelki sprawdzaja sie bardzo dobrze ale ktos pisal ze obroze sie rozregulowywuja same ;) nie wiem bardzo dobra jakosc Barti biegal w nich jak na raziepo sniegu i nic kompletnie sie nie dzieje Quote
Recommended Posts