taxelina Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ael to fotki z dzialki a nie tego spaceru dzisiejszego? Quote
Rahl Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://www2.picfront.org/picture/WwBYzCjC/img/18stycznieinietylko197.jpg jak mu śmiesznie oczka wyszły :diabloti: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='deer_1987']Ael to fotki z dzialki a nie tego spaceru dzisiejszego? tak to są z działki do dziesiejszego spacerku jeszcze sporo fotek hehe :evil_lol: gordonowa no trochę tak :cool3: Quote
Dozia_13 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hejka.! Jejciu Ile miałam stron do nadrobienia...:roll: Ile fotek obejrzałam wszystkie są świetne. Nię będę cytować bo duzo tego by bylo, ale naprawde świetne fotki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cortezik_25 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 http://www2.picfront.org/picture/fLpUAEzwn/img/18stycznieinietylko203.jpg :loveu::loveu:Piękny Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 U mnie w porządku! Ganja szaleje na Śląsku. A dzisiaj byłam w Jaworznie! :cool3: W Outlet... chyba tak to się pisze ... :roll: Wy co dzisiaj porabiacie wieczorkiem? :cool3: Widzę, że podobają się koleżanki :evil_lol::evil_lol:: http://www2.picfront.org/picture/m5iX1oB3I3/img/18stycznieinietylko173.jpg U mnie zaraz będą nowe foty!! :multi::cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']U mnie w porządku! Ganja szaleje na Śląsku. A dzisiaj byłam w Jaworznie! :cool3: W Outlet... chyba tak to się pisze ... :roll: Wy co dzisiaj porabiacie wieczorkiem? :cool3: Widzę, że podobają się koleżanki :evil_lol::evil_lol:: http://www2.picfront.org/picture/m5iX1oB3I3/img/18stycznieinietylko173.jpg U mnie zaraz będą nowe foty!! :multi::cool3::loveu: ehehe dobrze się ma :loveu: Byłaś a nic nie powiedziałaś :cool3: No czyli w fashionie ja też miałam dziś jechać ale Karolina nie mogła więc jadę jednak jutro z nią. I jest coś fajnego ?? :cool1: hmm..zaraz pewnie będę oglądać jakiś film potem może wyczeszę czarnego na wieczorny(dłuugi) spacerek kąpanko i spać :evil_lol: no to wpadnę :multi: Dozia_13 było trochę stron :evil_lol: DZiękuję bardzo mi miło że Ci się podobają :loveu: cortezik_25 :loveu::loveu::loveu: Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']ehehe dobrze się ma :loveu: Byłaś a nic nie powiedziałaś :cool3: No czyli w fashionie ja też miałam dziś jechać ale Karolina nie mogła więc jadę jednak jutro z nią. I jest coś fajnego ?? :cool1: hmm..zaraz pewnie będę oglądać jakiś film potem może wyczeszę czarnego na wieczorny(dłuugi) spacerek kąpanko i spać :evil_lol: no to wpadnę :multi: No jakoś tak fajnie ... inaczej niż u mnie w centrum ... ;) A są przeceny do 50%, 75% itd. W Diversie masz, że druga rzecz o 25% taniej. Fajne ciuchy tu macie i dobre lody! :loveu: Ja jeszcze nowych fot nie wkleiłam, właśnie idę wklejać! :cool3: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='NUTELLASTELLA']No jakoś tak fajnie ... inaczej niż u mnie w centrum ... ;) A są przeceny do 50%, 75% itd. W Diversie masz, że druga rzecz o 25% taniej. Fajne ciuchy tu macie i dobre lody! :loveu: Ja jeszcze nowych fot nie wkleiłam, właśnie idę wklejać! :cool3: Ale za to jedzenienie bardzo hehe :evil_lol:No cóż wszytskeigo mieć nie można To muszę się wybrać jutro bo mam zamiar kupić jakąś bluze i coś jeszcze :eviltong: A lodów to jeszcze tam nie jadłam FOtki na poprzedniej stronie zapraszamy :multi: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Będą ale może puźniej No to dam taki filmik wystarczy kliknąć na to zdjęcie Quote
Boness. Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Witam i przepraszam, bo powinnam już dawno zajrzeć.. :oops: Piękna sfora :loveu: Wygłaskać proszę! :razz: Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Fajowy filmik! :multi: A ten bucik, co Bartiś szarpał, to czyj jest albo był? :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Widziałam filmik :multi: http://www2.picfront.org/picture/LwkTsxA7uhJ/img/18stycznieinietylko183.jpg śliczny :loveu: Quote
cortezik_25 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Świetny filmik:p Czy Wy biegaliście po środku jeziora?:lying: Quote
taxelina Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Lubie takie filmiki ;) zlaczone zdjecia i muzyka Quote
jonQuilla Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [FONT=Georgia]a co Amik taki prześwietlony? :) http://www2.picfront.org/picture/J3dZR96n/img/18stycznieinietylko211.jpg rentgenik mu zrobiłaś? :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
LadyK Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 http://www2.picfront.org/picture/m5iX1oB3I3/img/18stycznieinietylko173.jpg Jakie foczydło :D:D Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Fajny filmik, bardzo mi się fajnie go oglądało bo uwielbiam tą nute:loveu::loveu::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 A dziękujemy bardzo za miłę słowa :loveu: DZuisuiajk byliśmy na wspaniałym spaceerku z Beerneńskimi :loveu: było super Bartiś się wyszalał był bardzo grzeczny Niedługo wrzucę zdjęcia z tego spotkania :multi:A najbardziej sie cieszę z tego że dzięki temu spotkaniu rodzice coraz bardziej myślą o trzecim piesku i to jeszcze o berneńskim (z rodowodem) :diabloti: Boness. Witamy :cool3: dziękuję oczywiście wygłaskam :cool3: NUTELLASTELLA dzięki:loveu: No to był jakiś but znaleziony haha :evil_lol: agaciaaa dzięki:loveu: cortezik_25 tak :diabloti: wttedy lód był jeszcze bardzo zamarznięty deer_1987 ja też miło się ogląda jonQuilla hhaha :evil_lol: nie to taka opcja aparatu "okazywanie wnętrzności ":diabloti: Owczarkowa foczydełko :razz: Dozia_13 cieszę się :cool3: Narazie zanim znajdę kabel do apratu możecie sobie glądnąć kilka fotek tutaj Portal Wielbicieli Szwajcarskich Psów Pasterskich • Zobacz wątek - Spotkanie - Katowice ;) Quote
Bewarka Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Świetny filmik! :D No, no, spacerku bardzo zazdraszczam... :) Quote
Aga&Ganja Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='anitaaa i bartis']NUTELLASTELLA dzięki:loveu: No to był jakiś but znaleziony haha :evil_lol:Narazie zanim znajdę kabel do apratu możecie sobie glądnąć kilka fotek tutaj Portal Wielbicieli Szwajcarskich Psów Pasterskich • Zobacz wątek - Spotkanie - Katowice ;) No bo już myślałam, że to Twój! :evil_lol::evil_lol: Fotki oglądałam na tej stronce. Bardzo fajne. Fajowe psiaczki! :loveu::cool3: Ja zaraz u siebie będę wklejać foty! :cool3::multi::loveu: Quote
Dozia_13 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Fajny spacerek mieliście... Dawaj szybko foteczki bo ja zaraz ide spac :eviltong: Quote
agaciaaa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Zazdroszczę spacerku!!! :lol: Uwielbiam bernusie :loveu::loveu: Pasowałby bern do Bartiego :lol: :loveu: Quote
Recommended Posts