Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

Posted

deer_1987 napisał(a):
no dokladnie, moga sie zapoznac jak dziala lustrzanka, jak ustawic itd. dobrze ze u nas drugi aparat w domu ale co nie znaczy ze troche mi teskno mi za 350d :oops:

SZkoda że w sklepie przy zakupie aparatu przed zakupem nie można sie nim troche pobawić :shake::evil_lol: no chociaż tyle dobrze
A który wolisz aparat ?? I dużajest różnica w jakości zdjęć między 35D a 40D ??

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
SZkoda że w sklepie przy zakupie aparatu przed zakupem nie można sie nim troche pobawić :shake::evil_lol: no chociaż tyle dobrze
A który wolisz aparat ?? I dużajest różnica w jakości zdjęć między 35D a 40D ??

350d (nie 35d) to stary juz model :P
40d ma o wiele ladniejsze kolory zdjec, choc wiadomo troche inaczej guziki i trzeba sie umiec przestawic :P

u nas w sklepach mozna sprawdzic o ile bateria dziala a ze kazdy probuje to czesto nie dzialaja baterie..:cool1::cool1:

hm nie wiem czy znajde porownaniu jeszcze bo 350d jest stary (tz dostal go ode mnie wrzesien 2006 i wtedy to nie byl nowy tylko uzyqwany od jednego czlowieka) :P

edit: znalazlam z wikipedia "Canon EOS 350D - cyfrowa lustrzanka jednoobiektywowa japońskiego producenta. Została wprowadzona na rynek w marcu 2005 roku. "

Posted

No tak widać na zdjęciach różnicę jakości :loveu: Obydwa fajne aparaciki
Jedanak bardzo dużo zależy od obiektywu też :cool3: Muszę to jeszcze przemyśleć sporo czasu jeszcze ale chyba nie będę brała lustrzanki ;)

Zrobiłam sobie nowy bannerek :loveu:
Jak wam sie podoba?

Posted

[quote name='deer_1987']No wlasnie, obiektywy sa najwazniejsze ale jednak 40d to klasa wyzej niz 350d :D

Na banerze slodko Amis wyglada :D

No tak im lepszy obiektyw tym lepsze zdjecia chodź to samo z apratem :evil_lol:
Bo to taki mały słodziak :eviltong:

Zdjęcia

obserwacja

pogoń :multi:

gołąbki :diabloti:

wielki powrót

wodopój :evil_lol:

Posted

agaciaaa trochę czysto było w domku po tym spacerze ale misiek przynajmniej szczęśliwy :loveu:

Paulina_mickey hehe a faktycznie zwisa mu jakiś glucior :evil_lol:
oj tak u mojego to sie sprawdza w 100% :cool3:

Skibka Łoo sporo tego było :shake: Oj tak

Posted

:loveu:koło 15:30 wrciliśmy z przygodowego spacerku pojechaliśmyw jakiś nieznany teren na spacerek i my się tak wkopali autem że za chiny nie mogliśmy z tamtąd wyjechać :crazyeye: Dopiero po kilku godzinnych zmaganiach udało nam się jakoś wyjechać :evil_lol: Myśleliśmy już że będzie trzeba dzwonić po pomoc ale tata jakoś dał radę z naszą pomocą i nie była potrzebna :loveu::loveu:

ZAraz fotki :eviltong: są

gołąbki