Jump to content
Dogomania

Bartlejowo-Jokerkowa Galeria czyli Czarno-Rudo tu ;) Z Amiczkiem w sercu..[*]

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia zprzed spacerku ciąg dalszy :loveu: u nas piękna pogoda słonko świeci tylko śnieg topnieje i kałuże sie robią :cool1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i już normalne

Amiczek wczoraj był kąpany i jest takii czyściutki i mięciutki o dziwo nawet niw warknął przy kąpili normalnei nei ten pies :evil_lol: Dzisiaj może okąpię Bartisia

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Feigned Dzięki :loveu:

Skibka hehe dziękuję w imieniu Bartisia no amieściłsie w ewannie akle tajk ledwo ledwo musiał się zwiną trochę :evil_lol::evil_lol: Ale straznie grzeczny był i wysiedział całe kąpanko i potem jeszcze nie miał nic przeciwko długiemu czesanku :loveu::loveu:W domu po jego wyjściu z wanny był sajgon ale jakoś sobie poradziłam z tym bałaganem

deer_1987 tak taka zabwa aparatem :evil_lol:

Teraz mam dwa pachnące i puszyste psiaczki w domu
a po odwiedzeniu glaeri Deer postanowiłam kupic furminator:multi:

Posted

[quote name='halgre58']Prześliczne foty :loveu: Nie wiadomo, które zacytować :multi: Podobają mi się te berneńczyki... i Amiś i niedźwiadek :evil_lol::evil_lol:
Albo fajna fotka jak Barciś idzie z tobą z przodu, a Amiczek bidny taaak daleko za wami - taka kropeczka :evil_lol:

http://i574.photobucket.com/albums/ss185/anitaa12__/ernenskie376.jpg
taki wielki, że na zdjęciu mu się ozorek nie zmieścił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję to też zasługa modeli :loveu:
mnie też coraz bardziej się podobają jednak niufki są u mnie na 1 :cool3:
Bo on zazwycaj idzie sobie powoli i taktycznie tak żeby mu sił wystraczyło :multi:hehe no niestety za długi ma :grin:

Naikari Dzięki ;) no tereny są nawet ładne tylko daleko od nas dosyć

jbk Zaraz przekaże im :diabloti:

cortezik_25 Witamy :bye:
dziękuję :D lubie sobię tak popatrzeć na takie widoczki :razz:

Jestem bardzo dumna Z Bartiego bo na spacerku wieczornym był bezsmyczy i przechodził pies Barti nawet nie zwrócił na niego uwagi nie pobiegł i dalej sie ładnie bawił jakieś postępy są :ylsuper::bigcool:

Posted

[quote name='cortezik_25']Gratulacje dla Bartiego:multi:

bo dziękuję :multi: jestem z niego dumna

deer_1987 kupię go tylko nieiwem czy będzie to sie sprawdzać u Bartleja ale jak coś to Amisia trzeba będzie wyczesywać bo Amiś strasznie nielubi a wręcz nienawidzi szczotki więc jest potrzebne uniego coś czym można go szybko wyczesać :evil_lol::cool3:

jonQuilla a żebyś wiedziała taki jest duży a takie leniwy i uparty
no chociaż tyle dobrze że pozować lubi :loveu:

Alicja hehe :evil_lol:

Dozia_13 Witamyy :multi:
dziękuję, cieszę się że się podobają :diabloti: